Arif Öyle Deme Bizim Sincanlı Darılır Adamın Hâlâ Umudu Var :)
Printable View
Bruma daha olgunlaşmış her topta çalıma girmiyor bence bu bir artıdır. Sneijder de 3. Lig takımına karşı bir şey yapamadı olaya öyle bakmamak lazım.
Olcan, Galatasaray taraftarligimda yasadigim en hayal kırıklığı transfer. Rezalet. Pandev ise kalite.
Madem hazır değiller,niye as oyuncuları oynatıp riske ediyor,zaten elde 3 tane sakat var,daha da artsın mı istiyor ?
Olayları bir yere çekmiyorum,kazanırken iyi hoş,hocayı övüyoruz,yanlış yaptığı zaman da eleştiriyoruz bu kadar basit.
[MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION]
Arif abi Engin ve Amrabat hayranı abi,Bruma'yı beğenmesini bekleyemem zaten.
Biraz Daha Sabredelim Arif'im Sincanlımızı Üzmeyelim :D Yakında Zaten Kendisi de Anlayacak :D
Yahu siz konuşmuşsunuz konuşmamışsınız neye yarar,ben Bruma'nın dün oyundan çok memnunum.Bruma elimizde ki en iyi kanat oyuncusu.Bunu kanıtlaması bile gerekmiyor.Herkes bir hedef tutturmuş gidiyor.
O kadar çok övülen Emre Çolak'ın dün attığı hangi pas,hangi şut isabetliydi ? Mükemmel orta saha Selçuk ne yaptı ? Dünyanın en yeteneksiz forveti Umut ne yaptı ? Amrabat v2(Olcan) ne yaptı ? Her şey bitti şimdi Bruma'ya mı sardınız ?
Asıl sorgulanması gereken şeyleri sorgulamıyorsunuz.
Sincanlı Kızdı mı ? Yoksa Bana mı Öyle Geliyor :n:
tutmayin kucuk enisteyi. :D :D gerçekler bunlar sincanli , emre colagida 15m euroya alsaydik onada saydirirdim merak etme..
Aynen ev rekoru bizde.
- 14–2, İskenderunspor - Fidan Gençlik, 2. Tur, 1980–1981
Rezalet top oynadık. Eskişehirspor'un gençleri çok diri ve isteklilerdi. Özellikle Andaç ve Kaan çok iyi oynadılar. Bizim takımın yedekleride tek tek döküldü. Tarık'a, Olcan'a verilen onca paralara yazık.
brumaci ankarali nerde ? :D gordun demi adam finishing yoksunu dunya yildizi adayi dedigimiz adam... bir ortasaha pogbaya bak birde hucum kanat/forvet brumaya bak....
finishing dediğin şey oynaya oynaya pozisyona gire gire artar messi bile gençken berbat bi finishing e sahipti hani messi yi geçtim en basitinden rahem sterling geçen sene başında bahsettiğin ankaralı bile beğenmiyodu ama adam oynaya oynaya tecrübelene tecrübelene potansiyeli yansıtmayı başardı tabi yanında oynadığı sturridge ve suarez in de etkisi büyük bizde adam umut bulutla duvar pası yapmaya çalışıyo
Brumacı Ankaralı burada.
Evet Bruma dün etkili bir oyun ortaya koyamadı ama diğerlerinin hiç mi suçu yoktu ?
Selçuk ve Dzemaili tamamen laf olsun diye oynadılar,orta sahanın yapması gereken presi bir kere bile yapamadılar,Eskişehir kaptığı topla direkt kalemize geldi.Bekler desen adam akıllı ne orta açtılar ne bindirme yaptılar.Tarık,Olcan,Yasin,Hamit falan bu takımın oyuncusu değiller.Bunun dışında her topu Selçuk'a verdiler,o da sanki forvette Burak var depar atıp Selçuk'un gelişi güzel diktiği topa yetişecek ya koşu yoluna pas attı hep.Pandev ile pas alışverişine hiç girmediler.İkinci yarıda Emre Çolak ve Selçuk İnan sağolsunlar bir çok atağı baltaladılar.Sürekli ortadan gitmeye çalıştık elimizde iki süratli kanat varken.
Şimdi gelelim Sinan'a,takımın en iyisiydi.Yaptığı koşular,paslar falan çok iyiydi.Ama tabi ki Hamza Hamzaoğlu onu çıkardığı an maçı elleriyle verdi.Tabi her şeyin yanında Sinan'ı forvete çekip Emre Çolak'ı kanata koyması ise tam bir felaketti.
Ama tü kaka Bruma'ya yazıklar olsun verilen paraya !!
Tartışma sizin tartışmanızdır, dışarıdan bakıp yorum yapmak belki hoş olmayabilir ancak bir şeyler söylemek istiyorum bu konuda. Bruma bu ülkeye transfer olan yabancılar arasında en yüksek bonservis bedeli ödenen isimlerden birisi, hal böyle olunca beklentiler artıyor; en ufak olumsuz hareketi göze batıyor oyuncunun. Bu adamın potansiyeli yüksek mi? Bence evet. Peki potansiyelini ortaya çıkarabilecek gibi duruyor mu? Bence hayır. Keşke çıkarsa, sevdiğim tarzda bir oyuncu ve ligimizde bu tarz oyuncu sayısı az, isterim yardıra yardıra oynamasını. Gel gelelim üzerindeki baskının sebebi olan yüksek bonservis bedeli, oyuncunun suçu değil. Bence bu tarz transferlerde ücretli bir kira ve satın alma opsiyonu kullanılmalı. Çünkü ne olursa olsun riskli bir transferdi. Her şeyden öte, bizim takımlarımız böyle gelecek vaadeden genç transferlerini çok fazla yapmadığı için biz taraftarlar da oyuncuya ne gözle bakacağız bilemiyoruz.
Yani demem o ki; Bruma'yı tartışan tarafların ikisi de yer yer haklı, yer yer haksız. Son olarak şahsi görüşüme gelirsek, bence sezon sonuna kadar beklenip yeterli gelişim görülmezse kiralanabilir Portekiz'e bir yere. Belki orada parlar da Galatasaray da faydalanır sonra.
e bruma oynuyor zaten , antremandaki maclarda bir mac gibidir oyle dusun... e bu adam antremanda hic calismiyorsa maçta nasil gelisecek ? sahsen bruma elde patladi geldigi gunden beri ne katkisi var ne birseyi bir mac kazandirdigi yok yildiz ise kazandirmali... ankarali cemali sakatliktan yeni cikti hemen asip kesip olmaz..
Madridli abicim Bruma'da en son Akhisar maçında 90 dakika oynamıştı Rize maçına kadar,sen hemen asıp kesiyorsun ama.Yeni yeni şans buluyor adam,üstelik 6-7 ay süren bir sakatlık geçirdi bu adam,sezon sonu gelsin,o zaman iyi kötü yorumu yaparız.
Dzemaili'den fiziksel olarak bir beklentim yoktu maçta ama yaptığı mental hatalar sakatlıkla falan alakalı değil.
Ya tamam hadi Bruma çok kötü elde patladı diyelim,yerine kim oynayacak ?
ben halen daha bruma'dan ümitliyim. nedeni ise şu aldığımız seneden itibaren hep bu yabancı sınırı yüzünden sıkıntılı durumdaydı bruma üstüne birde sakatlanıp sezonu kapatınca iyice tuz biber oldu. bu sene hamza hoca ile küllerinden doğan bir bruma kokusunu alıyorum. gelecek sezon satılmazsa eğer patlayacağı senenin gelecek sezon olacağını düşünüyorum.
Beşiktaş'ın Sarıyer maçında görev yapacak 11 kişilik kadrosu belli oldu:
Siyah-Beyazlılar mücadeleye; Cenk Gönen, Daniel Opare, Atınç Nukan, Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Jose Sosa, Uğur Boral ve Furkan Yaman onbiriyle çıkacak.
Günay Güvenç, Ramon Motta, Muhammed Enes Durmuş, Muhammed Raşit Şahingöz, Oğuz Aksoy, Gökhan Töre ve Demba Ba yedek soyunacak.
3 transferde ilk 11'de çok iyi. İzleyelim bakalım neler yapıyor yeni sağ bekimiz.
Tolgay'ı da çok merak ediyorum.
Furkan çok yetersiz bir oyuncu bence. Stadda da izlemiştim. Hiç bilmiyor ne yapacağını.
Maçtaki futbolu beğenmedim. İki şeye sevindim; biri Tolgay'ın ilk maçında gol atması, diğeri de Furkan'ın kiralık gitmeden önceki son maçında golü bulması. İsmail'e ise artık söyleyecek söz bulamıyorum.
[MENTION=79605]Nocna Mora[/MENTION];
Furkan, henüz 18 yaşında ve daha bu sene A takıma girmeye başladı. Yavaş yavaş ısınacak, zamana ihtiyacı olduğu açık. Kiralık gönderiyoruz zaten, daha iyi olacaktır.
Sarıyer'in ADS'yi 3-2 yenmesi sonucu, bu akşamki Rize maçına çıkmadan turu garantiledik. Rakibimiz de Kayserispor oldu.
Akşamki Rize maçına şu kadroyla çıkalım da, lig öncesi kasmayalım kendimizi hiç yoktan:
Günay
Opare - Milo - Atınç - İsmail
Eslem - M.Raşit
Kerim - Oğuzhan - Uğur Boral
M.Pektemek
Bu da Rize kafilemiz:
Beşiktaş Jimnastik Kulübü
Beşiktaş JK â€@Besiktas 2 dk.2 dakika önce
Soyunma odamız hazır, asil formalarımız futbolcularımızı bekliyor.
https://pbs.twimg.com/media/B9F7kOnIEAATlDA.jpg
https://pbs.twimg.com/media/B9F7kTnIUAATh2G.jpg
https://pbs.twimg.com/media/B9F7kVDIMAE_AQ4.jpg
Görüntüye göre; Tolga Zengin, Olcay, Demba Ba, Pedro Franco, Veli, Atiba ve Sosa kadroda yok bu akşam. Tam istediğim gibi. :)
EDİT: Kadromuz belli olmuş:
https://pbs.twimg.com/media/B9GMGikIAAIt42O.jpg
Necip yerine Oğuzhan ve Tolgay yerine Mustafayla başlasaydık tam da benim istediğim kadro çıkmış olacaktı sahaya. Tolgay'ın oynaması da önemli tabii.
Bu durumda Kerim forvet, Tolgay sağ açık başlayacak maça.
Aynı dakika içerisinde önce Milosevic, sonra Opare sakatlanarak oyundan çıktılar ve gerçek Beşiktaşlı oldular!!! :icon_evil:
Oğuzhan ve Serdar oyunda, Necip stopere geçti.
EDİT: 5 dakika kala genç Eslem de sakatlanıp çıktı oyundan ve maçı 10 kişi tamamladık.
Sonuç ise 0-0.
Kupanın son 16 turundaki maç programı şöyle:
10 Şubat Salı:
20.30 Trabzonspor-Medicana Sivasspor (Hüseyin Avni Aker)
11 Şubat Çarşamba:
14.00 Kardemir Karabükspor-Mersin İdmanyurdu (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)
16.00 Bursaspor-İstanbul Başakşehir (Bursa Atatürk)
18.00 Kayserispor-Beşiktaş (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
20.45 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe (Yeni Rize Şehir)
12 Şubat Perşembe:
13.30 Tuzlaspor-Manisaspor (Tuzla Belediye)
17.00 Gençlerbirliği-Eskişehirspor (Ankara 19 Mayıs)
19.00 Galatasaray-Torku Konyaspor (Türk Telekom Arena)
MS: Trabzonspor 2 - 3 M.Sivasspor...
İlk çeyrek finalist, M.Sivasspor oldu.
K.Karabükspor: 2 - Mersin İY: 4...
2. çeyrek finalist Mersin oldu.
2. Tur Sonuçları:
Bursaspor: 4 - Başakşehir: 3 (penaltılarla)...
Kayserispor: 1 - Beşiktaş: 0...
Bursa ve Kayseri çeyrek finale yükseldiler.
İyi oldu elendiğimiz ben sevindim açıkçası.