-
diğer maç da berabere bitti bu hafta bize yaradılar valla. tebrikler Beşiktaş..
-
Şu sakatlıklara karşı kurban kestirsinler artık her maç öncesi. Bu nedir yaa!? 5-1 gibi farklı bir skorla kazandık, yine de sevinemiyorum. Umarım Pektemek bu 3 haftada yeterince şans yakalar ve kendini gösterebilir.
-
İşte beklediğimiz futbol ama sakatlıklardan bi türlü kurtulamadık gitti
-
Söylenecek söz yok. Helal Olsun hepsine tek tek :)
-
Bugünkü farklı galibiyetimizde,evsahibi olmamız,rakibin savunmaya gömülüp kapanmaması ve teknik oyuncularımızın becerisi önplandaydı bence.Beş gollü galibiyeti hak edecek kadar iyi oynayanamadık ama önemli olan kazanabilmek,bunu yaptık hem de farklı bir şekilde.Umarım bu galibiyet yükselişin ilk adımı olur.
Maçtaki en iyi oyuncumuz,Aurellio idi bence.Hem savunmada çok iyiydi,hem de hücumda ekstra işler yaptı.(İlk goldeki asist,üçüncü gol) Maçın başında golü bulmamız çok iyi oldu.Gerçi rakip en baştada dediğim gibi kapalı bir oyun oynamaya niyetli değildi gibi.Çok boşluklar bulduk savunmalarında.İkinci yarının hemen başında golü yedikten sonra,üçüncü golü ve hatta dördüncü golü bulmamız da galibiyette önemli bir etkendi.Çünkü üst üste gelen bu 2 gol,rakibin umutlarına ve direncine büyük darbe vurdu.Belki zora girecek maçı rahat bir şekilde kazandık.
Quaresma'nın asisti çok iyiydi gerçekten.Keşke Almeida o topu ilk gelişte gol yapacak bir bitiriciliğe sahip olsa,bizim için çok daha iyi olurdu.Bitiriciliği pek iyi değil,topu süremiyor falan ama atıyor yine de gollerini.Sanırım sakatlığı ciddiymiş,üzüldüm doğrusu.Ama artık alıştık malesef bu uzun süreli sakatlıklara.Çok koymuyor eskisi gibi.Yerine giren Edu,pek iyi bir görüntü çizmedi doğrusu.Bobo'dan daha ağır bir adam.Keşke Bebe sakatlanmasaydı dedirtti,ama attığı goldeki vuruş becerisi ilerleyen zamanlarda işimize yarayabileceğinin göstergesi.Gönül isterdi keşke daha iyi bir forvet alabilseydik.Almeida'nın yokluğunda Pektemek'e daha çok şans verilmesi gerekiyor bence.Zira Edu pek tek forvet oynayacak gibi gözükmüyor.
Necip ve Fernandes,ilk yarı sahada yoktular.İkinci yarı kendilerine geldiler.Simao maç boyunca sahada pek gözükmedi.Quaresma 2 asistle katkısını sağladı.Ekrem,Toraman'a göre sonra sağ bekte daha iyiydi.İsmail de fena değildi.Egemen iyiydi.Sivok biraz soru işareti gibi duruyor bende.Sidnei'yi hiç denemiyor hoca.Ah Ersan sakatlanmayacaktı ki...Rüştü maç boyunca iyiydi ama golde hatası vardı.Allah'tan hemen goller bulduk da etkisi az oldu bu hatanın.
Son olarak taraftarın performansı bence çok iyi değildi.Hele bu maçta rakiplere,özellikle Bursa'ya,Ankaragücü'ne falan sataşmaları,yani diyecek laf bulamıyorum.Acaba Alen Markarya'nın olmaması nedeniyle bir başıboşluk mu var bilmiyorum ama taraftarın bu hareketleri Beşiktaş'a yakışmıyor kesinlikle.
-
İsraiL takımLarının biLe 3 takımLa temsiL ediLdiği bu Avrupa Liginde böyLe farkLı bir gaLibiyet gerçekten çok önemLiydi.
ALmeida nın bu kadar formda oLduğu bir dönemde sakatLanması gerçekten keyfimi kaçırdı. Artık akLımızı başımıza topLamaLıyız. Biraz şu Avrupa Liginde yer aLan takımLara göz atsak, şu gruptan kazasız beLasız çıksak, ne kadar iLeriye gidebiLeceğimizi asLında göreceğiz. Gerçekten çok kaLitesiz takımLar var. Biraz kendimiz gibi oLursak bu takım, bu kadro kaLitesi iLe Çeyrek finaL, Yarı finaL rahat yapar. Ama konuşmakLa oLmuyor işte, icraat Lazım.
Maçın adamLarı HugoL ve Marco paşadır.
-
simaoyu çok etkisiz gördüm
inanın rüştüden komik bi hata bekliyodum ama tecrube sahibi oldu tam olarak ama geç oldu:D
-
Takım yavaş yavaş bir düzen içine giriyor gibiydi ama Almeida'nın sakatlığı çok olumsuz bir gelişme oldu.Artık bundan sonraki 1 ay içinde en azından lig maçlarında yabancı sınırlaması sebebiyle mutlaka Pektemek'i kullanmalıyız.Göstereceği iyi performanslar ileriki dönemlerde de onu takımın önemli bir parçası yapabilir.
-
Beşiktaşlı arkadaşım çok geç maça gitmek istediğini söylediği için bilet ayarlayamadım bu maça , keşke gidebilseydik ama manevi desteğimizi verdik maçı izlerken daha yeni dönebildik eve
Takımlarımızın Avrupa maçlarına gitmeye , gidemesem de desteklemeye çalışırım , hak'lı avrupasının hak'lı galibiyetini alan Beşiktaşa tebrikler ... İnşallah uefa kupasını Türkiye'ye getiren ikinci takım olurlar.
Biz Fenerbahçe taraftarı olarak tatlı rekabetin içinde olmaktan çok memnunuz , bugün de futbola siyasi olaylar fazla dahil olmadan bir seyir zevki yaşadık.Tekrar Tekrar Tebrikler Beşiktaş !
-
Macı izleyemedim ama bu farklı galibiyet çok iyi oldu. Tebrikler Beşiktaş teşekkürler Beşiktaş...
-
BJK çok iyi oynamadı. Özellikle ilk yarıda ilk golden sonra orta sahadaki üstünlük rakipteydi. Oyunun kontrolü rakipteydi. Lakin BJK bireysel becerisi yüksek oyuncularının tek bir yaptığı hareketle golleri dizdi. Zaten büyük takım olmanında getirdiği kurallardan birisidir bu. İyi oynamıyorsan bu şekilde maçı kazanmalısın. İkinci yarı daha iyi oynadı. Almeida ilerde etkiliydi. Q7 yine bitikti bence. Fernandes harikaydı. Edu sonradan girmesine karşın attı golünü... Gruplara 3 puanla başlamak çok iyi oldu. Ülke puanına 2 gecede tam tamına 1.000 puan gibi bir katkı geldi. Tebrik ediyoruz 2 takımıda...
-
Kurak çöLLerde suya duyuLan ihtiyaç gibi Avrupa da puana ihtiyaç duyduğumuz bu günLerde geLen puanLar gerçekten çok iyi oLdu.
-
Yalnız beşiktaş defansının acil toparlanması gerekiyor , sahada çok açık , göze hoş gelen bir futbol vardı ancak , araya atılan toplar , o ofsaytlık pozisyonlar falan , böyle yakalasa misal Alex forveti 10 tane gol pozisyonuna sokar bir maçta.
-