İyide bu oyuncular bizim için milli takım için Türkiye için oynayacaklar bence oynamalılar. Onlarda insan ayrım yapmamak gerek. Bizden hiç bir farkı yok onlarında T.C Cüzdanı var bizim aramazıdaki fark sadece doğum yerlerinin farklı olmasıdır.
Printable View
İyide bu oyuncular bizim için milli takım için Türkiye için oynayacaklar bence oynamalılar. Onlarda insan ayrım yapmamak gerek. Bizden hiç bir farkı yok onlarında T.C Cüzdanı var bizim aramazıdaki fark sadece doğum yerlerinin farklı olmasıdır.
Onlar bir Türk gibi mücadele ederler mi Milli Takımda yunanistana karşı??
Ne farkeder asıl onlar bizden daha iyi mücadele eder çünkü biz bütün maç boyunca Yunanistan ile geçmişlerdeki savaşları düşünürken onlar kazanmayı düşünür eğer bu maçta veya diğer maçta kötü oynarsa bir daha takıma alınmayacağını biliyorlar bu yüzden diğerlerine göre kredileride az bence bal gibi oynarlar.
Quote:
Originally Posted by batuhan1907
yapma dostum yabancıların bizden sürüsüne bereket farkları var....
biz Türk ler yeri geldiği zaman sahada imkansızı başarırız....
ama onlar bunu yapamaz..ayak dahi uyduramazlar...
TC kimliği taşıyan herkez TÜRK'tir.Ayrım yapmam.İsterse Yunan olsun.Sonuçta TÜRKİYE CUMHURİYET'i vatandaşı adamlara böyle lafalr edemeyiz.Doğum yerleri farklı sadece.Hepsi bu.
Nobre banada görede Türk yapılsa bile bu ülkede bu kadar değerli forvetler varken millli takıma giremez.Ancak aynı şeyleri ortasaha içni söyleyemeyiz.Tugay'dan sonra hala onun vasuofalrını yerine getiren bi oyuncu yeni çıarabildik ve daha çok gençşbu yaşta ona o kadar sorumluluk yüklemekde yanlış bence.O yüzden Aurelio orası için biçilmiş kaftan bana göre.
-Hüseyin milli takım için yeterli değil,aurelio ordaki açığı rahatlıkla kapatır,üstüne birde eskiden Tugay'ın yaptığı gibi pas dağıtımını oyun kurma görevlerinide üstlenebilir.Ayrıca Türk futbolunu ve oyuncu yapısınıda çok iyi biliyor.Keşke böyle yetenekleri oyuncuları bulup eksik olan mevkilerimize yerleştirebilsek.Çünkü artık gerçekçi olmak lazım hangi ülke yabancı asıllı oynatmıyorki.Japonya'da Dos santos,Almanya'da Podolski dünya kupası'nda portekiz'de deco takımlarında iyi niyetleriyle mücadele ettiler..
Nobre Nobre Nobre Nobre Mert Nobre!
Bu konuda bir mesajım vardı, Fenerbahçe resmi sitesinden alıntı bir mesajdı. Onu tekrar buraya yazmama gerek yok, okuyan okumuştur. Fenerbahçe'ye yapılan bir haksızlıktır bu! Başka da bir şey değildir. FB kontenjan yetersizliğinden dolayı Nobre'yi istememişti, ama görüyoruz ki Nobre Türk! Carrusca, Delgado, Bobo, Jaba, Wederson, Yattara (hiç milli olmadılar, diğer yasadan faydalanacaklar) ve Mondragon (5 yılı doldurdu)'un da Türk olmasında hiçbir engel kalmadı. E ha sınırsız yapmışsın, ha kontenjan koymuşsun!
Zaten ülkemizde 5 yıl kalacak bir insansa eğer o kişi zaten artık bizim gibi Türk olmuştur.
bence ederler çünkü ikisi de sahaya çıktıklarında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan futbolcular.fenerbahçe, beşiktaş, milli takım diye düşünmezler eğer sahadalarsa mücadele ederler.he bizdeki gibi körükörüne bir hırs olmaz.o da olmasın zaten başımızı ağrıtan hep bu hırs.Quote:
Originally Posted by hurmet
şimdi işler karışmaya başladı işte :( zaten biz türkler herşeyin cıvkını çıkarırız. herşeyi tadında bırakmak lazım. Türk olmasına karşı değilim ama milli takımda NOBRE nin olmaması lazım...
Katılıyorum bütün ülke bir milli maçta karşı tarafa baskı uyguluyor ama o karşı tarafın işine ve takımızın başına dert oluyor bizimkiler nasıl olsa kazanırız diyor sonuçta hüsran en azından bu yabancılar bu baskılardan fazla etkilenmezler.Quote:
Originally Posted by koray_capello
Yattara gine milli takımının kaptanı. Carrusca D.K elemelerinde 6 maç oynadı.Delgado 2 milli maçı var.Bunlar hariç diğer saydıkların evet oynamadı.ve Bobo içinde girişimlere başlandı BJK de.Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Bu ülkede bişey yapmaya gelmiyor zaten hemen işin cılkını çıkarmaya başlıyolar...
boboda olsun var mı başka olmak isteyen kampanya gibi oldu 10 ağustos-5 ekm tarihleri arası Türk olmak isteyen her yabancı (milli olmamaış) en yakın Federasyon binasına gelip 2 gün içinde Türk olabilir
İsteyen herkes Türk olabilir. Şartları uyuyorsa tabi ki. Ve bizim de niye Türk oldun demeye hakkımız yoktur. Ama böyle kanunda açık yakalayıp oradan 2 günde Türk olmaya ben de karşıyım.
Burak hemen brezilyaya gidelim şmyle 20 25 oyuncu toplayalım burada Türk olma potansiyeli var diye kulüplere satarız...:D
Ayrıca burdan FB yönetimine de sesleniyorum. Siz iyi niyetinizden Aurelio'yu Türk yaptırdınız ama şimdi kampanya bitmeden acele edin Bursasporda kiralık oynayan bir oyuncumuz var bizim onu da bi Türkleştiriverin....
Şaka bir yana ben kimseye neden Türk oldun demiyorum. Eğer kendisi istiyor şartlara da uyuyorsa olabilir ama böyle 2 günde kanundaki açıkla olmaz....
"haydi Türk olun" kampanyası..;)
kampanya dahilinde düzenlenecek ilk maçta şöyle olacak..
Türk Milli Takımı - Türk Vatandaşı Milli Takımı
Bobo ve yattara için işlemler başladı haydi bismillah :D ;)
not:yattara gine'de oynamadı mı ya :s nası olcak türk valla haberde öyle söyledi trabzon başkanı girişimlere başlıyoruz diye hiç bişey anlamadım
valla yemin ediyorum kampanya oldu
TC vatandaşı olabilir, Milli Takım'da oynayamaz.. Gine Milli Takımı'nda oynamaya devam eder, bizim ligimizde yabancı sayılmaz vs. vs.Quote:
Originally Posted by VanDerSarper
haklısın meddah Kaan Dobra'yı hatırladım şimdi ;)Quote:
Originally Posted by meddah
yattara kaç yıldır türkiyede?
yabancı sınırlamasını niye serbest bırakmadılar milli takıma oyuncu yetişmesi için e şimdi yabancı oyuncular türk yapılıp milli takımda oynatılmaya başlanıyor bu durumda türk oyuncuların önü kesilmiş olmuyormu?
mağdem böyle bir yötem kullanılıcak o zaman yabancı sınırlaması ortadan kalksın tüm takımlar 18 19 yaşındaki yetenekli oyuncuları dilediğince transfer etsin milli takımda oynatsın
en iisi kontenjan sınırını kaldırmak ve Türk Milli Takımında oynanması için gerekli sartları daha agıraastırmak olur. ancak buundan sonra hersey düzelir. bu gidişle her türk olan futbolccu bi süre manset olcak. her seferinde de bu tartısılcak.
mert yada sert
ben anlamam,bu işte torpil var
hani 5 yıl dolacaktı
nobre ülkeyimi tanıtıyormuş?
Hani 5 sene Nobre 2 senede TÜRK oldu.. Ayrıca Nobre Türk statüsüne gecebilir ama bence milli takımda yeri yok. Halil-F.Tekke-Nihat-Ü.Karan .... yani TÜRK milli takımında zaten forvet cok
fatıh terim onuda alırr ,bole giderse mıllı takımda turk futbolcu kalmıcak
Bence işin suyu çıkmadan yabancı sınırlaması kaldırılsın.
kararı gördük,bilgilerin için teşekkürler.Quote:
Originally Posted by TÜRKİYE
hayırlı uğurlu olsun.
hadi türk olalım kampanyası tüm hızıyla sürüyor aurelio ve nobre nin ardından ankaraspor wederson ve jaba ankaragücü tita sakaryaspor m bayo trabzon yattara erciyesspor agali bursa fransineau gaziantep krita ve birkaç takımdan birkaç oyuncu daha hatırlayamadığım
yok mu arttıran beyler kampanya bitmeden hepsi türk olsun