haklısın....Quote:
Originally Posted by WishbonE
Printable View
haklısın....Quote:
Quote:
Originally Posted by bortecine
birader sen benim majlarımı okudun mu?fb hakedecek futbol oynamadı ve sakarya da güzel oynadı hakem hatası olmadı demiyorum ama yok şu bu kadar puan alır yok şu bu kadar puan verdi demek ne kadar doğru?sen önce kendi oyuncularına kızsana adamların bütçesi kadar oyuncu vardır belki onlara kızsana bu şartlar da böyle savaşan sakarya yı tebrik etsene konuya bakın herkes hakem diyor biri de çıkıp bu sakarya iyi oynadı helal olsun desin.sanki ilk defa hata oluyor.bugün fb ye yarın bjk ye.futbol gelişmez tabi kimse kimseyi tebrik etmeyi bilmiyor bükemediği eli öpmüyor böyle roda burda boş boş konuşuyor.
Tekrar söylüyorum mazeret yenilgiyi hak ettiğinde olur . Önemli olan maç skoru değil mi ? Geçen sene Fenerbahçe bütün sene Glatasaraydan daha iyi oynamasına rağmen kaybetmedi mi ? Neden çünkü haticeye değil neticeye bakılıoyr ve :
Ben artık hakemlerin federasyonun ve basının neticeyi değiştirmesinden sıkıldım
Anlıyor musunuz !
Tamam işte. Yenilgiyi hakettiniz ve mazeretlerinizi sunuyorsunuz.!Quote:
senin gibi yapanlar da değiştiriyor bir kişiyi suçlayarak o da insan ve bu son maçı değil diğer maçlar da performansı elbette düşebilir sırf bu yüzden hala maağlubiyeti haak etmedi diyorsun diyecek birşey yok fb bütün takımlardan üstün hakemler olmasa kimse yenemez.sakarya ya üzülüyorum adamlar bu kadroyla gaalip geldi kimse tebrik etmiyor çok bilmiş!! gazete yazarlaarı da sizin gibi yani siz de yazsanız onlar da yazsa birşey değişmiyor aynı tel aynı ses.
Wishbone bu kadar emin konuşma . Hakem hataları oyunu değiştirdi mi değiştirmedi mi sen onu söyler misin ? Maçı değiştirmedi diyen var mı ?
WishbonE, taraflı yorumlarına devam et. Hep BJK'yi savunduğunu gördüm, bir de gelmiş bana diyorsun "BJK'liydim, takım tutmuyorum" diyorsun. Tarafsız yorum yaparsan sevinirim, çünkü burada mağdur olan Fenerbahçe ve Galatasaray'dır! Doğruları konuşmak rahatsız mı etti?
Kardeşim öyle bilmiş falan demekle olmaz bu iş . Sen soruma cevap ver hakem maçın gidişine etki etti mi etmedi mi ?Quote:
Originally Posted by scolari12111
Ne zaman Fenerbahçe kadrosunu güçlendirse, ard arda maçlar kazanmaya başlasa Futbol Federasyonunun tetikçilerinden birileri Fenerbahçe`nin önünü kesmeye çalışır. Aslında bu kişiler yukarıdan aldıkları emirle Fenerbahçe`yi durdurma görevine soyunurlar. Bunu en son dün gece Sakarya`da yaşadık. Maçın henüz ilk dakikalarında Tuncay`ın çok net golüne ofsayt bayrağı kaldıran, Sakaryaspor`un ise 1-0 öne geçtiği net ofsayt golüne bayrağını kaldırmayan Ekrem Kan bunu Fenerbahçe`ye ilk defa yapmıyor. Maçın 2. yarısında gole giden Tuncay`ın Sakaryaspor`lu son adam tarafından tekme tokat düşürülüşünü ise sadece sarı kart ile geçiştiren Kuddusi Müftüoğlu`nu hiç saymıyoruz bile.
Yan hakem Ekrem Kan bunu Fenerbahçe`ye karşı ilk defa yapmıyor. Ekrem Kan daha öncede çeşitli maçlarda Fenerbahçe aleyhine bayrak kaldırması için görevlendirilmişti. 2004 sezonunda Samsunspor ile oynadığımız ve zorlanarak 2-1 kazandığımız maçta yine Tuncay`ın net ofsayt olmayan bir pozisyonuna bayrak kaldırıp Fenerbahçemiz`in olası bir golünü engellemişti. Aynı maçta Samsunspor`un ofsayt golüne bayrak kaldırmayan Adil Sinem, Fenerbahçe`ye neler yapabileceğini göstermişti.
Ekrem Kan bununlada kalmayıp aynı sezon Akçaabat Sebatspor ile oynadığımız maçta 2 net golümüzü ofsayt gerekçesiyle iptal etmişti.
Yine aynı Ekrem Kan, ondan önceki sezonda Fenerbahçemiz`in Bursaspor ile oynadığı maçta garip ofsayt kararlarıyla herkesi çileden çıkarmıştı.
Futbolda kötü oynayarakta maç kazanabilirsiniz. Fenerbahçemiz de Sakaryaspor`a karşı dün iyi bir futbol ortaya koyamadı. Ama iyi bir futbol ortaya koyamamasına rağmen maçı kazanmak için elinden geleni yaptı. Ancak Ekrem Kan ve Kuddusi Müftüoğlu hiç hesapta yoktu. Fenerbahçemizin bu kişilere rağmen sahada elinden geleni yaptığını düşünüyoruz ve Futbol Federasyonuna artık yeter diyoruz! ve Huzurlanızda ben Türkiye'yi bataklığa saplayan HALUK ULUSOY'U İSTİFAYA DAVET EDİYORUZ...
Hadi hakem hakem diyorsunuz; hakem hatası oldu diyelim. Yenecek miydiniz ? Sakarya'nın dün sizden ne kadar üstün oynadığı ortada.Quote:
Ya başkasıda çocuk gibi :Hakemler olmasa herkesi yenersiniz gibi bir ifade kullanmış . Ya inanamıyorum ...Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Size yemin ediyorum . Galatasaray Beşiktaş Hakkarispor Mardinspor kimi tutarsam tutayım bu hatlar bir maçta oyunu bu kadar etkiliyorsa bu beni rahatsız ederdi . Tarafsız yorum yaptığıma yemin ederim . Sakaryaspor iyi oynamış olabilir . Ama maçın sonucunu hakem değiştirmiştir ...
Maçı tekrar izlemeni öneririm. Gol pozisyonlarını kim yakalamış, onu da daha iyi görürsün. Sakaryaspor'un 2 golü ve bir Okan Yılmaz'ın kafa şutu var. Onun dışında net pozisyonu yok.
Fenerbahçe'nin Tuncay, Hacıoğlu, Tümer'le kaçırdığı birçok pozisyonu var. İlk yarı ezdi adeta Fenerbahçe.
E güzel kardeşim maç 0 - 0 haksız bir gol yiyorsun tamam olur ondan sonra bir de golünü saymıyorlar ? Su oyunun başında yapılmış kasti olduğuna inanıyorum . Polemikçi insanlar ve çeşitli Anti-FB ci yada federasyon topluluğu diyorum ben bunlara ( Çünkü Fenerbahçe haricinde kalan takımlar bu gruba giriyor ) işte böyle çevrelerden aldığı emirleri yerie getiriyor . Başka açıklaması yok bunun ... Nedenin sorarsan gayet basit : Fener ligin başında aldı başını gidiyordu da ondan ...Quote:
ya arkadaşlar en sinir olduum şey,geçen sene anelka bi elle gol attı bir sene konuşuldu hatta bazıları sıkışınca hala bundan bahsedior...ya beşiktaşın,galatasarayın lehine yapılan hakem hataları medyada hemen unutuluor hatta birçoğu gündeme bile gelmior....bakalım şimdi;
werilmeyen bariz golümüz +net ofsayt olduu halde sakaryaya werilen gol+werilmeyen kırmızı kart.....bakalım nekadar gündemde olacak....yine fenerin alehine olduu için hemen unutulacağından eminim ama.........
sakaryanın galibiyeti tüm anti-fenerlilere hayırlı olsun..............
-----------------------------------------
ÇOCUKLAR İNANIN,İNANIN ÇOCUKLAR!
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ,GÜNEŞLİ GÜNLER!
İlk 4 haftada inanılmaz hakem hataları devam ediyor ve bu sadece üç büyükler değil anadolu takımları içinde geçerli dünkü maçda hakem hatalarının etkisi olmuştur ama bir gerçek varki hiç iyi oynamayan bir fener vardı sahada
ilk sayfada da söylediğim gibi ben bu maçtan galibiyet beklemiyordum beraberliğe razıydım önümüzdeki hafta lige ara verilcek yeni transferler için çok büyük bir şans bu arayı iyi değerlendiriceklerdir diye düşünüyorum
sakaryaspor yönetimini de tebri etmek lazım süper lige yeni çıkmalarına rağmen çok iyi bir takım kurmuşlar yabancı transferlerini çok yernde buldu
tebrikler sakarya
Eğer hakem hataları olmasaydı, şu an Fenerbahçe ve Galatasaray birincilik ve ikincilik koltuğunu paylaşmıştı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu oyunu bozması gerekiyor. Gerekirse el ele olmalı. Geçen sene hakkında bir şey demiyorum, bu sene, 4 haftalık periyotu değerlendiriyorum ki, bu 4 haftada Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puanları elinden alındı.
Keşke bazı Fener 'liler de senin gibi olsa Tarık Abi..Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
Quote:
sen cevap versene fb belki de bir oyuncusu kadar bütçesi olan bir takıma karşı güzel mi oynadı hırs var mıydı?rakip çok mu kötüydü?hakem etki etmiştir ama bu oluyor her zaman sadece isz değil kimetin tokat ı hatılıyor musun bjk ye ne yapmıştı eski bir örnek demek istediğim her zaman olan birşey eskiden de şimdi de siz öz eleştiri yapmak yerine suçlu arıyorsunuz.hiç kendinizi suçlu gibi görmüyorsunuz.bir de wishbon özel msj yazıyorum da doluymuş galiba senin yerin sil de birşey yazacağım silince haber ver.
Yahu 2-1 gerideyiz koskoca 15 dakika var . Zaten konyaspor'u tam anlamıyla eziyoruz .Neymiş efendim hakem skora etki etmiş . Özgeç Türkalp'e hemen ceza önerisi sunanlar bu haysiyetsz hakem müsvettelerine ne diyecekler ?Quote:
Originally Posted by aykut_gencfb
Pardon ben söyleyeyim :Hiçbirşey ...
tebrikler o nu yazan kimse.
Hadi bakalım FB haftaya sahaya "EL DEĞMEMİŞ BİR LİG İSTİYORUZ" diye çıksa ne diyeceksiniz onu eleştirecekmisiniz yine bunlar yine az olan şeyler geçen sene yıldırım demirören ile adnan polat ın gs-bjk maçı öncesi yemek yemesi deniz barış'ın iyi oynadığı haftalarda ard arda lisansının iki kere iptal edilmesi manisa maçının gs istedi diye izmir de oynanması diyarbakır ın cezası var diye gs maçının geçen sene tekrar izmir de oynaması bu sene bjk nin izmir de oynaması denizli nin cezası varsa bjk ye ödül mü vermek gerekir geçen sene bjk türkiye kupasını kazandığında haluk ulusoy un babası yıldırım demiören nin amcasına kupayı götürmesi bu senede süper kupanın haluk ulusoy un amcasına gitmesi bunların hepside tesadüf o zaman değil mi bjk süper kupa maçında pankart açar küfürlü 85.000 ytl ceza alır ama fb açar 250.000 ytl ceza alır bu sene bjk ikinci kere küfür etti ama ceza yok üçüncü kere küfür ederse puan silinecekmi çok merak ediyorum anelka yı eleştirenler burak a nedense hiçbir şey demediler neredeyse eline sağlık diyecek duruma geldiler sakarya maçında fb tamam çok kötü bir oyun oynamıştır ama hakemin kötü oyunla ilgisi yoktur o sahada maç yönetmekle meşguldur ama nedense kırmızı kart ve sakarya nın bariz ofsayt golü es geçiliyor bunuda geçiyorum ekrem kan kardeşim bu kadar çok iyi görüyorsan sakarya nın ofsayt olan golünü tuncay ın golünü neden o güzelim objektf gollerin görmüyor aziz yıldırım son 10 sene incelensin demişti demekki bu ligde son 10 sene değil 15 sene incelensede hiçbir şey değişmez bu senenin şampiyonu bjk oldu bile buyrun o hak ettiğiniz şampiyonluğunuzu doya doya yaşayın bu seferde kupayı haluk ulusoy un bizzat kendisine götürerek hatıra resmi çektirin...
Puan skorlarla alınıyorsa ve hakemler takımın golünü saymıyorsa burda bi yanlışlık vardır veQuote:
Originally Posted by scolari12111
HAKEMLER O PUANLARI ÇALMIŞ DEMEKTİR !
Teşekkür ederiz :DQuote:
Originally Posted by aykut_gencfb
biz para verdik hakemlere sizden puan çalsınlar diye ondandır ;)Quote:
4. haftada yapılan puan tablosu hesaplarına, hakemlerden veryansına bakın..
34. haftanın vay haline..