Quote Originally Posted by Artul View Post
Merhabalar,

1. Sorum: Galatasaray ile 3. sezonuma başlıyorum ve forvet hattımda Abel Hernandez-Admir Mehmedi-Vincent Aboubakar-Cenk Tosun var. Sizce kaç forvet oynamalıyım? Hangilerini oynatmalıyım ve hangi rolde oynatmalıyım?

2. Sorum: Takımda ne sağ kanat oyuncum var ne de sol kanat oyuncum var. Sezon başında çok iyi fiyata sattım tüm kanatları. Kanatsız bir taktik oluşturmaya çalıştım orta sahada Selçuk İnan-Tolga Ciğerci-Alper Potuk-Thiago Neves var. Sizce kanat transferi mi yapmalıyım yoksa bu kadar orta saha oyuncusu varken onları mı kullanmaya çalışmalıyım?

Teşekkürler.
1. sorunun cevabı size kalmış. Yani oynatacağınız her forvet sizin savunmada daha az oyuncu ile kalmanız anlamında geleceği için 3 Sc önermem. rolleri ise kanatsız oynayacagınıza göre poacher ve target man ikilisi ya da deeplying advanced ikilisi olabilir.

kanatsız oyunamak için mutlaka orta alan ya da AMC de en az 2 oyuncunun teknik ve ileri topla gidebilecek isimler olması lazım.Tolga-Alper ve Selçuk bunu yapamaz. Ya knat oyuncusu alıp sistem değiştir ya da Neves'in dışında 1-2 AMC tarzı adam al.