Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 40.91%
  • Berabere biter

5 22.73%
  • Kasımpaşa kazanır

8 36.36%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 126 sonuç

Konu: Beşiktaş - Kasımpaşa | STSL 26. Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Çok fazla sizinle tartışmaya girmek istemiyorum ama senin taraftarın değilmi israil bayrağı açan, senin taraftarın değilmi havaalanına gidip rakibi karşılayan, senin taraftarın mühendis oktay'ın katili. Hepsini geçtim biz nasıl metin oktaya,leftere saygı gösteriyorsak sizinde şeref bey'e saygı göstermeniz lazımdı. Bu konuda konuşacak en son kişiler sizlersiniz.
    Tartışmaya girmek istemiyorum deyip tartışma başlatmak ayrı bir meziyet olsa gerek.

O kadar örnek vermişsin madem yakın zamanda oynanan tekerlekli basketbol maçında olay çıkaran Şeref Bey'in izinden gidenler mi.Son 2 senedir stadımızda küfür bile edilmezken Beşiktaş geçen sene CentilmenLig sıralamasında 671 puanla sonuncu olmayı başardı.Taraftarlık dersi vermek için önce kendi taraftarlarınızın düzgün olması lazım.Umarım tartışmaya girmek istemiyorum ile başlayan bir cümlenin arkasına sıralamazsınız 3-5 kişinin yaptıklarını.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

3-5 kişinin yaptıgını bütün taraftara mal etmemek lazım demiştim ama mal etmek lazım demek ki... Baksana iş geçmişte yapılan herşeye kadar geldi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Çok fazla sizinle tartışmaya girmek istemiyorum ama senin taraftarın değilmi israil bayrağı açan, senin taraftarın değilmi havaalanına gidip rakibi karşılayan, senin taraftarın mühendis oktay'ın katili. Hepsini geçtim biz nasıl metin oktaya,leftere saygı gösteriyorsak sizinde şeref bey'e saygı göstermeniz lazımdı. Bu konuda konuşacak en son kişiler sizlersiniz.
    http://www.frm tr.com/galatasaray/50...taraftari.html

(Boşluk silinmeli tabii)

Ali Sami Yen'e edilen küfürleri de unutmadık.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maçın başlama düdüğünden son düdüğüne kadar ruhsuz, isteksiz bir Beşiktaş ve kazanmayı kafasına koymuş bir Kasımpaşa vardı sahada. Yediğimiz erken golün üstüne cevap vermekte gecikmesek de, sonraki dakikalarda öne geçip skoru korumaya çalışır bir oyun izledim takımdan. Kasımpaşa, sanki mağlup ve bu maçı kazandığı takdirde hedefine ulaşacakmış gibi cırmalıyordu. Bu, 3-1 iken bile devam etti. Gözlemlediğim kadarıyla, orta sahayı geçemediğimiz anlar oldu. Çıkartmadılar bizi sahamızdan neredeyse. Trabzon maçından bu yana süren bu isteksiz ve ruhsuz futbola anlam veremiyorum. Haftalar azaldıkça ve kritik virajlara girdikçe, sanki haftada 3 maç yapan takım bizmişiz gibi bir oyun oynamaya başladı takım. Bu da bana, çok enteresan geliyor.

Futbolculara gelecek olursak; Cenk, yine hatalı bir gol yemeyi başardı. 2 kaleciye sahibiz; ama al birini, vur ötekine. Önümüzdeki sezon her iki kalecinin de takımdan gönderilmesi taraftarıyım. Tolga Zengin ve Sinan Bolat'ı şartları zorlayıp almak şart. Her ikisi de gelmeli bence.

Sağ bekte Hilbert, bir tek olumlu orta yapamadı. Sözleşmesi de bitiyorken, bence zorlamanın alemi yok. Serdar Kurtuluş'u, kontenjanı da düşünerek alabilirsek, iyi olur.

Savunmanın göbeği, her zaman olduğu gibi S.O.S. vermeye devam ediyor. Şu sorunu halledemedik gitti, bu sezon. 2-3 maç dışında gol yemediğimiz maç yok.

Sol bekte, ne Uğur Boral ne Gökhan Süzen ne de Emre Özkan'dan fayda alabildik. Gökhan Süzen, kötünün iyisi diyebilirim sadece. Ne var ki, her kötü giden oyundan sonra tek suçlu Emre Özkan'mış gibi oyundan çıkarılan ilk oyuncunun o olması ve taraftara yem edilmesi, Samet Aybaba'nın nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu gösteriyor. Bugün, takımda hangi futbolcu ne yaptı da, günah keçisi sürekli Emre Özkan seçiliyor, anlamıyorum! Bu şekilde mi kazanabileceğini düşünüyor futbolcuları acaba?!

Orta sahada, koşan ve ısıran bir futbolcumuz yoktu. Veli, her ne kadar çok fazla katkı sağlayamasa da, bu işi en iyi yapan futbolcumuz. Sakatlıktan yeni yeni çıkmış ve maç eksiği olan Necip'in yerine, Veli girebilirdi. Fernandes, Oğuzhan ve Necip, neredeyse yoktular sahada. Hiçbir olumlu hareketleri yoktu hemen hemen.

Kanatlarda, Olcay ve Holosko Olcay'ın golünü bir kenara bırakırsak; ne sağlam bir bindirme yapabildiler ne orta yapabildiler ne de doğru dürüst şut çekebildiler. Holosko zaten 2. yarıda sahada yok. Nerede o ilk devredeki Holosko!

Niang ve Almeida için bir şey söyleyemem. Almeida, 2 ay sonra ilk maçına çıktı zaten. Niang da çok yalnız kaldı ileride. Takım o kadar bozuktu ki; Almeida bir ara sol açık oynadı, kanada inip orta açmayı denedi. İçerde de kimseyi bulamayınca hepsi boşa gitti tabii.

Kısaca, bugün en geriden en ileriye kadar çok kötü bir Beşiktaş vardı sahada. Çok da iyi bir Kasımpaşa vardı. Tebrik ediyorum onları da.

En istekli oynamamız gereken zamanlarda niye böyle bir futbol oynadığımızı anlamakta zorlanıyorum. İki maçtır lige havlu atmış gibi bir halimiz var. Böyle ruhsuzluk olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'lı arkadaşlara pankart olaylarıyla ilgili laf etmeye hakkımız yok. Türkiye'yi temsil eden bir takımımız varken elin Ispanyol takımını tutmak yakışmıyor. Hadi bunu geçtim, ne Madrid'i ne Galatasaray'ı ? İşimiz gücünüz kalmadı uğraşacak adam mı arıyor bizim taraftarlar anlamıyorum ki. Önce kendi takımımıza bakalım. İçinde bulunduğumuz durumu tartışacağımıza Schalke, Madrid pankartı açıyoruz. Olmadı, yakışmadı bu.
    Canım FEDA olsun sana !

Ruhu ile oynamayan Beşiktaş, Elinden kaçırdı galibiyeti, Ahh keşke kazansaydık, Ligde iddiamız olsaydı.

Mamadou Niang atsaydı, Almeida atsaydı, Deplesmanda değil evde alırdık galibiyeti, Rüya olsa keşke bu mağlubiyet, İnadına Beşiktaş , Devam ederiz senle Beşiktaş.

Bu neyin kafası diye sorarsan bak baş harflere ,görürsün kimi desteklediğimi!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şu bayrak olayının abartıldığını düşünüyorum. Rakip takım taraftarlarının zoruna gidebilir ama bu dünyanın heryerinde oluyor, sadece bizde oluyormuş gibi konuşmak yanlış olur. Ve herkesten sizin gibi rakip takımı desteklemesini bekleyemezsiniz. Nedense hep düşüncelerimizin onaylanması gibi bir gereksinim içerisindeyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kimse Galatasaray'ı destekleyin demiyor,en azından ben demiyorum.Galatasaray kimsenin desteğine muhtaç değil zaten, 25 milyon taraftarı var.

Asıl nokta saygı duyulması gerektiği.Bizim taraftarımız yanlış yapmadı mı ? Yaptı ve onlarda zamanında eleştirildi,yine yaparsa yine eleştirilir,şahsen benim içim rahat.Hiç bir kulübe saygısızlık yapmadım,yapmam da ve gönül rahatlığıyla yapanları da eleştiriyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

Pozitif yönden bakalım; Schalke bayrağı açtılar eledik. Sıra Real'de

Desteklemek zorunda değiller. Ben de desteklemiyorum mesela. Tutup bayrak açmam ama Beşiktaş, Fenerbahçe maç kazanmış Avrupa'da falan sevinmem bana ne. Başkası bayrak açabilir onların tercihi diyecek bir şeyim yok.

Maçı izlemedim özeti izledim. Özellikle 2-1 iken Beşiktaş bayağı pozisyon kaçırmış. Beşiktaşlı arkadaşların bir kısmı şampiyonluk gitti falan diyor ama daha çok var her takım puan kaybedebilir. Şampiyonluk gidip gelecek en az 32. haftaya kadar düşünceme göre. Son hafta bile belli olabilir. Artık kim şanslıysa, kim son haftalarda formda olacaksa, kim kötü hakemlere denk gelmeyecekse(veya gelecekse) o kazanacak. Hayırlısı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bayrak mevzusu hakkında gördüğüm bir fotoyu paylaşmadan geçemedim. Şahıs, aynı; soru, bu adam kim ve Beşiktaşlı mı?

Nesil
    2007
    Yer
    34

@footballer33

Çok güzel bir tespitte bulunmuşsunuz gerçekten acaba kimdir bu insan, derdi nedir, neden takımını desteklemek yerine böyle işlerle uğraşır?

Önceleri falan karıştırmak istemiyorum ve bir sorum da etrafındaki insanlara elbette ki kimse engel olmak zorunda değil fakat bu tribünlerin liderleri önde gelen insanları var, kimse engel olamıyor mu yoksa olmak mı istenmiyor? Asıl burası önemli bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu niye artniyetli bakıyorsunuz. Belki o adam G.Saray'In eleyeceği rakiplerinin pankartlarını açıp moral veriyor

Maça gelirsek kazanmamız gerekiyordu, bolca posizyonda bulduk ama orta sahadan defansa yeterince yardım gelmeyince olmadı. Öte yandan Holosko artık dinlendirilsin, kendisi yorulduğunu söylemiş. Form düşüklüğü de var. Öte yandan Almeida ve Pektemek'te kadroya girmeye başladı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ülkemizde bazı kesimlerde taraftarlığı rakibe nefret, düşmanlık beslemek sanan insanlar var. Sen takımını destekle, Schalke'yle Real'le işin ne. Rakip için harcayacakları enerjiyi kendi kulüplerine harcasalar, ters giden işlere tepki olarak harcasalar bir şeyler için farkındalık yaratmak için harcasalar ülke kurtulur ama yok illa ezeli rakibinin Avrupa'daki rakibini destekleyecek illa rakibe küfür edecek, sahaya yabancı madde atacak sorsan kendinden daha Beşiktaşlı, Fenerli, Galatasaraylı vs. yoktur.

İşin garibi bizim 3 büyüklerin arasında oluşan bu rekabetin altında dostluktan başka doğru düzgün neden yok. Real - Barca'nın altında siyasi durum var, Boca - River arasında yanlış bilmiyorsam sosyoekonomik bi durum var. Bizim aramızda ne var peki; Lefterler, Metinler, Baba Hakkılar var.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    @footballer33

Çok güzel bir tespitte bulunmuşsunuz gerçekten acaba kimdir bu insan, derdi nedir, neden takımını desteklemek yerine böyle işlerle uğraşır?

Önceleri falan karıştırmak istemiyorum ve bir sorum da etrafındaki insanlara elbette ki kimse engel olmak zorunda değil fakat bu tribünlerin liderleri önde gelen insanları var, kimse engel olamıyor mu yoksa olmak mı istenmiyor? Asıl burası önemli bence.
    Ben de anlayamıyorum. Böyle ucuz şeylere neden izin veriliyor? Kimse kimseyi sevmek ve desteklemek zorunda değil zaten.

En çok kızdığım ve takıldığım nokta da, rakibin açtığı pankartlara laf söylerken (İsrail bayrağı ve komidin pankartı), kendi stadımızda da bu tarz şeylerin olması. Laf söyleyecek oluyoruz; ama bunlar olunca, haklıyken haksız duruma düşüyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bu adamı lig tv bile ayarlamış olabilir sansasyon yaratmak amaçlı.. Çok üzerinde durulacak bi mevzu değil..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şampiyonluk şanslarıyla ilgili bir soruya Aybaba, "Maç maç bakıyoruz. Böyle bir hedef olduğunu söylemedik. 8 maçımız var, duruma bakacağız" yanıtını verdi.

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ319609SXQ

--------------------------------------------------------

Şu lafı söyledikten sonra, benim hocam değilsin artık Samet Aybaba. Desteklemiyordum zaten, istemiyordum seni; ama şu söz saygını da bitirdi bende. Gidene kadar karşındayım artık. Yazıklar olsun sana!

Son olarak; Burası Beşiktaş, Bucaspor ya da Gaziantepspor değil! Farkına var nerede olduğunun! Ama doğru ya, farkında olsan bu cümleyi kurmazdın! En geç sezon sonunda KOVULMAN dileğiyle!

Bizim gizli hedefimiz var.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Beşiktaş şampiyonluğa değil 2.liğe bile oynasa ve başarsa şahane başarı olur.Netice de işin ucunda Ş.Ligi var Beşiktaş'a şu durumda en faydalı şey para ve fazlasıyla gelir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gizli hedefin ne olduğu anlaşıldı, gönüllerin şampiyonu olalım yeter diyor adam. Geçen hafta takımın hedefi Şampiyonlar Ligi diyordum ama onu bile hedeflemiyor artık takım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Bizim gizli hedefimiz var.
    O kadar gizli ki, biz bile bilmiyoruz o hedefin ne olduğunu. Sanki bana, CIA ajanı. Neyin gizliliğiyse bu?!

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Gizli hedefin ne olduğu anlaşıldı, gönüllerin şampiyonu olalım yeter diyor adam. Geçen hafta takımın hedefi Şampiyonlar Ligi diyordum ama onu bile hedeflemiyor artık takım.
    Boşver Yiğitalp, biz Samet Aybaba ile Şampiyonlar Ligi'ne falan da gitmeyelim. Kura şansımız da yok. Gider 1. torbadan Barcelona'yı, 2. torbadan Manchester City'yi, 3. torbadan da PSG'yi falan çekeriz. Orada da çıkar, saçmasapan kadrolar sürer veya değişik bir şeyler söyler, daha beter sinir hastası oluruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Beyler,sakin olun isteyen istediği takımı tutar.Mesela ben ilk Gs Schakle maçında Schalke'yi tuttum ikinci maçta Gs'i çünkü iyi oynayanı seviyorum.Real Madrid için konuşacaksak da Gs'nin daha iyi oynayacığını düşünüyorum,yani tarafım belli.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Beyler,sakin olun isteyen istediği takımı tutar.Mesela ben ilk Gs Schakle maçında Schalke'yi tuttum ikinci maçta Gs'i çünkü iyi oynayanı seviyorum.Real Madrid için konuşacaksak da Gs'nin daha iyi oynayacığını düşünüyorum,yani tarafım belli.
    maç öncesi vahiy mi geliyo sana ? schalke 2. yarı bizden iyi oynadı taraf mı değiştirdin maç içinde valla ben şahsen hep fenerin rakiplerini tutuyorum bu bi tabu yapılmamalı isteyen istediğini tutmakta özgür ben hiç alınmıyorum bi arkadaşım rakibimizi tuttuğunda

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

maçtan önce dün geceydi sanırım,TV'de anket vardı maçla ilgili... % 26 BJK, Kasımpaşa % 30-40 arası birşeydi. Görünce şaşırmıştım.Demekki Türk halkı iddaa uzmanı olmuş
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Boşver Yiğitalp, biz Samet Aybaba ile Şampiyonlar Ligi'ne falan da gitmeyelim. Kura şansımız da yok. Gider 1. torbadan Barcelona'yı, 2. torbadan Manchester City'yi, 3. torbadan da PSG'yi falan çekeriz. Orada da çıkar, saçmasapan kadrolar sürer veya değişik bir şeyler söyler, daha beter sinir hastası oluruz.
    Aynen abi, bu maçtan sonra bende gitmemizi istemiyorum gerçekten. Şampiyonlar Ligine gidersek bu kaleci ve defans ile rezil olmaktansa yerimizi bilip durmamız daha iyi olur. Şampiyonlar Ligi bizim neyimize ..
    Canım FEDA olsun sana !

Şampiyonlar Ligi'ne katılabilirsek daha iddialı bir takım kurulur ve Samet Aybaba ile devam edilmez zaten. Ama dördüncü, beşinci falan tamamlarsak ligi aynı tas aynı hamam devam ederiz diye düşünüyorum ben.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Tartışmaya girmek istemiyorum deyip tartışma başlatmak ayrı bir meziyet olsa gerek.

O kadar örnek vermişsin madem yakın zamanda oynanan tekerlekli basketbol maçında olay çıkaran Şeref Bey'in izinden gidenler mi.Son 2 senedir stadımızda küfür bile edilmezken Beşiktaş geçen sene CentilmenLig sıralamasında 671 puanla sonuncu olmayı başardı.Taraftarlık dersi vermek için önce kendi taraftarlarınızın düzgün olması lazım.Umarım tartışmaya girmek istemiyorum ile başlayan bir cümlenin arkasına sıralamazsınız 3-5 kişinin yaptıklarını.
    Basket maçıyla ilgili hala konuşabilenler var . Yazık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    maç öncesi vahiy mi geliyo sana ? schalke 2. yarı bizden iyi oynadı taraf mı değiştirdin maç içinde valla ben şahsen hep fenerin rakiplerini tutuyorum bu bi tabu yapılmamalı isteyen istediğini tutmakta özgür ben hiç alınmıyorum bi arkadaşım rakibimizi tuttuğunda
    Bence Schalke ikinci yarı öyle ahım şahım bir top oynamadı.Garip birşey.Hep hakkeden kazansın istiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Hahaaha

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri