Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 261 sonuç

Konu: Dünya devi olma yolunda | 1860 München (4. Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Jonas ve Lozano level attırır takıma
    Yalnız Jonas'ı transfer edemedik. Barcelona kaptı. Lozano'dan çok şey bekliyorum ama iki sezondur sağ kanatta oynayan Wolf de sayısız hizmette bulundu takıma. Bu açıdan kanatlarda tatlı bir sıkıntı içerisindeyim. Her maç Halilovic, Wolf, Lozano ve Driussi'den arasından ikisini seçip oynatacağız.

Quote Originally Posted by Lipton View Post
    Lozanoyu neredeyse her kariyerimde satın alıyordum fm 15'de. Bu seride henüz itibarlı kulüp yönetmediğimden alamadım hayrını gör Meksikalının .
    Lozano'yla daha önce hiç bir oyunda oynama fırsatım olmadı. Profili gayet iyi görünüyor ve forumda ondan yararlanan çok kişi gördüm. Umarım bizde de iyi bir performans sergiler. 53 Milyon Euro'luk da bir sözleşme fesih bedeli var.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transfer Güncellemesi

Alvaro Dominguez'i Fenerbahçe'den 5.25 Milyon Euro karşılığında transfer etmiş bulunuyoruz. Dominguez stoperde ve sol bekte oynayabiliyor. Savunma hattına yaptığımız transferleri Dominguez ile tamamlamış olduk.

Oyuncunun önceden bulunan Bundesliga tecrübesine güveniyoruz ve hali hazırda Almanca konuşabiliyor olması da transfer edilmesinde büyük rol oynadı.

6. Alvaro Dominguez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Taraftar Heyecanlı

Sezonun açılmasını bekleyen taraftarlar takımın transferlerinden ve son sezon gerçekleşen sürpriz çıkıştan son derece memnun. 1860 München'i destekleyen insanlar şimdiden takımın 3 kulvarda göstereceği performansı merakla bekliyor. Kombine biletlerini kapış kapış bitiren taraftarlar özellikle Bayern München maçlarında yapacakları şovlara şimdiden hazırlık yapıyorlar.

Bundesliga Başlıyor

1. Hafta - D - Borussia Dortmund

Sezona açılışı güçlü bir rakibe karşı deplasmanda yaptık. Uyum sorunu yaşamamak için geçen sezonki takım iskeletine olduğunca bağlı kalmaya çalıştım. Kontra atağa dayalı bir futbol oynasak da çok net fırsatlar bulduk ve rakibimizi savunmada genellikle uzaktan şutlara zorladık. Takım halinde gösterdiğimiz çaba takdire şayandı ve iyi bir sonuçla, golsüz bir beraberlikle ayrılabildik maçtan.

Joao Cancelo'yu ne kadara aldın merak ediyorum...
    Ayrıca kariyerini de ilgiyle takip ediyorum

Sayın 3842;

Yaptığınız transferlerin takıma çabuk alışabileceğini düşünüyor musunuz? Ve de Avrupa Ligi'nde bu sezon hedefiniz nedir?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transferler çok iyi hocam be, gurur duydum Yeni sezon için güzel şeyler görüyorum ufukta

Hocam transferler başarılı çok şey bekliyorum onlardan.Ben en başından beri Avrupa Avrupa diyodum beni deli yerine koydunuz 😀 bak n'oldu şimdi. Yeni sezonu bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
    Joao Cancelo'yu ne kadara aldın merak ediyorum...
    Ayrıca kariyerini de ilgiyle takip ediyorum
    Teşekkür ederim. Cancelo için bir kısmı taksitli olacak şekilde, yaklaşık yarısıdır muhtemelen, 13 Milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödedik. Kendisi de 2.7 Milyon Euro kazanacak yıllık. 2 sene önce Valencia'ya 15 Milyon Euro'ya transfer olmuş. Profili benim çok hoşuma gitti, sanırım senin de hoşuna gitmiş.

Quote Originally Posted by Press View Post

Sayın 3842;

Yaptığınız transferlerin takıma çabuk alışabileceğini düşünüyor musunuz? Ve de Avrupa Ligi'nde bu sezon hedefiniz nedir?
    Driussi ve Lozan Almanca bilmeyen ve daha önce Avrupa'da oynamamış oyuncular. En zor alışma sürecini bu iki arkadaşımız çekecek muhtemelen.

Almanca bilen ve Almanya'da daha önce oynamış 4 yeni transfer rahatça takıma adapte olabilir. İngiltere'den gelen arkadaşlarımız da takımda İngilizce bilen çok sayıda oyuncu ve antrenör bulunduğu için çok fazla zorluk çekmeyecektir.

Alışma süreciyle ilgili sıkıntı çekersek ise de geçen sezonun takım iskeletini oluşturan pek çok oyuncu halen takımda bulunuyor. Geniş bir kadro oluştu, uzun vaadede büyük sıkıntılar yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Avrupa Ligi'ne gelirsek ise; gruplardan başlayacağız ve yönetime grupları geçme sözü verdik. İyi bir kadro kurduk, finali göremememiz için tek sebep çok güçlü bir rakiple karşılaşmak olur.

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Transferler çok iyi hocam be, gurur duydum Yeni sezon için güzel şeyler görüyorum ufukta
    Sıkı eleyip ince dokuduk, tüm transferlerimizi kesinlikle ederlerinin çok altında paralara tamamladık. Oyuncular ve yönetim Avrupa Ligi'ne tekrar katılma konusunda olumlu düşünüyor ama bence tam potansiyelimizi gösterirsek Bayern ve Dortmund ile yarışa girebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

2. Hafta - E - vs Bayer Leverkusen

Sezonun evimizdeki ilk maçında ilk hafta gibi zorlu bir rakiple karşılaştık. Balotelli gibi iyi hücum silahları olan Leverkusen'i iyi durdurduk. Yeni transfer Driussi'nin golüyle maçı kazanmasını bildik. Sağ kanadı allak bullak eden Cancelo maçın yıldızı oldu.

3. Hafta - E - vs Augsburg

İlk iki haftaya göre daha güçsüz bir rakiple karşılaştık. Gol atmakta zorlandık ama golü de yemedik. Cancelo Emenike'nin sakatlığı, Wittek'in atılması derken maç boyunca 3 farklı mevkiide oynadı ve sanırım bundandır maçın yıldızı seçildi. Son dakikalarda 10 kişi kalmamıza rağmen attığımız gol ile ilk 3 haftayı gol yemeden 7 puanla kapattık. Maçta 16 yaşındaki Murat Koçak forma giyerek Bundesliga tarihinin en genç oyuncusu oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa Ligi

Augsburg maçının öncesinde Avrupa Ligi grubumuz da belli olmuştu.

CSKA Moskova, Real Sociedad ve Apoel takımlarıyla beraber I Grubu'na düştük.

Kolay grup değil ama şansımız olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Evimizdeki maçları kazanırsak gruptan çıkarız.Ligede güzel başlamışız

Gruptaki işleri en çok beraberliklerden alınan 1 puanlar karıştırıcak ben çıkacağımıza inanıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Grubu lider bitiririz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Geçen sezon harika geçmiş. Transferler muhteşem. Timo Verner çok iyi paraya alınmış. Harika işler yapacaktır.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evimizdeki maçları kazanırsak gruptan çıkarız.Ligede güzel başlamışız
    Ligde olan güzel gidişatı devam ettiriyoruz. Namağlup bir şekilde 7 hafta sorasında liderliğe oturduk.

Gruptaki işleri en çok beraberliklerden alınan 1 puanlar karıştırıcak ben çıkacağımıza inanıyorum.
    İlk 2 maçlar oynandı ama henüz gruptan beraberlik çıkmadı.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Grubu lider bitiririz
    CSKA süper başladı gruba ama bakalım.

Quote Originally Posted by TariboWest View Post
    Geçen sezon harika geçmiş. Transferler muhteşem. Timo Verner çok iyi paraya alınmış. Harika işler yapacaktır.
    Werner'in çok etkili oynadığı maçlar oldu. Takıma güç katıyor ama Werner ile Emenike arasında seçim yapmakta genelde çok zorlanıyorum.

Bundesliga

4. Hafta - D - vs Frankfurt

İnanılmaz bir maç oynandı. Hamedallah'ı hiç tutatmadık iki gol, iki asistlik muhteşem bir katkı yaptı takımına. Rakibimiz de Halilovic ve Werner'i tutamadı ve maçı 5-4 galip bitirdik.

5. Hafta - E - vs Ingolstadt

Ligin yeni ekiplerinden Ingolstadt'ı genç forvetimiz Ortega'nın son dakikalarda attığı golle yenmeyi başardık. Dikkat ediyorsanız inanılmaz bir rotasyon yapıyoruz. Her maç farklı oyuncular şans bulabiliyor.

6. Hafta - D - vs Freiburg

Fossum takıma katıldığından beri en formda dönemini yaşıyor. Maça hattrick yaparak ağırlığını koydu ve maçı rahat bir şekilde kazandık. Transfer döneminde Dortmund ve Stoke City Fossum'u izliyordu ama transfer teklifinde bulunmadılar.

7. Hafta - E - vs Hoffenheim

Bazen rakibin bir oyuncusu oluyor ve oyuncuyu hiç bir şekilde durduramıyoruz. Gladbach için Xhaka, Frankfurt için Hamedallah öyleydi. Hoffenheim'da da Haberer çıktı başımıza ve maç berabere bitti. Fakat puan kaybından daha üzücü bir şey oldu. Maçta sakatlanan Driussi yaklaşık 2 ay forma giyemeyecek.

Puan Durumu

Avrupa Ligi

1. Maç - E - vs Apoel

Tek taraflı bir maç oldu, önemli olan 3 puandı ve 3 puanı almayı başardık.

2. Maç - D - vs Real Sociedad

Bence İspanya'da deplasman oynamak her zaman zordur. Biz maça beraberlik isteğiyle çıktık ama Real Sociedad daha ilk yarı bitmeden 2'leyince işler kolay olmadı.

O Frankfurt maçı nedir ya acaba ne hissettin izlerken ?
    Beraberlik tezim henüz çürümedi ama bariz güç kaybetti, sen çık sorun yok zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Çok iyi gidiyoruz maşallah deyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O Frankfurt maçı nedir ya acaba ne hissettin izlerken ?
    Beraberlik tezim henüz çürümedi ama bariz güç kaybetti, sen çık sorun yok zaten.
    Joga Bonito dedim ya ikinci yarı her pozisyon neredeyse gol oldu. Sürekli öne geçtiğimiz için içim rahattı gerçi. Çok benzeri daha geliyor.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Çok iyi gidiyoruz maşallah deyelim
    İlk yenilgimizi aldık. Sonraki maç Bayern'e karşı. Umarım güzel gidişatı Bayern'i yenerek devam ettiririz.

8. Hafta - D - vs Stuttgart

Yine inanılmaz bir maç oynandı. Werner kendini aştı ama Hayden kırmızı kartı görmeseydi herşey daha güzel olabilirdi. Gollü maçları çok seviyorum, o yüzden takıma kızmadık.

HAFTAYA:

Münchner Derbisi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Maşallahımız var hocam, çok parlak bir başlangıç yapmışız. Liderlik yakışmış

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Münih'in rengi nedir?

kırmızı değil...

Münih Masmavi

Aslan Kükrerse Atın Ayağı Kösteklenir

9. Hafta - Allianz Arena - vs Bayern München

-

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Maşallahımız var hocam, çok parlak bir başlangıç yapmışız. Liderlik yakışmış
    Teşekkür ederim Stuttgart maçıyla liderliği Kırmızılara kaptırmıştık ama Bayern'i yenerek tekrar liderliği aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Münih maçı sıkıcı geçmiş gibi şut sayısına bakılırsa Tebrik ederim gene de

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Münih maçı sıkıcı geçmiş gibi şut sayısına bakılırsa Tebrik ederim gene de
    Amacımız Lewandowski'ye top gelmemesi, kanatların içeri girmesine izin vermemek ve kontralarla gol aramaktı. Çok defansif oynadığımızı söyleyebilirim. Golleri de iki kontrada, biri araya atılan top diğeri de ani kanat çıkışından attık. Münih'e karşı saldırmak manyaklık olurdu. Teşekkür ederim.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Münih maçı çok iyi olmuş tebrik eerim maçlarda çok güzel gidiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa Ligi

3. Maç

Çok kritik bir maçtı. Kesinlikle puan almamız gerekiyordu, çok net de fırsatlar bulduk ama atamadık. Rakibin golüne de engel olamayınca yenildik. Son 3 maçta 3'te 3 yapıp rakiplerden gelecek sonuçlarla Avrupa Ligi'nde yolumuza devam etmek istiyoruz.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Cska maçı olmamış ama gruptan çıkarız .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Almanya Kupası 2. Tur

Güçlü bir rakibimiz vardı ve net fırsat bulmak konusunda çok zorluk çektik. İkinci yarı forveti çiftleyip saldırsak da farkı anca 90'ıncı dakikada 1'e indirebildik. Zorlayabileceğimizi düşündüğüm bir organizasyondu. Elendik, sağlık olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transfer Güncellemesi

Takımımızda iki yıldır kiralık olarak forma giyen ve bu sezon da takımda önemli maçlarda boy gösteren oyuncular Halilovic, Dragowski ve Lucas ile üçüncü bir yılda daha kulübümüzde kiralık oynamaları konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Kulüpleri (sırasıyla) Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid anlaşmalara bu oyuncuların maaşlarının tamamını ödememiz koşuluyla onay vermiştir.

TSV 1860 München

Profilleri:

10. Alen Halilovic

16. Bartolomiej Dragowski

35. Lucas

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Münih maçı çok iyi olmuş tebrik eerim maçlarda çok güzel gidiyor
    Cska maçı olmamış ama gruptan çıkarız .
    Hocam kusura bakma yorumlar gözümden kaçmış o yüzden geç cevap veriyorum.

Teşekkür ederim. İte kaka ilerliyoruz işte. Hızlı hücumcular kullanıyorum. Bu oyunda ben ilk oynadığımdan beri hız iş yapıyor.

Avrupa Ligi'nde hiç iyi oynamıyoruz. Son üç maçımızı kazanırsak sanırım tur atlarız. Amacım da o yönde zaten.

Arkadaşlar kariyer nasıl gidiyor? Zevk alıyor musunuz? Takip etmesi kolay oluyor mu?

Tabii ki bu oyunu oynarken önemli olan beni tatmin etmesi ama sizin de zevkle takip etmenizi isterim. Bu yüzden sunumla ilgili ya da oyunla ilgili önerisi veya isteği olan varsa lütfen çekinmesin.

Biliyorum kariyer son günlerde biraz yavaş ilerliyor. Özellikle hızla iki günde seri paylaşımlarla, buna rağmen bilgi veren paylaşımlarla geçen ilk sezona göre çok yavaşız. Sanki bir de önceki sezonlar kadar bilgi veremiyormuşum gibi geliyor bana.

Bunun sebebi sanırım kariyerin başındaki zamanlar kadar keyif alamıyor olmam. Aslına bakarsanız şu ara hiç bir şeyden öyle keyif almıyorum. Oyunu açıp saatlerce salonda televizyon izlediğim oluyor. Şu an okul tatilde ve ben Almanya'ya bir dönemlik okumaya gitme planları yaparken üniversitemden dönem not ortalamam düşük geldiği için dönem izni alamadım. Çevremdekilere çok belli etmesem ve tam farkına varmasam da sanırım bu beni içten içe büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Yani küçük bir depresyon durumundayım diyebiliriz.

Hatta sanırım bundandır şu an assoliste bağladım. Neler yazıyorum? Yeri değil sanki aslında, yakın gördüm demek ki sizi kendime. Yine de yavaşlama ve akıcılıktan uzaklaşma için özür diliyorum. Güzel yorumlarınıza da teşekkür ediyorum.

Belki bazı şeylerden birkaç gün kaçmak bana iyi gelebilir. Bilmiyorum, yarın olunca karar veririz ona. Birkaç günlük bir ara gelse de kariyer devam edecek arkadaşlar. Tekrar teşekkür ederim desteğiniz için.

başarılar hocam takibe yeni basladım dragowski-fossum-druissi nin takipsiyim umarım sorunlar cözülür ve kariyer devam eder

Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri