@alperocal
Quote:
103 sezonu yaşamış,gol kralı olmuş, ilk yarı 4 atıp 2. yarı gol atamadığı için yuhalanan atmosferi bilen bir hoca bu kadar çekingen olmamalı
Printable View
@alperocal
Quote:
103 sezonu yaşamış,gol kralı olmuş, ilk yarı 4 atıp 2. yarı gol atamadığı için yuhalanan atmosferi bilen bir hoca bu kadar çekingen olmamalı
442 oldugumuz bolumde cok cok iyiydik, klasik duzene gectigimiz anda cokuse gectik. 20 dakika kadar guzel futbol izledik, gerisi yalandi.
Bate , Mersin'e benzemez diyosunda Avrupa Ligi maçında futbolcuların oynayacağı futbol stsl de oynadığı futbola benzer mi sence ?
Baroniyi görünce sizin de sinirleriniz zıplıyor mu yoksa sadece bana has bi durum mu ?
Caner değişikliği ne kadar doğruysa topal değişikliğide o kadar yanlış.
Ben sadece iki değişikliğe ilgili yoruma güldüm :) Topal girdikten Futbol Mutfol kalmadı sahada maçı soğuttuk.Fenerbahce Bank Asya takımı değil.Küme düşmeye oynayan takım değil.Böyle futbolu düşmeye oynayan takımlar oynar.1-0 bulur üstüne yatar.Biz şampiyonluğu oynuyoruz.Lakin Maşşallah küme düşmeye oynayan takımdan farkımız yok.
Bence iki takımda çok kötüydü. Kötünün iyisi kazandı desem herhalde karşı çıkan olmaz. Mersin yapılan transferlere rağmen düşecek gibi.
iyi oldu bu maç, topal ın girmesini anlarım topu ayağımızda tutalım oyunu soğutalım tempo artmasın takım yorulmasın bate maçı var tamam güzel düşüncede topal girdikten sonra tempoyu düşürüp fazla pas yapamadık emre kendini daha çok yordu garip
Onu bunu bilmem de avrupada biz aynı şeyi oynuyoruz bizden küçük takımlara karşı ama onlar ayrı bir hırsla oynuyorlar ondan bate maçlarının kolay geçmeyeceği garanti
Topal'ı pas yaparım diye alan adam futboldan anlamıyordur, aynı şekilde Kuyt ve Meireles'i de bu kadar top kaybı yapmalarına rağmen sahada tutuyor. M.Topal'ı kesmesinin sebebi zaten çok fazla pas hatası yapıyor üstüne defansif olarak ta birşey yapmayınca sahada gereksiz bir adama dönüşüyor. Acaba Meireles, Topal, Cristian ve Kuyt gibi adamlar girdikleri ikili mücadelelerin kaçında topu kazanmışlar ve attıkları pasların kaçı olumlu. Takım sene başından beri aynı kötü futbolu oynuyor ama bu kötü futbolu oynayan adamları kesmiyor, onun yerine zaten oynamayan Krasic, Stoch gibi adamları kadro dışı bırakıyor. Anlamadığım kime mesaj veriyosun adamlar zaten oynamıyorki.
Yalnız bizim futbolumuzdan mıdır yoksa maçın vaktinden midir bilmiyorum maçın ortalarında inanılmaz bir uyku bastı beni bir 5-10 dakika uyumuşumdur. Bir daha bu vakitlerde maç yapmayalım zaten heyecan sıfır, izlerken uyumayalım bari : )
Alla alla tek ben beğendim takımı heralde :D :D
İlk yarım saat ve ikinci yarının topal oyuna girene kadarki bölümde bence iyi oynadık.
Kocaman, 18 kişilik kadro dışında kalan oyuncuların hatırlatılması üzerine ise oyundan ziyade oyun dışı ile ilgili olunduğunu dile getirerek, ''Onun için hiçbir gelişme olmuyor, aynı şeylerle boğuşup duruyoruz. Ne yaparsam yapayım, hangi matematiği yaparsam yapayım 9 tane futbolcu bunun dışında kalacak. Artık biraz daha bu işi yapanların inisiyatifine bıraksak, oyuna baksak, oyunla ilgili konuşsak sanki daha iyi olacak gibi. Ama bu sözleri söylemek de anlamsız. Bizim hayatımız böyle'' dedi.
Oyunla ilgili konuşursak da Kocaman'ın terchleri, yönetim şekli elde kalıyor maalesef. Diğerlerini bilmem ama Hasan Ali'ye yapılan ayıptır ayıp.