bence hakemin olur olmaz hataları yüzünden(ofsayt kararları)maçı kaybettik maç bizimdi
alex çok mücadele etti
kezman iyi oynadı
lugano süperdi
rüştü zaten iyiydi
bi appiah paslarda daha dikkatli olmalıydı
Printable View
bence hakemin olur olmaz hataları yüzünden(ofsayt kararları)maçı kaybettik maç bizimdi
alex çok mücadele etti
kezman iyi oynadı
lugano süperdi
rüştü zaten iyiydi
bi appiah paslarda daha dikkatli olmalıydı
ben maçı kaybettiğimize asla yanmıyorum. Belki bu maçı kaybettik ama önümüzdeki maçları büyük ölçüde kazandık. Zira Zico artık sağda önderin ve mehmetin ne kadar başarılı olduğunu ve takımın tek forveti daha ii uyguladığını görmüştür...
Zico böyle oynatsın, canımı yesin.
arkadaşlar kızmayın ama gerçekten bence Fener iyi top oynamadığı için bence siz bu oyunu beğendiniz.Geçen seneki Fener mahvederdi N.Unitedı ama bu sene ben iyi görmedim vallaha Feneri.Zico iyi hoş adam ama sadece adam , iyi hoca değil.Daum bence çözerdi New. Un. ve 2-0 felan biterdi.Ayrıca bu Deivid bizim Limonatadanda kötü ya.Yazık Fenerin paralrına.Berbatov u alsalardı.paralarıda yeterdi.
maçda kötü oynadığımız sölenemez taşkın abinin yorumunu gülerek okudum yuh dedim bu hafta en iyi mücadele eden TÜRK takımıydık yenedebilirdik
ben sana demiştim :DQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
onun için anelka+appiah+tuncay parası lazım oluyorQuote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
çünkü 25 m gibi bir fiyata gitti
Abi tartışmaya gereko yok aslında.Fenerbahçe'nin durumu önceden belli oluyordu.Bak Berbatov'a.O kadar para verip Deivid ve Kezman getirildi.Ne oldu:FOS....
Matematiğin hakkaten çok güzelmiş Anelka zaten 8 milyon pound'a gitti,yani yaklaşık 15 milyon dolar fazla bile.Ondan sonra Appiah'ı 8 milyon dolar'a aldık.Ne yani Tuncay 2 milyon dolar mı ediyor.Senin mantığına göre buysa.Bence GS 15 milyon dolar bile etmez...Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
Akşamki maç gerçektende çok iyi bir fenerbahçe izledik. Evet yenildik ama ortaya iyi oyun koyduk. Bu oyunu biz daha önceden uygulamalıydık. tek forvetle oynamamız gerektiğini kontra ataklara daha düzenli çıkmamız gerektiği, defansta sert ve hatasız oynamamız gerektiği ve bunlar gibi birçok taktiği önceden yapmalıydık. Bu taktiği deplasman maçlarında görüyoruz takımların. Çünkü deplasmanda ilk hedef 1 puandır vede olursa karşı takımın hatasını kontra atakla gole çevirmektir. Akşam fenerbahçe bu taktiği iyi oynadı ama malesef n.castle takımı büyük bir hata yapmayınca iyi bir kontra atağa çıkamadık vede malesef bir şansız golle elimizdeki 1 puanıda kaybettik.
Zico bence bu maçta iyi bir kadro çıkardı iyi taktik oynattı ama olmadı umarım bundan sonraki maçlardada böyle istekli bir fenerbahçe izleriz dirençli bir fenerbahçe.
Egerki Kezman fossa Türkiyede iyi oyuncu yokQuote:
Originally Posted by torres_1905
biz 15 milyon euro etmiyozmuuu?puhahahha futboldan anlamiyon sen neden konusuyonki,ilic ve ümit 20 milyon euro eder beQuote:
Originally Posted by JoseMourinho-FB
Şöyle bir dün baktım ve aklıma Zİco'nun silueti geldi.Ankara maçından sonra "zamana ihtiyacımız var."diyordu.Ama hep bunu tekrarladı.Milli takım arası geçti.Daha hala zamandı.Peki FB koskoca Newcastle karşısında tempolu,savaşçı,mücadeleci oynuyorsa.4 günde mi uyum sorunu kalktı mı diye ben Zico'ya sorarım...
Maç için gerçekten mükemmele yakın bir fb izledik.Defansını Avrupa düzeyindeki takımlar gibi yaptı ve maç boyunca sadece iki tane pozisyon vardı.Hatta gelen gol Rüştü'nün kendi hatasından Newcastle adına yaratılan pozisyondu.
Biz her zaman ne dedik.FB savaşsın isterse her takımda 5 yesin farketmez.Çünkü ben sahada 100.yılın anısını 100 yılın mücadelesini 100 yılın savaşını 100 yılın iyi oyununu istiyorum.Bu FB geleceğe çok büyük umutlar vermiştir ve belli maddeleri kesin olarak kesinleştirmiştir.Bunlar;
1.Bu takım kesinlikle her maç tek forvet oynamalıdır.
2.Sağ kanatta mutlaka Önder oynamalıdır.
3.Sahada FB savaşırsa istediği sonucu almalıdır.Alabilirde...
4.Artık uyum sorunu gibi saçma ifadeler bu maçtan sonra %100 kalkmalıdır.
5.Bir zamanlar Avrupa'da kötü oynayan sadece averaj takımı olan FB,şimdi ise Türkiye'nin Avrupa'da en iyi oynayan,en iyi mücadele eden ve en iyi temsil eden takım yolunda ilerlemektedir.Yani Avrupa'da Türkiye adına GS saltanatı bitiyor.Duyurulur.
6.Bu maçla birlikte istenilirse Sant'anna ve Edu'nun nasıl kondisyon yüklenileceğini anlaşılmıştır.(Çünkü FB,90 dakika inanılmaz koştu.)
7.Lugano'nun nasıl bir oyuncu olduğunu herhalde tüm Türkiye'de ukala insanlar görmüştür.
8.Zico artık kendini değiştirmeye başlamıştır.4-3-1-2 düzeninde oynayan bağnaz bir Zico artık 4-4-2 ile 4-4-1-1 arasında giderek,tek forvet oynamayıda kafasına koymuştur.
9.Eğer FB bu mücadelesini devam ettirirse bu gruptan çıkar ve ligde de şampiyon olur,bundan kimsenin özellikle FB taraftarlarının şüphesi olmasın...
Dikkatli oku istersen.Eğer Berbatov Appiah,Tuncay ve Anelka'nın toplam maliyetine eşit ise GS 15 milyon Euro bile etmez dedim.Doğal olarak herhalde GS'nin 15 milyon Euro etmeyeceğini biliyoruz.Ama bu mantığa göre bu doğrudur.Onun için bir kere içinden okuduktan sonra bir kerede dışından oku.Kulakların daha iyi duysun...!!!Quote:
Originally Posted by arda_ultraslan
eger siz ingilterenin 10.siralarinda olan bir takima yeniliyorsaniz ve kulübünüzde alex,appiah,lugano,rüstü,kezman,edu,tuncay,önder,d eivid gibi yildizlar varken o takimla berabere bile kalamiyosaniz ben dün macida izledim newcastle tek kale oynadi macta,bence zico hic degismedi fener bu oyunuyla guruptan cikamaz.
İyi hadi bu İngiltere'nin 10.sıradaki takımı.Siz ise Norveç liginde küme düşme mücadelesi veren Tromso'ye elendiniz.Onun için bu konuda yorum yapmayın...Quote:
ben görüslerimi bildirdim,biraz elestirilmeyi kabul et,hazmedemezlik yapma.bu sefer tartismak istemiyorum senin gibi bir seviyesizle.
Fenerbahce hakkında yorum yaparken gs gözlüklerini bir kenara bırak.Newcastle tek kale oynadı diyen birinin ben macı izledigine dahi inanmam.Quote:
F.Bahçe dün akşam mağlubiyeti hak etmedi ama top yuvarlaktır söz geçiremiyorsun bir anlık hata maça bedel oldu. Son zamanlarda F.Bahçe en iyi oyunlarından birini oynadı ama kaybetti valla böyle oynasınlar sıfır çeksinler razıyım.
İnanıyorum ki bu oyunu oynamaya devam edersek bu gruptan çıkabiliriz. Newcastle kazanmasında liginin kaliteside etkili oldu.
keske bizimde ligimiz kaliteli olsaydi da sampiyonlar ligine 3-4 takim gönderseydik...ve biz bu newcastleyi darmadagin ederdik.Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Evet tahmin ettigim gibi izlememissin macı bir kere bu macta Lugano hiç hata yapmadı Edu nunda tek hatası vardı yani göbekle ilgili bir sorun olmadı akın akın geliyor dedigin newcastle da bir martins'in kafa sutu var bumudur akın akın gelmek ha sagdan soldan orta acıyorlar ama defans karsılıyor Fenerbahce'nin dün tek eksigi vardı o da şansQuote:
Bu Maçta Fenerbahçe Mükemmel Oynadi .. Kim Ne Derse Desin .. Tüm Turksportalli Dostlarima Katiliyorum .. Fenerbahçem böyle oynasin sifir çeksin .. Martins'in pozisyonundan baska bir pozisyonda yoktu, izlemeyen arkadaslara duyurulur .. newcastle akin akin gelmedi,gelemedi .. siz formalari karistirmissiniz akin akin gelen fenerbahce idi .. fenerbahcenin son vuruslarinda bir problem vardi .. kale önüne kadar geliyorlar ama orada isi bitiremiyorlar .. problemleri buydu .. savunmada ve hücumda baska eksikleri yoktu .. bu performansi diger maclarda gösterirsek ezer geceriz onlari ..
Fenerbahçe'nin dün oynadığı futbol mükemmel ise o zaman Galatasaray şu formuyla Liverpool'u rahat yenmeliydi.
Saçmalıyorsunuz.
Ayrıca ne kadar iyi oynarsa oynası sonuç ortada:Mağlubiyet ve Başarısızlık....
Katiliyorum Galatarasay Liverpool'u rahat yenmeliydi .. Ümit Karan cok iyi bir forvet ama bu futbol iste cok güzel oynadiginda bile basarisiz oluyorsun .. fenerbahcenin basinada bu geldi .
fenerbahçe şanssız şekilde yenildi ben yine kötü oynayıp puan almasından yanayım iyi oynadı mağlup oldu bir işe de yaramadı açıkçası Türk takımları bunu beceremiyor avrupalılar kötü oynuyor maçı da kazanıyor bize de delirmek düşüyor
Son cümlelerinde haklısın....Quote:
Originally Posted by dentaconstantin
Fenerbahçe gerçekten güzel top oynadı. 79. dakikada gol yemesi çok üzücü. Orda 1 puan alsa çok iyi olurdu ama Fenerbahçe, UEFA için ümit verdi. Umarım diğer maçlarını kazanır.
valla maçı izlemedim ama fener yenseydi haksızlık olurdu:D gs yenildi bjk yenildi fb yenseydi olmazdı:)
Konuyla biraz alakasız ama az önce frankurt palermo maçının özetinin sonuna yetiştim eurosportta.Palermo 89'da golü attı 2-1 oldu uzatmalarda kaleci resmen tusubasada gördüğümüz türden bir kurtarış yaptı frankurt puanı kaçırdı yani.
Celta vigo valenciayı yendi geçen hafta frankurt palermoyu yeniyordu az kalsın.Gerçi palermo atlantaya yenildi son maçta ama çok iyi bir takım.Uefa'daki en ilginç grup olmaya aday fenerbahçenin grubu.
Maçın ilk yarısını izleyebildim geri kalanını sağdan soldan duydum herkes fenerbahçe korkak oynamasa alırdı diyor.Maçtan puan çıkarsaydı çok avantajlı olurdu 2-3 puan fark olabilir grupta sonuncu ve birinci arasında.
Bazı şeyleri karıştırma,FB dün mükemmel oynadı demiyor kimse;diyenlerde var ama genelde FB mücadele etti diyor.Rakip takıma ezilmedi onunla birlikte aynı tempoda savaştı diyor.Kalesinde iki pozisyon gördü.O da gol oldu diyor.Ayrıca GS kim Liverpool'u yenmek kim...!!! GS ilkbaşta gitsin Tromso'yu yensin...Quote:
Originally Posted by torres_1905
walla ikinci yarının ilk 30 dakikası Premier lig temposu wardı fb de
Fener dün bencede fena oynamadı, en iyi oyuncuları lugano, önder ve kezman'dı. Mağlubiyeti hak etmemişti. Rüştünün bir anlık zamanlama hatası ve hücumda kezman dışındaki oyuncuların etkisizliği yüzünden maçı kaybettiler. Umarım sonraki maçlarda bunu telafi ederler ama zico ile çok zor..