PSG, Real, Barca gelecek diye Şampiyonlar ligine katılmayalım demek ilginç bir yaklaşım. Hadi işin maddi boyutu ne olacak peki.
Printable View
PSG, Real, Barca gelecek diye Şampiyonlar ligine katılmayalım demek ilginç bir yaklaşım. Hadi işin maddi boyutu ne olacak peki.
Abi Allah aşkına kızgınlıkla yazıyorsunuz. Hadi hocayı istemezsiniz anlarım bugün SA olur yarın ZD olur. Ama rezil oluruz düşüncesiyle Şampiyonlar ligine gitmeyelim demek bana tuhaf geliyor. Rakip kim olursa olsun. Önceki mesajlarda bir arkadaşın yazdığı gibi Şampiyonlar ligine kalınırsa daha iddialı kadro kurulur ama yok yine 4. 5. falan bitirirsek aynı tas aynı hamam yine rezil adamları izlemeye devam ederiz. İstediğiniz buysa bilemem. Benim hoca konusunda düşüncem şampiyonluk dışında hiç bir şey hocayı takımda tutamaz. Bu saatten sonrada şampiyonluk hayal. Gelecek sezon yönetimin hoca ile kesinlikle yolları ayıracağını düşünüyorum. Hocaya saygım sonsuz şu şartlarda mental olarak takımı ayağa kaldırdı ama ilerisi için SA ile olmaz. Bunu artık saha içi , saha dışı açıklamaları ve tercihleri ile gösteriyor yeterince zaten.
Kızgınlıkla değil, neyin ne olduğunu görerek ve bilerek yazıyoruz kardeşim. Samet Aybabayla bu iş ol-maz, bu kadar net! Bu yorumunda söylediklerinle, yazdığın cümlelerle de Samet Aybaba'nın bizim hocamız olamayacağını sen de biliyorsun ve görüyorsun zaten.
Benim istediğim elbette, 4.lük 5.lik olamaz, bunu düşünmen bile yersiz. Dileğim, her zaman için şampiyon veya 2. olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmek; ama teknik direktör dediğimiz kişide bile bu inanç yoksa, futbolculara bunu aşılaması ne kadar mümkün olabilir, bilemiyorum. Kadro konusunda da tereddütlerim var şahsen. Samet Aybaba'nın vizyonu ortada neticede. Daha iyi bir kadro kurulup kurulmayacağı konusunda emin değilim. Sezon başında, disiplin diyerek Q7'yi harcamasının üstüne Batuhan'ı takıma almasıyla ve gençleşme deyip Uğur Boral ve Escude gibi futbolcuları transfer etmesiyle bu işi bilmediğini gösterdi. Rıdvan, Atınç, Burak ve Tanju gibi isimleri şans bile vermeden yollaması da cabası. Bundan sonra da, bu durum değişmez bence. Yönetim, senin dediğin gibi hocayı değiştirir ve sağlam birini getirirse, o zaman işler değişir ancak. Sezonu, ilk 2'de tamamlamak da, bu hocayla ne kadar mümkün olur, bunu sezon sonunda bekleyip göreceğiz.
ya samet aybabaya mac icinde bazen etki edemiyor diye bende kızıyorum ancak samet aybabaya da bu kadar yüklenmek sacma geliyor. cenk cenk cenk diye haftalardır kaleye gecmesini isteyen taraftarımız vardı işte gördük cenki bana göre bu saatten sonra cenk kendini geliştiremez ilk geldigi zamanı hatırlıyorum gelecek vaad ediyordu geliştirebilirdi ama dahada geriye gidiyor adam su son macta gördüm ki samet aybaba mcgregor u oynatmakta haklı cenkten cacıık olmaz mcgregor da süper kaleci degil kabul ediyorum ama suanda bile cenkten iyi en azından atesli saga sola bagırıyo motive etmek icin cenk resmen ruhsuz yan top facia topu oyuna sokmak facia defansa güven vermek desek o da facia.sezon basından beri yine emre özkan diye diye bi hal aldı taraftar görüyoruz emre özkanda bu takımın asla sol beki olamaz yetersiz adam bi var bi yok oynayamaz samet aybaba ne yapsın walla ugur boralı sevmezdim ama onun bile eksikligini hissediyoruz.burak dır tanju dur diyoruz ama gittikleri takımda oynayabiliyorlar mı?? bize yeterli mi bu isimler tartısılır. samet aybaba sol bek transferi istedi stoper istedi ne yapsın yönetim para yok gökhan süzen alındı belkide orjinal sol bek istedi ama yönetim alamadı sezon basında escude geldi ne yapsın yönetim para yok bu adamı getirebildi. bu sezona zaten basarı beklemeden basladık sakatlık olmayınca kurulu düzenle gidince takım iyi oynuyor ama yeterli olmayacagını biliyorduk ona ragmen samet aybaba iyi bile getirdi takımı bu kadroyla 3. belkide sezon sonu sampiyon yada ikinci olabilir. ancak kadro yetersiz ne yapsın adam transfer istese para yok. düşük maaşlarla düşük bonservislerle ancak bu kadar oluyor. bana göre samet aybabaya bu kadar yüklenmek yanlıs bekleyelim sabredelim biraz ekonomi düzelsin transferler yapılsın basarısız olursa tamam samet bilmiyor bu işi diyelim gönderelim. ama zaten sezona basarı beklemeyin diye baslanılmıs suanda 7. sırada olsaydık kimse elestirmezdi cünkü beklenen oydu ancak samet bişiler yaptı 3. takım ligi iyi bitirebilecek. bence erken konusmaya gerek yok en fazla 1 sene daha sabredelim ekonomimiz düzelsin ondan sonra eleştiri yapalım..