Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Samsunspor kazanır

1 5.56%
  • Berabere biter

3 16.67%
  • Galatasaray kazanır

14 77.78%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 185 sonuç

Konu: [19.Hafta] Samsunspor - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Tabi lehinize bir şike olabilir.
    Hmm peki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Engin ve Sabri'nin oyundan cıkması Galatasaray'a ancak bu kadar olumlu etki edebilirdi.

Ujifalusi'nin sağ bekte de ne kadar etkili oldugunu görmüş olduk bence. Çok çabuk hızlanabilen ve ayagına oldukca hakim bir oyuncu. Güzel bir orta kesti, Semih'de güzel bir kafa vurusu yaparak ilk golünü atmıs oldu.

Riera'yı ben pek begenmedim. Fiziksel olarak düşüş yaşıyor gibi. Özellikle hızlanma konusunda çok kötülemiş. Onun tekniğinde bir oyuncu bu kadar yavaş olunca pek etkili olamıyor ancak Selçuk'un golünde zorlaması 2-2 yaptı skoru. Selçuk'un vuruşu net ve çok sertti. Emre Çolak'ın Baros'un golündeki asisti harikaydı, çok iyiydi. Sercan'ı da çalışkan gördüm. Daha iyiye gidebilir.

Ayrıca yukarda birisi futbol oynamak için zekaya ihtiyaç yoktur demişte üzgünüm fakat vardır. Oyun zekası olmadan hiç kimse hiç bir oyunu oynayamaz. Ne basketbol ne futbol. Oyun zekası konusunda oyuncularımız pek egitilmedikleri için zaten Avrupa'ya gittiklerinde başarılı olamayıp geriye dönüyorlar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Maçta GS adına en kötü isimler: Sabri,Melo ve Engin
    Maçtan alınan isimler: Sabri ,Melo ve Engin

işte maçın özeti budur. Fatih Terim kalitesiyle doğru hamleleri yaptı,satranç oynar gibi maça müdahale etti ve oyuncuların da gayretiyle inanılmaz bir ikinci yarı izledik. Yalnız Selçuk ve Emre orta alanda müthiş pas dağıtıyorlar.Engin fizik olaran neden bilmiyorum ama zayıf geliyor bana.Sürekli düşüyor Bir parantez de Baros'a açmak lazım. Çok çalıştı bugün.Elmander2in üzerinde bir ölü toprağı var,gelecek hafta TT Arena'da atar inşallah bunu.

Aslanlarım yawww!!!! Şampiyonluk yolundaki rakiplerin hevesi kursaklarında kaldı,seri devam ediyor!!!!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Devre Arasında oyuncularımla konuşmama "uyarma" demek hafif kalır."

Fatih Terim

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şimdiden şampiyon edildi takım maşallah'ta
    Play off'ta bu puan farkı yarıya düşecek benim bildiğim şuan 4 puan yani 2 puan olacak buda 1 maç demek oluyor

Bi sakin olun beyler

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Play off'ta bu puan farkı yarıya düşecek benim bildiğim şuan 4 puan yani 2 puan olacak buda 1 maç demek oluyor

Bi sakin olun beyler
    Puan farkı açılacak gibi tahmin ediyoruz. Ve 1 maç olsa bile kaybetmeyeceğimize inanıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bi sakin olun beyler
    Kimse şampiyon falan ilan etmiyor ki Galatasaray'ı. Sadece bu gidişle şampiyonun zaten kim olabileceğini ifade etmeye çalışıyor sanırım o arkadaşlar. Ki doğruda tespit yapıyolar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ligi şampiyon olarak tamamlayamasakta ligin sonunda , bugün 2-0'dan 4-2 olan skor benim istedigim isteği,inanmışlıgın geri döndüğünü gösteriyor şampiyonluktan çok eski Galatasaray'ı kazanmak önemli.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Arkadaşın dediği gibi Play Off döneminde puanlar yarıya düştüğü zaman Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kazandığını var sayarsak Beşiktaş ile olan 5 puanlık fark 3 Fenerbahçe ile olan 4 puanlık fark 2 inecek diye biliyorum.

Ayrıca daha bunun Es es,Bursa,Antep,Sivas,Manisa ve Mersin gibi zorlu deplasmanlar var.

11-12 yıldır sahasında yenemediğin Fenerbahçe maçı var.

Son olarak her takım Samsunspor'un savunması gibi basit hatalar yaparak gol yemez. Galatasaray'ın kesin şampiyon ilan edilmesi için daha çok erken diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Gerçekten büyük bir iş yaptılar. 2-0'dan 2-4 çevirmek kolay değil. Helede Samsun deplasmanında.

Ayrıca Ligtv spikerleri sürekli yok şurdan serisi var burdan serisi var demeyi bıraksın. Hangi maçı açsam; bu takımın bu sahada hiç yenilgisi yok, şu takım bu takımı 5 maçtır yeniyor, bu takımın şu takıma son 4 sezondur hiç yenilgisi yok gibi lafları sürekli söylüyorlar. Sürekli söylenmez ki bu. Gerçekten gıcık kapmaya başladım artık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ne O Ligtv fenerbahceyi Goklere Cikartinca Birsey yok galatasaraya Gelince Auuww..

Engin Zaten kanat oyuncusu degil gobekte ortada daha iyi isler yapiyor ben engini begeniyorum sahsen guzel topcu sabriye ne kadar kizsakda onu oynatanda hata ariyalim oda 2.ci yari anladi ztn hatasini 6-7-8 hafta sakat bir adami oynatmak buyuk riskti zaten kimse sampiyonuz demedi ama sampiyon olmucagimizida demedi emin adimlarla sampiyonluga ilerliyoruz Dedik sadece. Allah utandirmasin cok iyi gidiyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bi önceki sayfada şampiyonluk bestesi bile yazıldı

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Adamin Has"i Ya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kimse çıkıpta Fenerbahçe maçından sonra şike var demedi.Ne zaman soruşturma başladı o zaman yapılmış dedik.Biz şike yapılmış diyoruz çünkü Emniyet öyle diyor.Bizim hakkımızda da soruşturma açılsın o zaman gelin istediğinizi deyin.Ben şahsım olarak gidipde taraftarı tahrik edecek bir şey bile söylemedim.Ama Fenerbahçeli arkadaşlar sinirlerini neden Galatasaray'dan çıkarmak istiyor bunu aylardır merak ediyorum.Biz mi soruşturmayı başlattık?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ufuk Ceylan'ın maç sonu açıklamaları şu şekilde; Devre arası soyunma odasına girdim, sonra hemen çıktım fazla kalmadım içeride.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kimse kimseyi şampiyon ilan etmedi.Hem etse de size ne.İnsanların sevinçlerini niye kursaklarında bırakmaya çalışıyorsunuz ki.Birşeylerin acısını çıkaracaksanız Metris'teki başkanınıza, asbaşkanınıza hesap sorun.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ne O Ligtv fenerbahceyi Goklere Cikartinca Birsey yok galatasaraya Gelince Auuww..

.
    Sakin ol şampiyon Hangi maçı açsam diyor , sadece bu maça değil.Ki katılıyorum Fener'in serisinde de sinir oluyordum 5 dkda bir söylenmesine.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Adamin Has"i Ya.

Bakışına alem kurban reyiz
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Sakin ol şampiyon Hangi maçı açsam diyor , sadece bu maça değil.Ki katılıyorum Fener'in serisinde de sinir oluyordum 5 dkda bir söylenmesine.
    sampiyon ben sakinim ama sanki tek galatasaraya yapiliyormus gibi gosteriliyor ya ona sinir oluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sampiyon ben sakinim ama sanki tek galatasaraya yapiliyormus gibi gosteriliyor ya ona sinir oluyorum
    Ayrıca Ligtv spikerleri sürekli yok şurdan serisi var burdan serisi var demeyi bıraksın. Hangi maçı açsam; bu takımın bu sahada hiç yenilgisi yok, şu takım bu takımı 5 maçtır yeniyor, bu takımın şu takıma son 4 sezondur hiç yenilgisi yok gibi lafları sürekli söylüyorlar. Sürekli söylenmez ki bu. Gerçekten gıcık kapmaya başladım artık.

Şu mesajımdan bunu çıkardıysan artniyetinden şüphe ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Tıpkı şike şoruşturmasındaki gibi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çekemiyorlar bırak takma kimseyi
    En son ne zaman görmüşler böyle galibiyeti
    Yaşayalım doyasıya bu sevinci
    Şampiyon olup inletelim tüm Türkiye'yi

İlham geldi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim : " Transfer konusunda 1-2 sürpriz yapacağız.Hem alacağız, hem vereceğiz."

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

- Her takimin taraftari Sampiyonluga inaninir özellikle son haftalarda yenilmiyorsan. Erkenmi? erken tabi ama inanabilirsin

- Fenerbahçe taraftarlarini'da anliyorum çünkü buca maçindan sonra konusulanlari hatirliyorum.

- Gençlerbirligi'de 2-0 maçi çevirip bizi 4-2 yenmislerdi şike?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Çekemiyorlar bırak takma kimseyi
    En son ne zaman görmüşler böyle galibiyeti
    Yaşayalım doyasıya bu sevinci
    Şampiyon olup inletelim tüm Türkiye'yi

İlham geldi
    Aygün bu da benden sana hediye olsun
    Yükleniyorlar sana biliyorum kırılıyorsun
    Gülüp geçiyorlar belki ama
    Üzmek değil amaçları , yanılıyorsun
    Ne olursa olsun seviliyorsun

Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Kimse kimseyi şampiyon ilan etmedi.Hem etse de size ne.İnsanların sevinçlerini niye kursaklarında bırakmaya çalışıyorsunuz ki.Birşeylerin acısını çıkaracaksanız Metris'teki başkanınıza, asbaşkanınıza hesap sorun.
    Ben burda kötü bişey söylemedim.Erken umutlanılmamasını söyledim ayrıca bu bir tek sizi değil bizide ilgilendiriyor.Yazdıklarınada dikkat etmeni öneririm dostum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Güzel olmuş bu

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Maçtaydım. Hayatımdaki stadda izlediğim ilk Galatasaray maçıydı. Büyüksün Galatasaray, büyüksün Fatih Terim!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hehe Aslında alıştım ben her maçtan sonra GS maç konusuna bazı belirli kişilerin gelip kötüleyici,tahrik edici mesajlar yazmasına E insan kendinde olmayınca kıskanıyor bazı şeyleri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kıskanılacak birşey yok Aygün yahu , bugün Gs , yarın Fb , sonra Bjk , Ts her neyse.Biz ne dersek diyelim birşey değişmiyor ki.Sataşılmadıkça tebrik eder geçerim , şimdi de tebrik ediyorum güzel çevirdiniz maçı

Verilen kontralar düşündürücü , becerikli bir takım farka götürebilirdi maçı dönmesine izin vermeyip.İkinci yarıyı izledim , Galatasaray Terim'in bence cesur olan değişiklikleriyle güzel bir galibiyet aldı.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri