Hmm peki :)
Printable View
Engin ve Sabri'nin oyundan cıkması Galatasaray'a ancak bu kadar olumlu etki edebilirdi.
Ujifalusi'nin sağ bekte de ne kadar etkili oldugunu görmüş olduk bence. Çok çabuk hızlanabilen ve ayagına oldukca hakim bir oyuncu. Güzel bir orta kesti, Semih'de güzel bir kafa vurusu yaparak ilk golünü atmıs oldu.
Riera'yı ben pek begenmedim. Fiziksel olarak düşüş yaşıyor gibi. Özellikle hızlanma konusunda çok kötülemiş. Onun tekniğinde bir oyuncu bu kadar yavaş olunca pek etkili olamıyor ancak Selçuk'un golünde zorlaması 2-2 yaptı skoru. Selçuk'un vuruşu net ve çok sertti. Emre Çolak'ın Baros'un golündeki asisti harikaydı, çok iyiydi. Sercan'ı da çalışkan gördüm. Daha iyiye gidebilir.
Ayrıca yukarda birisi futbol oynamak için zekaya ihtiyaç yoktur demişte üzgünüm fakat vardır. Oyun zekası olmadan hiç kimse hiç bir oyunu oynayamaz. Ne basketbol ne futbol. Oyun zekası konusunda oyuncularımız pek egitilmedikleri için zaten Avrupa'ya gittiklerinde başarılı olamayıp geriye dönüyorlar.
Maçta GS adına en kötü isimler: Sabri,Melo ve Engin
Maçtan alınan isimler: Sabri ,Melo ve Engin
işte maçın özeti budur. Fatih Terim kalitesiyle doğru hamleleri yaptı,satranç oynar gibi maça müdahale etti ve oyuncuların da gayretiyle inanılmaz bir ikinci yarı izledik. Yalnız Selçuk ve Emre orta alanda müthiş pas dağıtıyorlar.Engin fizik olaran neden bilmiyorum ama zayıf geliyor bana.Sürekli düşüyor :) Bir parantez de Baros'a açmak lazım. Çok çalıştı bugün.Elmander2in üzerinde bir ölü toprağı var,gelecek hafta TT Arena'da atar inşallah bunu.
Aslanlarım yawww!!!! Şampiyonluk yolundaki rakiplerin hevesi kursaklarında kaldı,seri devam ediyor!!!!
"Devre Arasında oyuncularımla konuşmama "uyarma" demek hafif kalır."
Fatih Terim
Şimdiden şampiyon edildi takım maşallah'ta :)
Play off'ta bu puan farkı yarıya düşecek benim bildiğim şuan 4 puan yani 2 puan olacak buda 1 maç demek oluyor :)
Bi sakin olun beyler ;)
Ligi şampiyon olarak tamamlayamasakta ligin sonunda , bugün 2-0'dan 4-2 olan skor benim istedigim isteği,inanmışlıgın geri döndüğünü gösteriyor şampiyonluktan çok eski Galatasaray'ı kazanmak önemli.
Arkadaşın dediği gibi Play Off döneminde puanlar yarıya düştüğü zaman Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kazandığını var sayarsak Beşiktaş ile olan 5 puanlık fark 3 Fenerbahçe ile olan 4 puanlık fark 2 inecek diye biliyorum.
Ayrıca daha bunun Es es,Bursa,Antep,Sivas,Manisa ve Mersin gibi zorlu deplasmanlar var.
11-12 yıldır sahasında yenemediğin Fenerbahçe maçı var.
Son olarak her takım Samsunspor'un savunması gibi basit hatalar yaparak gol yemez. Galatasaray'ın kesin şampiyon ilan edilmesi için daha çok erken diye düşünüyorum :)
Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Gerçekten büyük bir iş yaptılar. 2-0'dan 2-4 çevirmek kolay değil. Helede Samsun deplasmanında.
Ayrıca Ligtv spikerleri sürekli yok şurdan serisi var burdan serisi var demeyi bıraksın. Hangi maçı açsam; bu takımın bu sahada hiç yenilgisi yok, şu takım bu takımı 5 maçtır yeniyor, bu takımın şu takıma son 4 sezondur hiç yenilgisi yok gibi lafları sürekli söylüyorlar. Sürekli söylenmez ki bu. Gerçekten gıcık kapmaya başladım artık.
Ne O Ligtv fenerbahceyi Goklere Cikartinca Birsey yok galatasaraya Gelince Auuww..
Engin Zaten kanat oyuncusu degil gobekte ortada daha iyi isler yapiyor ben engini begeniyorum sahsen guzel topcu sabriye ne kadar kizsakda onu oynatanda hata ariyalim oda 2.ci yari anladi ztn hatasini 6-7-8 hafta sakat bir adami oynatmak buyuk riskti zaten kimse sampiyonuz demedi ama sampiyon olmucagimizida demedi emin adimlarla sampiyonluga ilerliyoruz Dedik sadece. Allah utandirmasin cok iyi gidiyoruz.
Bi önceki sayfada şampiyonluk bestesi bile yazıldı :n:
Adamin Has"i Ya.
https://p.twimg.com/AilKDPJCIAAElQw.jpg
Kimse çıkıpta Fenerbahçe maçından sonra şike var demedi.Ne zaman soruşturma başladı o zaman yapılmış dedik.Biz şike yapılmış diyoruz çünkü Emniyet öyle diyor.Bizim hakkımızda da soruşturma açılsın o zaman gelin istediğinizi deyin.Ben şahsım olarak gidipde taraftarı tahrik edecek bir şey bile söylemedim.Ama Fenerbahçeli arkadaşlar sinirlerini neden Galatasaray'dan çıkarmak istiyor bunu aylardır merak ediyorum.Biz mi soruşturmayı başlattık?
Ufuk Ceylan'ın maç sonu açıklamaları şu şekilde; Devre arası soyunma odasına girdim, sonra hemen çıktım fazla kalmadım içeride.
Kimse kimseyi şampiyon ilan etmedi.Hem etse de size ne.İnsanların sevinçlerini niye kursaklarında bırakmaya çalışıyorsunuz ki.Birşeylerin acısını çıkaracaksanız Metris'teki başkanınıza, asbaşkanınıza hesap sorun.
Ayrıca Ligtv spikerleri sürekli yok şurdan serisi var burdan serisi var demeyi bıraksın. Hangi maçı açsam; bu takımın bu sahada hiç yenilgisi yok, şu takım bu takımı 5 maçtır yeniyor, bu takımın şu takıma son 4 sezondur hiç yenilgisi yok gibi lafları sürekli söylüyorlar. Sürekli söylenmez ki bu. Gerçekten gıcık kapmaya başladım artık.
Şu mesajımdan bunu çıkardıysan artniyetinden şüphe ederim.
Fatih Terim : " Transfer konusunda 1-2 sürpriz yapacağız.Hem alacağız, hem vereceğiz."
- Her takimin taraftari Sampiyonluga inaninir özellikle son haftalarda yenilmiyorsan. Erkenmi? erken tabi ama inanabilirsin :p
- Fenerbahçe taraftarlarini'da anliyorum çünkü buca maçindan sonra konusulanlari hatirliyorum.
- Gençlerbirligi'de 2-0 maçi çevirip bizi 4-2 yenmislerdi şike? :p
Maçtaydım. Hayatımdaki stadda izlediğim ilk Galatasaray maçıydı. Büyüksün Galatasaray, büyüksün Fatih Terim!
Kıskanılacak birşey yok Aygün yahu , bugün Gs , yarın Fb , sonra Bjk , Ts her neyse.Biz ne dersek diyelim birşey değişmiyor ki.Sataşılmadıkça tebrik eder geçerim , şimdi de tebrik ediyorum güzel çevirdiniz maçı :)
Verilen kontralar düşündürücü , becerikli bir takım farka götürebilirdi maçı dönmesine izin vermeyip.İkinci yarıyı izledim , Galatasaray Terim'in bence cesur olan değişiklikleriyle güzel bir galibiyet aldı.