Originally Posted by
sinyor fahri
buradaki cevaplarınızı dikkatle okudum. söyleiklerinizi harfiyen oynadığım takımlarda uyguluyorum yalnız kafamda ve pratikte çelişen bazı noktalar oldu. açıklık getirirseniz sevinirim. 1- tam saha pres yapan hcün oyucuların tight marking yapmaları özelikle kanat oyuncularının verimliğini düşürmezmi? 2- kanat oyuncularının taktikler isimli taktikte olduğu gibi deep cut inside yerine hugtouchline byline oynaması daha verimli olmazmı? 3- targetman ve playmarker işaretlememe rağmet futbolcu tayin etmemek bir kargaşa yaratırmı..4- oyuncuların tümü short oynarken takımı direct oynatmak bütün oyuncular defansif mentalitedeyken takımı ataking oynatmak nasıl bir durum çıkartır.5- fulham takımıyla bir sezon bitti taktikler isimli taktikle oynuyordum 5, oldum fa cup aldım uefada ve lig kupasında finale kaldım fakat 2, sezon kötü gidiyo taktik aynı.transfer olarak m.unitedan welbeck ajaxtan st sigporson mehmet topal ve fiero. palocshi.brahmive galeano aldım. ilk yıl kornerlerden hangeland 21 gol atmıştı ama şimdi tık yok acaba anremanmı yanlış oldu yoksa taktimi değiştirmeliyim.. şimdiden çok teşekkür ederim brz uzun oldu ama içimi döktüm:):icon_lol: