Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 180 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 2014-2015

1. Default

Quote Originally Posted by byariff View Post
    maglubiyet vs olur takilmam bunada , tarihin en kotu transferidir bruma bana gore 13m euroluk bir topcu degil acayip kazikladilar bizi 3 lig takimina karsi birsey yapamiyor acilen elden cikartilmali... olcan oyun zekasi "0".. pandev cabaliyor begeniyorum ben sahsen... meloyu ise umarim ligde defansda kullanmaz yoksa rezil oluruz.
    Arif Öyle Deme Bizim Sincanlı Darılır Adamın Hâlâ Umudu Var

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bruma daha olgunlaşmış her topta çalıma girmiyor bence bu bir artıdır. Sneijder de 3. Lig takımına karşı bir şey yapamadı olaya öyle bakmamak lazım.
    Olcan, Galatasaray taraftarligimda yasadigim en hayal kırıklığı transfer. Rezalet. Pandev ise kalite.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yasink12 View Post
    Olaya bu kadar dışardan bakma arkadaşım. Takıma 10 gün izin verilmiş ve Hamza Hoca bunun fazla olduğunu belirtti. Verilmiş bir söz var diye de buna engel olmamış. Yapılan hazırlıkları yeterli bulmamış ki bugün daha hazır hale gelmeleri için as oyuncularını oynatmış. Mağlubiyetin sorumlusu tabi ki hocadır. Ama bunu başka yerlere çekmek mantıksız.
    Madem hazır değiller,niye as oyuncuları oynatıp riske ediyor,zaten elde 3 tane sakat var,daha da artsın mı istiyor ?

Olayları bir yere çekmiyorum,kazanırken iyi hoş,hocayı övüyoruz,yanlış yaptığı zaman da eleştiriyoruz bu kadar basit.

[MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION]

Arif abi Engin ve Amrabat hayranı abi,Bruma'yı beğenmesini bekleyemem zaten.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Bruma daha olgunlaşmış her topta çalıma girmiyor bence bu bir artıdır. Sneijder de 3. Lig takımına karşı bir şey yapamadı olaya öyle bakmamak lazım.
    Olcan, Galatasaray taraftarligimda yasadigim en hayal kırıklığı transfer. Rezalet. Pandev ise kalite.
    sneijderin yine baska maclarda birseyler yapiyor kalitesini biliyoruz peki bruma ? ne oyun zekasi var ne birseyi var sut desen berbat pas oyununu bilmiyor... sinan gumus bile az sure olmasina ragmen resmen daha kaliteliyim diye bagiriyor brumadan...

5. Default

Biraz Daha Sabredelim Arif'im Sincanlımızı Üzmeyelim Yakında Zaten Kendisi de Anlayacak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu siz konuşmuşsunuz konuşmamışsınız neye yarar,ben Bruma'nın dün oyundan çok memnunum.Bruma elimizde ki en iyi kanat oyuncusu.Bunu kanıtlaması bile gerekmiyor.Herkes bir hedef tutturmuş gidiyor.

O kadar çok övülen Emre Çolak'ın dün attığı hangi pas,hangi şut isabetliydi ? Mükemmel orta saha Selçuk ne yaptı ? Dünyanın en yeteneksiz forveti Umut ne yaptı ? Amrabat v2(Olcan) ne yaptı ? Her şey bitti şimdi Bruma'ya mı sardınız ?

Asıl sorgulanması gereken şeyleri sorgulamıyorsunuz.

7. Default

Sincanlı Kızdı mı ? Yoksa Bana mı Öyle Geliyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tutmayin kucuk enisteyi. gerçekler bunlar sincanli , emre colagida 15m euroya alsaydik onada saydirirdim merak etme..

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Kupa ev rekoru İskenderun'da, kupa deplasman rekoru yine bizim. Altındağ 0-8 ile. Galatasaray Balçova maçıyla egale etti ama kıramadı
    Aynen ev rekoru bizde.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Rezalet top oynadık. Eskişehirspor'un gençleri çok diri ve isteklilerdi. Özellikle Andaç ve Kaan çok iyi oynadılar. Bizim takımın yedekleride tek tek döküldü. Tarık'a, Olcan'a verilen onca paralara yazık.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

brumaci ankarali nerde ? gordun demi adam finishing yoksunu dunya yildizi adayi dedigimiz adam... bir ortasaha pogbaya bak birde hucum kanat/forvet brumaya bak....

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    brumaci ankarali nerde ? gordun demi adam finishing yoksunu dunya yildizi adayi dedigimiz adam... bir ortasaha pogbaya bak birde hucum kanat/forvet brumaya bak....
    finishing dediğin şey oynaya oynaya pozisyona gire gire artar messi bile gençken berbat bi finishing e sahipti hani messi yi geçtim en basitinden rahem sterling geçen sene başında bahsettiğin ankaralı bile beğenmiyodu ama adam oynaya oynaya tecrübelene tecrübelene potansiyeli yansıtmayı başardı tabi yanında oynadığı sturridge ve suarez in de etkisi büyük bizde adam umut bulutla duvar pası yapmaya çalışıyo

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Brumacı Ankaralı burada.

Evet Bruma dün etkili bir oyun ortaya koyamadı ama diğerlerinin hiç mi suçu yoktu ?

Selçuk ve Dzemaili tamamen laf olsun diye oynadılar,orta sahanın yapması gereken presi bir kere bile yapamadılar,Eskişehir kaptığı topla direkt kalemize geldi.Bekler desen adam akıllı ne orta açtılar ne bindirme yaptılar.Tarık,Olcan,Yasin,Hamit falan bu takımın oyuncusu değiller.Bunun dışında her topu Selçuk'a verdiler,o da sanki forvette Burak var depar atıp Selçuk'un gelişi güzel diktiği topa yetişecek ya koşu yoluna pas attı hep.Pandev ile pas alışverişine hiç girmediler.İkinci yarıda Emre Çolak ve Selçuk İnan sağolsunlar bir çok atağı baltaladılar.Sürekli ortadan gitmeye çalıştık elimizde iki süratli kanat varken.

Şimdi gelelim Sinan'a,takımın en iyisiydi.Yaptığı koşular,paslar falan çok iyiydi.Ama tabi ki Hamza Hamzaoğlu onu çıkardığı an maçı elleriyle verdi.Tabi her şeyin yanında Sinan'ı forvete çekip Emre Çolak'ı kanata koyması ise tam bir felaketti.

Ama tü kaka Bruma'ya yazıklar olsun verilen paraya !!

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Tartışma sizin tartışmanızdır, dışarıdan bakıp yorum yapmak belki hoş olmayabilir ancak bir şeyler söylemek istiyorum bu konuda. Bruma bu ülkeye transfer olan yabancılar arasında en yüksek bonservis bedeli ödenen isimlerden birisi, hal böyle olunca beklentiler artıyor; en ufak olumsuz hareketi göze batıyor oyuncunun. Bu adamın potansiyeli yüksek mi? Bence evet. Peki potansiyelini ortaya çıkarabilecek gibi duruyor mu? Bence hayır. Keşke çıkarsa, sevdiğim tarzda bir oyuncu ve ligimizde bu tarz oyuncu sayısı az, isterim yardıra yardıra oynamasını. Gel gelelim üzerindeki baskının sebebi olan yüksek bonservis bedeli, oyuncunun suçu değil. Bence bu tarz transferlerde ücretli bir kira ve satın alma opsiyonu kullanılmalı. Çünkü ne olursa olsun riskli bir transferdi. Her şeyden öte, bizim takımlarımız böyle gelecek vaadeden genç transferlerini çok fazla yapmadığı için biz taraftarlar da oyuncuya ne gözle bakacağız bilemiyoruz.

Yani demem o ki; Bruma'yı tartışan tarafların ikisi de yer yer haklı, yer yer haksız. Son olarak şahsi görüşüme gelirsek, bence sezon sonuna kadar beklenip yeterli gelişim görülmezse kiralanabilir Portekiz'e bir yere. Belki orada parlar da Galatasaray da faydalanır sonra.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Facx View Post
    finishing dediğin şey oynaya oynaya pozisyona gire gire artar messi bile gençken berbat bi finishing e sahipti hani messi yi geçtim en basitinden rahem sterling geçen sene başında bahsettiğin ankaralı bile beğenmiyodu ama adam oynaya oynaya tecrübelene tecrübelene potansiyeli yansıtmayı başardı tabi yanında oynadığı sturridge ve suarez in de etkisi büyük bizde adam umut bulutla duvar pası yapmaya çalışıyo
    e bruma oynuyor zaten , antremandaki maclarda bir mac gibidir oyle dusun... e bu adam antremanda hic calismiyorsa maçta nasil gelisecek ? sahsen bruma elde patladi geldigi gunden beri ne katkisi var ne birseyi bir mac kazandirdigi yok yildiz ise kazandirmali... ankarali cemali sakatliktan yeni cikti hemen asip kesip olmaz..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Madridli abicim Bruma'da en son Akhisar maçında 90 dakika oynamıştı Rize maçına kadar,sen hemen asıp kesiyorsun ama.Yeni yeni şans buluyor adam,üstelik 6-7 ay süren bir sakatlık geçirdi bu adam,sezon sonu gelsin,o zaman iyi kötü yorumu yaparız.

Dzemaili'den fiziksel olarak bir beklentim yoktu maçta ama yaptığı mental hatalar sakatlıkla falan alakalı değil.

Ya tamam hadi Bruma çok kötü elde patladı diyelim,yerine kim oynayacak ?

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

ben halen daha bruma'dan ümitliyim. nedeni ise şu aldığımız seneden itibaren hep bu yabancı sınırı yüzünden sıkıntılı durumdaydı bruma üstüne birde sakatlanıp sezonu kapatınca iyice tuz biber oldu. bu sene hamza hoca ile küllerinden doğan bir bruma kokusunu alıyorum. gelecek sezon satılmazsa eğer patlayacağı senenin gelecek sezon olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş'ın Sarıyer maçında görev yapacak 11 kişilik kadrosu belli oldu:

Siyah-Beyazlılar mücadeleye; Cenk Gönen, Daniel Opare, Atınç Nukan, Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Jose Sosa, Uğur Boral ve Furkan Yaman onbiriyle çıkacak.

Günay Güvenç, Ramon Motta, Muhammed Enes Durmuş, Muhammed Raşit Şahingöz, Oğuz Aksoy, Gökhan Töre ve Demba Ba yedek soyunacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 transferde ilk 11'de çok iyi. İzleyelim bakalım neler yapıyor yeni sağ bekimiz.

Tolgay'ı da çok merak ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Furkan çok yetersiz bir oyuncu bence. Stadda da izlemiştim. Hiç bilmiyor ne yapacağını.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maçtaki futbolu beğenmedim. İki şeye sevindim; biri Tolgay'ın ilk maçında gol atması, diğeri de Furkan'ın kiralık gitmeden önceki son maçında golü bulması. İsmail'e ise artık söyleyecek söz bulamıyorum.

[MENTION=79605]Nocna Mora[/MENTION];

Furkan, henüz 18 yaşında ve daha bu sene A takıma girmeye başladı. Yavaş yavaş ısınacak, zamana ihtiyacı olduğu açık. Kiralık gönderiyoruz zaten, daha iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Maçtaki futbolu beğenmedim. İki şeye sevindim; biri Tolgay'ın ilk maçında gol atması, diğeri de Furkan'ın kiralık gitmeden önceki son maçında golü bulması. İsmail'e ise artık söyleyecek söz bulamıyorum.

@Nocna Mora;

Furkan, henüz 18 yaşında ve daha bu sene A takıma girmeye başladı. Yavaş yavaş ısınacak, zamana ihtiyacı olduğu açık. Kiralık gönderiyoruz zaten, daha iyi olacaktır.
    Umarım daha iyi olur. Çünkü bana bir forvet daha çok forvet arkası oyuncusunu andırıyor oyun stili. Gol koşuları hep yanlış mesela. Ve topla gereksiz yere çok oynadığı da oluyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sarıyer'in ADS'yi 3-2 yenmesi sonucu, bu akşamki Rize maçına çıkmadan turu garantiledik. Rakibimiz de Kayserispor oldu.

Akşamki Rize maçına şu kadroyla çıkalım da, lig öncesi kasmayalım kendimizi hiç yoktan:

Günay

Opare - Milo - Atınç - İsmail

Eslem - M.Raşit

Kerim - Oğuzhan - Uğur Boral

M.Pektemek

Bu da Rize kafilemiz:

Beşiktaş Jimnastik Kulübü

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş JK â€@Besiktas 2 dk.2 dakika önce
    Soyunma odamız hazır, asil formalarımız futbolcularımızı bekliyor.

Görüntüye göre; Tolga Zengin, Olcay, Demba Ba, Pedro Franco, Veli, Atiba ve Sosa kadroda yok bu akşam. Tam istediğim gibi.

EDİT: Kadromuz belli olmuş:

Necip yerine Oğuzhan ve Tolgay yerine Mustafayla başlasaydık tam da benim istediğim kadro çıkmış olacaktı sahaya. Tolgay'ın oynaması da önemli tabii.

Bu durumda Kerim forvet, Tolgay sağ açık başlayacak maça.
    Last edited by footballer33 : 05.Şubat.2015 at 20:33

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Aynı dakika içerisinde önce Milosevic, sonra Opare sakatlanarak oyundan çıktılar ve gerçek Beşiktaşlı oldular!!!

Oğuzhan ve Serdar oyunda, Necip stopere geçti.

EDİT: 5 dakika kala genç Eslem de sakatlanıp çıktı oyundan ve maçı 10 kişi tamamladık.

Sonuç ise 0-0.
    Last edited by footballer33 : 05.Şubat.2015 at 23:40

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kupanın son 16 turundaki maç programı şöyle:

10 Şubat Salı:

20.30 Trabzonspor-Medicana Sivasspor (Hüseyin Avni Aker)

11 Şubat Çarşamba:

14.00 Kardemir Karabükspor-Mersin İdmanyurdu (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)

16.00 Bursaspor-İstanbul Başakşehir (Bursa Atatürk)

18.00 Kayserispor-Beşiktaş (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

20.45 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe (Yeni Rize Şehir)

12 Şubat Perşembe:

13.30 Tuzlaspor-Manisaspor (Tuzla Belediye)

17.00 Gençlerbirliği-Eskişehirspor (Ankara 19 Mayıs)

19.00 Galatasaray-Torku Konyaspor (Türk Telekom Arena)

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

MS: Trabzonspor 2 - 3 M.Sivasspor...

İlk çeyrek finalist, M.Sivasspor oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

K.Karabükspor: 2 - Mersin İY: 4...

2. çeyrek finalist Mersin oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2. Tur Sonuçları:

Bursaspor: 4 - Başakşehir: 3 (penaltılarla)...

Kayserispor: 1 - Beşiktaş: 0...

Bursa ve Kayseri çeyrek finale yükseldiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi oldu elendiğimiz ben sevindim açıkçası.
    FM Gazetesi

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri