Trabzonspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Originally Posted by hakan769 kaleciler 1 maç ceza alıyor Kaleci 1 , defans 2 , orta saha 3 , forvet 4 maç alıyodu dimi unutmuşum pardon.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Originally Posted by furkan58 Kaleci 1 , defans 2 , orta saha 3 , forvet 4 maç alıyodu dimi unutmuşum pardon. muslera karabük maçında kırmızı kart gördü eskişehir maçında oynamadı bi sonraki ankaragücü maçında oynadı.
Originally Posted by hakan769 muslera karabük maçında kırmızı kart gördü eskişehir maçında oynamadı bi sonraki ankaragücü maçında oynadı. Eğer Muslera kasti bi hareket yapsın kaç maç verirler görürüz.
TariboWest
Originally Posted by Ümit Eğer Muslera kasti bi hareket yapsın kaç maç verirler görürüz. arkadaş kasti bi hareketten bahsetmiyorum gole giden adamı indirdi kırmızı yedi diyelim 1 maç ceza alıyor.
Originally Posted by hakan769 arkadaş kasti bi hareketten bahsetmiyorum gole giden adamı indirdi kırmızı yedi diyelim 1 maç ceza alıyor. Orası öyle tabi. Ben sadece kaleciler 1 maç ceza alıyor genellemesine karşı söyledim bunu.
Originally Posted by Ümit Orası öyle tabi. Ben sadece kaleciler 1 maç ceza alıyor genellemesine karşı söyledim bunu. muslera adama kafa atsa 3 4 maç yer tabiki son adam olduğu icin 1 maç ceza yiyor diğer arkadaşlarda anlamıştır umarım.
Originally Posted by hakan769 muslera karabük maçında kırmızı kart gördü eskişehir maçında oynamadı bi sonraki ankaragücü maçında oynadı. 2. sarıdan görmüştür ya da yanılıyorsundur.
Originally Posted by furkan58 2. sarıdan görmüştür ya da yanılıyorsundur. direk kırmızı kart yedi karabük maçında 1 maç ceza aldı.
Forum Rules