Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Mersin İdman Yurdu

9 36.00%
  • Berabere

4 16.00%
  • Fenerbahçe

12 48.00%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 145 arası toplam 145 sonuç

Konu: Mersin İ.Y - Fenerbahçe | STSL 21. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@alperocal
    103 sezonu yaşamış,gol kralı olmuş, ilk yarı 4 atıp 2. yarı gol atamadığı için yuhalanan atmosferi bilen bir hoca bu kadar çekingen olmamalı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

442 oldugumuz bolumde cok cok iyiydik, klasik duzene gectigimiz anda cokuse gectik. 20 dakika kadar guzel futbol izledik, gerisi yalandi.

Bate , Mersin'e benzemez diyosunda Avrupa Ligi maçında futbolcuların oynayacağı futbol stsl de oynadığı futbola benzer mi sence ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bate'yi izleyen var mı ?

Onların ligi 2012 sonunda sona erdi, Şampiyon oldular şuan sezon öncesi yüklenme dönemindeler, avantajımız maç tempoları yok dezavantajımız fizik olarak canavar bir takım bizi bekliyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Baroniyi görünce sizin de sinirleriniz zıplıyor mu yoksa sadece bana has bi durum mu ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    Bate , Mersin'e benzemez diyosunda Avrupa Ligi maçında futbolcuların oynayacağı futbol stsl de oynadığı futbola benzer mi sence ?
    Niye biz artık ligi bıraktık mı ?

Çok çok büyük bir fark bekleyenler maalesef yanılgıya düşer, kafa olarak bi değişiklik olabilir ki bu da hırs'a yansır. Şuan ki durumda takımın ligde daha baskılı oynaması gerek, verilen bir söz var.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Baroniyi görünce sizin de sinirleriniz zıplıyor mu yoksa sadece bana has bi durum mu ?
    baroniyi göremiyoruzki zaten maçta sadice aykut görüyor onu koskoca ilk yarı 10 kişi oynadık resmen

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sadece Baroni değil yanında Kuyt ve Ziegler de var. Bu adamları göründe cinayet işleyesim geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yeni oyun açıp , altyapıya yolluyorum , ceza veriyorum , mutsuz ediyorum 0 liraya transfer listesine ekliyorum , işim bitince oyunu kapıyorum.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Niye biz artık ligi bıraktık mı ?

Çok çok büyük bir fark bekleyenler maalesef yanılgıya düşer, kafa olarak bi değişiklik olabilir ki bu da hırs'a yansır. Şuan ki durumda takımın ligde daha baskılı oynaması gerek, verilen bir söz var.
    Ligi bırakmadık da Barcelona da olsa Real madrid de olsa Avrupa maçlarını bi değişik oynar. Bu her takımda böyledir , o bakımdan söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    3 Periyotlu bir maç oldu.Fenerbahce ilk yarı klasik 4-2-3-1 oynadı.2 şut cekti kaleye Emre vurduğu 2 şut döndü webo golü tamamladı.İlk yarı mersin biraz daha organize atak yapmaya calıştı.Nobre rovaşatası gol olsaydı cok farklı olucaktı.

İkinci Periyot Aykut Kocaman 4-4-2 döndü.3 tane net poziyon yakaladık.Aykut Kocaman böyle futbola 26 dakika tahamül etti.71 Dakika'da Mehmet Topal oyuna alarak eski usul.Top soğutan top oynamayan Fenere geri döndü.3 Periyot başladı.Eğer Mersin'de biraz daha kaliteli ayaklar olsaydı maç 1-1 biterdi.

Benim dediklerimi yazmışsın işte. Caner girdi üstünlüğü ele aldık, Topal da girdi oyunu soğuttuk topu tutmaya çalıştık. Kendine gülmedin herhalde?

Caner değişikliği ne kadar doğruysa topal değişikliğide o kadar yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Benim dediklerimi yazmışsın işte. Caner girdi üstünlüğü ele aldık, Topal da girdi oyunu soğuttuk topu tutmaya çalıştık. Kendine gülmedin herhalde?
    Ben sadece iki değişikliğe ilgili yoruma güldüm Topal girdikten Futbol Mutfol kalmadı sahada maçı soğuttuk.Fenerbahce Bank Asya takımı değil.Küme düşmeye oynayan takım değil.Böyle futbolu düşmeye oynayan takımlar oynar.1-0 bulur üstüne yatar.Biz şampiyonluğu oynuyoruz.Lakin Maşşallah küme düşmeye oynayan takımdan farkımız yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Ben sadece iki değişikliğe ilgili yoruma güldüm Topal girdikten Futbol Mutfol kalmadı sahada maçı soğuttuk.Fenerbahce Bank Asya takımı değil.Küme düşmeye oynayan takım değil.Böyle futbolu düşmeye oynayan takımlar oynar.1-0 bulur üstüne yatar.Biz şampiyonluğu oynuyoruz.Lakin Maşşallah küme düşmeye oynayan takımdan farkımız yok.
    Futbol falan umrumda değil artık 3 puan önemli. Galip geldiğimiz ve en önemlisi hak ettiğimiz bir maçtan sonra da gelip burada futbol romantikliği yapacak durumda değiliz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Futbol falan umrumda değil artık 3 puan önemli. Galip geldiğimiz ve en önemlisi hak ettiğimiz bir maçtan sonra da gelip burada futbol romantikliği yapacak durumda değiliz.
    İşte Türkiye'de bu yüzdenn Futbol ileri gitmiyor ya

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bence iki takımda çok kötüydü. Kötünün iyisi kazandı desem herhalde karşı çıkan olmaz. Mersin yapılan transferlere rağmen düşecek gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

iyi oldu bu maç, topal ın girmesini anlarım topu ayağımızda tutalım oyunu soğutalım tempo artmasın takım yorulmasın bate maçı var tamam güzel düşüncede topal girdikten sonra tempoyu düşürüp fazla pas yapamadık emre kendini daha çok yordu garip

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Onu bunu bilmem de avrupada biz aynı şeyi oynuyoruz bizden küçük takımlara karşı ama onlar ayrı bir hırsla oynuyorlar ondan bate maçlarının kolay geçmeyeceği garanti

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    iyi oldu bu maç, topal ın girmesini anlarım topu ayağımızda tutalım oyunu soğutalım tempo artmasın takım yorulmasın bate maçı var tamam güzel düşüncede topal girdikten sonra tempoyu düşürüp fazla pas yapamadık emre kendini daha çok yordu garip
    Topal'ı pas yaparım diye alan adam futboldan anlamıyordur, aynı şekilde Kuyt ve Meireles'i de bu kadar top kaybı yapmalarına rağmen sahada tutuyor. M.Topal'ı kesmesinin sebebi zaten çok fazla pas hatası yapıyor üstüne defansif olarak ta birşey yapmayınca sahada gereksiz bir adama dönüşüyor. Acaba Meireles, Topal, Cristian ve Kuyt gibi adamlar girdikleri ikili mücadelelerin kaçında topu kazanmışlar ve attıkları pasların kaçı olumlu. Takım sene başından beri aynı kötü futbolu oynuyor ama bu kötü futbolu oynayan adamları kesmiyor, onun yerine zaten oynamayan Krasic, Stoch gibi adamları kadro dışı bırakıyor. Anlamadığım kime mesaj veriyosun adamlar zaten oynamıyorki.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yalnız bizim futbolumuzdan mıdır yoksa maçın vaktinden midir bilmiyorum maçın ortalarında inanılmaz bir uyku bastı beni bir 5-10 dakika uyumuşumdur. Bir daha bu vakitlerde maç yapmayalım zaten heyecan sıfır, izlerken uyumayalım bari : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yalnız bizim futbolumuzdan mıdır yoksa maçın vaktinden midir bilmiyorum maçın ortalarında inanılmaz bir uyku bastı beni bir 5-10 dakika uyumuşumdur. Bir daha bu vakitlerde maç yapmayalım zaten heyecan sıfır, izlerken uyumayalım bari : )
    Bildiğin İtalyan ligi maçına benzedi. Tatsız tuzsuz.

Alla alla tek ben beğendim takımı heralde

İlk yarım saat ve ikinci yarının topal oyuna girene kadarki bölümde bence iyi oynadık.

Kocaman, 18 kişilik kadro dışında kalan oyuncuların hatırlatılması üzerine ise oyundan ziyade oyun dışı ile ilgili olunduğunu dile getirerek, ''Onun için hiçbir gelişme olmuyor, aynı şeylerle boğuşup duruyoruz. Ne yaparsam yapayım, hangi matematiği yaparsam yapayım 9 tane futbolcu bunun dışında kalacak. Artık biraz daha bu işi yapanların inisiyatifine bıraksak, oyuna baksak, oyunla ilgili konuşsak sanki daha iyi olacak gibi. Ama bu sözleri söylemek de anlamsız. Bizim hayatımız böyle'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Oyunla ilgili konuşursak da Kocaman'ın terchleri, yönetim şekli elde kalıyor maalesef. Diğerlerini bilmem ama Hasan Ali'ye yapılan ayıptır ayıp.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    "sanki daha iyi olacak gibi. Ama bu sözleri söylemek de anlamsız. Bizim hayatımız böyle''
    Kocaman'ın her demecinde bu cümleler var. Sanki adam biryerden kopyala yapıştır ile yorum yapıyor. Herhalde adam 3 yıldır aynı cümlelerle 500 tane basın toplantısı yapmış.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri