Yok sadece ihtar cezası veriyolarmış.. O da 5 yıl ertelemeliymiş..
Printable View
yok direk kırmızı görmüştü arkadaş haklı :D
o maçtan sonra hakemliği bırakmıştı o hakem kimdi unuttum
Galatasaray çok kritik bir 3 puan daha kazandı. Oyunun henüz başlarında bulduğu goller Trabzonspor'un açık bir oyun oynamasına ve Galatasaray'ın da farkı arttırmasına neden oldu. Son anlarda kazanılan penaltı vuruşu da skoru belirledi. Yarın oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçı çok çetin geçeceğe benziyor.
Tebrikler Cimbombomum.
Super final kabak tadi verdi artik. Ligi birinci ikinci bitiren final oynasin bence :p Obur maclar cok gereksiz kaliyor.
Penaltı hiç inandırıcı gelmedi ben müdahalesini görmedim Muslera'nın. Ayrıca kırmızı diye diretenler de tekrar izlesin, Olcan topu öyle bir yere açmış ki oyun alanında bile zor tutardı penaltı düdüğü çalınmasa. Bir kaç dakika sonra Aydın'ın da sarı kart görmesini sağladı, yine müdahale görmedim, orta sahada topu kaybedince bıraktı kendini yere.
Aydın'ın sarısı baya komikti.Rakibine bırakın müdahaleyi, teması bile olmadı.
Pozisyon penaltı çünkü Muslera'nın sol eli ile teması var.
Kart konusuna gelince bu kırmızı kart ise dünyadaki tüm hakemler boşuna seminer görüyorlar. O yüzden sana hak vererek bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır diyorum.
Mesela en direk serbest vuruşu Selçuk direk bizim kaleye kullansa ve top bizim kaleye girse arkasından hakem köşe atışını gösterse "golü vermedi, golü vermedi vallahi vermedi" diye ortalık ayağa kalkar. Kuralın rakibe köşe atışı verilir dediğini kimse bilmez. İşte bu pozisyona kırmızı diyenlerin durumu da malesef budur.
Güzel oynadık deplasmanda 4 gollü galip gelmek çok iyi oldu.Hakettik ve kazandık.Eboue muhteşemdi.Bu yıl takımın en iyilerinden Eboue.Adamda nasıl bir ciğer var hayret ediyorum :) Ligte de Trabzonspor deplasmanından rahat bir galibiyet almıştık bu da öyle oldu.Kendi sahamızda daha zorlanacağız gibi geliyor ama o maçı da kazanırız.
Mustafa, ilk yaridaki 3-0 icin takim fikstur yorgunuydu, rotasyon kurbani olmustuk dediydin ama bugun de pek farkli olmadi :zuhaha
Tebrikler Cimbom. Umarim hem fb hem de gs son haftaya kadar kazanarak giderler ve kadikoyde bir final yasariz.
Benim önyargım herhalde :) o tür pozisyonlarda hep oyuncuya odaklanıyorum. Kolay kazancı seven oyuncularımızda var ya genel olarak ligimizde, sanki daha Muslera müdahale edemeden kendini bırakma var gibi geldi. Her neyse, karşılaşma bitti hakeme laf söylemesem işim rast gitmezdi :D Ben hakkımı kullandım, kafam rahatladı şimdi :p
NTV SPOR Ercan Taner: "Tolga,topun kornere çıkmasına izin vermedi ve topu aydının önüne atmayı tercih etti. Çok ilginç"
Ercan taneri kaale almamak lazim yazdigi yazilar belli. :)
maça gelirsek alnimizin teriyle rahat bir galibiyet daha aldik simdi 2 hafta rahatiz evimizde oynuyoruz , eboue adamin dibisin suan tartismasiz turkiyenin en iyi bekidir , gerçekten 10 numara adam sogukkanlilik teknik falan ne desen hepsi var , maçin tartismasiz adamlari selcuk ve eboue simdi siradaki gelsin :)
Galatasaray'ı kutluyorum Kadıköy'e kadar puan kaybedeceklerini de düşünmüyorum.Bu maçta puan kaybetmesi için Trabzon'un iyi oynamasından çok Galatasaray'ın Fener derbisindeki 'güzel oyuna rağmen yenilme' psikolojisini atlatamaması lazımdı , nitekim atlatmışlar , yine güzel bir oyunla kazandılar . Tek bir hayalim var o da Kadıköy'de final maçına kalması herşeyin . Yeneriz yeniliriz o önemli değil ben Kadıköy'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmaya razıyım , yeter ki Beşiktaş veya Trabzon maçlarında kaybetmeyelim şampiyonluğu.O maçın atmosferini yaşamak istiyorum , gerginliğini , stresini yaşamak istiyorum ; iyi veya kötü her türlü dış etkenlere rağmen Fenerbahçe'nin şampiyonluk maçına çıktığını görmek istiyorum . Ben rekabetimizle gurur duyanlardanım , çok önceden de söylemiştim - şampiyonluğu kaybedeceksek her zaman Galatasaray'a kaybetmeyi tercih ederim , bunu da gururla söylerim - rekabetin sahadaki kısmıyla ilgileniyorum.
Yok Tolga hata yapmıştır , yok Muslera'ya kırmızı verilmemiştir bunlarla ilgilenmiyorum . Galatasaray kazandı önemli olan budur , bizim düşünmemiz gereken kendi maçlarımızı kazanmaktır.Selçuk , ayrı bir parantezdir ; topun başına geçtiğinde bana televizyon başında kollarımı açtırıp dua ettirebiliyorsa ben o adama saygı duyarım . Rekabet anlayışımı da bunlar belirler . Fenerbahçe'li kardeşlerim de beni yargılamasınlar , Fenerbahçe'ye ne kadar aşıksam , beni oynanacak maçın 1 hafta öncesinden uyku düzenimi bozan heyecandan yerinde duramayan bir insan haline getiren rekabete de bir o kadar aşığım.Bunun da diğer başrol oyuncusu Galatasaray ise , saygı duyarım. Kolay kolay Galatasaray sohbet alanına veya maç konularına da yazmam , aklıma esti öyle .
Saygılarımla.
Tolga gecen haftada Q7'nin onune atti topu, Ercan Taner icinse artik emekli ol :)
Tebrikler Trabzonspor, Tebrikler Galatasaray.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...03650580_n.jpg
Necati bu tip pozisyonu yine atamamıştı :) Kolay, rahat pozisyonları atamıyor niyeyse.
Eboue yorulmak bilmiyor yahu :D Tüm sağ kanat ona tapulu gibi git gel bayağı iyi ciğer var adamda :D
3 puanı aldık, beklediğimden kolay geçmiş maç. Umarım kayıpsız yolumuza devam ederiz...