Quote:
Originally Posted by
olgunege75
Münih maçı çok iyi olmuş tebrik eerim maçlarda çok güzel gidiyor :D
Quote:
Originally Posted by
olgunege75
Cska maçı olmamış ama gruptan çıkarız .
Hocam kusura bakma yorumlar gözümden kaçmış o yüzden geç cevap veriyorum. :icon_redface:
Teşekkür ederim. İte kaka ilerliyoruz işte. :) Hızlı hücumcular kullanıyorum. Bu oyunda ben ilk oynadığımdan beri hız iş yapıyor.
Avrupa Ligi'nde hiç iyi oynamıyoruz. Son üç maçımızı kazanırsak sanırım tur atlarız. Amacım da o yönde zaten. :)
:0::0::0::0:
Arkadaşlar kariyer nasıl gidiyor? Zevk alıyor musunuz? Takip etmesi kolay oluyor mu?
Tabii ki bu oyunu oynarken önemli olan beni tatmin etmesi ama sizin de zevkle takip etmenizi isterim. Bu yüzden sunumla ilgili ya da oyunla ilgili önerisi veya isteği olan varsa lütfen çekinmesin. :)
Biliyorum kariyer son günlerde biraz yavaş ilerliyor. Özellikle hızla iki günde seri paylaşımlarla, buna rağmen bilgi veren paylaşımlarla geçen ilk sezona göre çok yavaşız. Sanki bir de önceki sezonlar kadar bilgi veremiyormuşum gibi geliyor bana.
Bunun sebebi sanırım kariyerin başındaki zamanlar kadar keyif alamıyor olmam. Aslına bakarsanız şu ara hiç bir şeyden öyle keyif almıyorum. Oyunu açıp saatlerce salonda televizyon izlediğim oluyor. Şu an okul tatilde ve ben Almanya'ya bir dönemlik okumaya gitme planları yaparken üniversitemden dönem not ortalamam düşük geldiği için dönem izni alamadım. Çevremdekilere çok belli etmesem ve tam farkına varmasam da sanırım bu beni içten içe büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Yani küçük bir depresyon durumundayım diyebiliriz.
Hatta sanırım bundandır şu an assoliste bağladım. Neler yazıyorum? Yeri değil sanki aslında, yakın gördüm demek ki sizi kendime. :) Yine de yavaşlama ve akıcılıktan uzaklaşma için özür diliyorum. Güzel yorumlarınıza da teşekkür ediyorum.
Belki bazı şeylerden birkaç gün kaçmak bana iyi gelebilir. Bilmiyorum, yarın olunca karar veririz ona. Birkaç günlük bir ara gelse de kariyer devam edecek arkadaşlar. :) Tekrar teşekkür ederim desteğiniz için.