3-5-2 Oynamaya devam eden bir takım...Prandelli Dortmund'u / K.Erciyes falan zannediyor herhalde..
Maç tarihe farka da gidebilir 3-0 da bitebilir ipler tamamen Dortmund'un elinde..
Printable View
3-5-2 Oynamaya devam eden bir takım...Prandelli Dortmund'u / K.Erciyes falan zannediyor herhalde..
Maç tarihe farka da gidebilir 3-0 da bitebilir ipler tamamen Dortmund'un elinde..
Sanırım bu maçta 5'e 6'ya gidecek...
insan cidden hayret ediyor.
bu prandelli yi kim bulduysa .... ben bu kadar berbat bi teknik direktör görmedim hayatımda hagi hatta bülent korkmaz bile daha iyidir
Üzülmeyin beyler, bakın koca Liverpool da Real Madrid'e karşı 0-3 yenik ilk yarıda :D
4-3-1-2 nedir ya ? 4-3-1-2 nedir usta nedir nedir nedir ? Sneijder eziliyor forvet arkasında ki o bölgeye topu taşıyamıyoruz zaten. Kanat oyuncusu olmayınca hücum varyasyonu diye bir şey kalmıyor, hücum planı kalmıyor. Oyuncularımızın hepsi iyi gerçekten de ellerinden geleni yapıyorlar fakat sistem yüzünden yok abi olmuyor yani görmemek için kör olmak lazım. Oyuncu bazında bir bozukluk yok, kanat olmayınca hücum o kadar kısırlaşıyor ki zaten topu da taşıyamıyoruz o bölgeye ee ne oluyor Sneijder, Pandev, Burak top alamıyorlar. Oyunu yıkamıyoruz oraya ve kaptırılan her top kontra atak olarak geri dönüyor 7 kişi yakalandığımız için sürekli savunmada. Oysa kanat oyuncuları olsa savunmada 9 kişi oluruz daha dengeli olur. 4-4-1-1 gibi yani demek istediğim. Kaptırdığımız her topta savunma dengesiz yakalanıyor çünkü bekler ileri çıkıyor. Kanat oyuncusu olsa onlar yapsa o işi hem bekler daha az yorulur hem daha dengeli hücum eder hem de daha dengeli savunma yaparız ama 4-3-1-2 gibi bence futbol katili olan bir sistemle oynuyoruz. Aynı hatayı Terim'de yapmıştı. 4-3-1-2'mi kaldı abi günümüz futbolunda. Ayrıca Galatasaray 54 km koşarken, Dortmund 60'larda koşmuş. FARK VAR. Bir tek Hamit 6 km koşabilmiş Galatasaray'da, onu Telles 5.5'la takip ediyor.
Ayrıca Telles bence çok etkili top oynuyor. Çok iyi bindirmeler yaptı, iyi toplar kesti.
Semih çok kötü oynuyor ki uzun zamandır böyle oynuyor ama altyapı cocugu oldugu icin kimse söyleyemiyor. hele bir pozisyon vardı ki rakibi böyle bekledi ya bildigin yayda durdu adamı bekledi adamda bastı geçti, gol olacaktı az kalsın.
Chedjou ilk yarı boyunca tek hata yaptı o da Aubemayang'ın attığı 2.gol'de kaçırdı onu, gol oldu.
Melo çok iyi oynuyor. Selçuk da genel vasatlığının üstünde, pozitif top oynuyor, iyi oynuyor. Hamit'te tecrübesiyle vs. iyi oynuyor.
Burak bildiğin top tepici, top kontrolü olsa 2 golü vardı simdiden ama yooook adam topa bir dokunuyor 30 m öteye gidiyor top.
Tamamen sistem ve bireysel hatalar. Ah ulan Mancini, mumla arıyorum ben şahsen Mancini'yi. Müthiş bir taktik dehaydı adam..
Ya tamam oyuncuların çoğunda iş yok da hoca sen nabıyon. Olcan bu seviye için yeterli olmayabilir ama en azından dikine oynamaya çalışır, Bruma desen dümdüz giden tek adam takımda. Yedekte bile duramayacak ne yaptı bu adamlar. 1,5 sene sonra ilk kez 11'de maça çıkacak Hamit'in o maçı bu maç mı olmalıydı, Pandev CL'den CL'ye maç kondisyonu kazanamadan nasıl iyi oynayacak, Tarık bi sağda bi solda bi yok, Selçuk geriye bile düzgün oynayamıyor, Sneijder takım içinde kayboluyor, Burak desen ayrı bi dünya, Prandelli böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Böyle pastanın tarifine tüküreyim.
Prandelli okul kantinlerinde tost yapan abi olur ancak.
Çok kısa zamanda iki adet muhteşem koreografi yapan vefakar taraftara bu ruhsuz oyunla karşılık veriyorlar ya bravo.
Prandelli bizlerle dalga geçiyor. 3 Maçta da kanatsız oynamanın bir açıklaması olamaz. ŞL'den elen emri falan mı aldı bu adam şaka gibi gerçekten.
https://vine.co/v/OhWwW0q0wFA
galatasaray savunmasının özeti
TRT korsan yayına geçti
link arayan varsa buyrun resmi link :D
http://www.trtspor.com.tr/canli-yayi.../ptt-1-lig-57/
:D şaka gibi
Teşekkürler Başbakanım ! :n:
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz arkadaş ya. :n:
bende açmıyor, çok mu yüklendiniz :D
Sayfayı yenileyin :n:
Yalız böyle bir şey olma durumu imkansız gibi bir şey. Bu işin ardını arkasını merak ettim ben. Deli paralar dönüyor çünkü o piyasada.
aha yakalandılar :D
Adamın üye numarası yazıyordu. Üyeliğini iptal ettiler yazı geldi :n:
Uyarı geldi sayın üyemiz bu paketi kapsamıyor üyeliğiniz diye :n: Ne biçim iş be, dsmart dava açsa kazanır :)
Ve bitti
Uyarı Kodu falan diyor
Kulübe bundan sonra İtalyan aşçı bile almasınlar mümkünse.