İki takımada tebrikler.120 dakika o sıcakta mücadele kolay değil.
Printable View
İki takımada tebrikler.120 dakika o sıcakta mücadele kolay değil.
BJK'li olmayan arkadaşlardan en azından bir tebrik bekliyoruz...
En sevdiğim şarkı çalıyo :)
kupa büyük kaptanın ellerinde .........
Beşiktaş'ı tebrik ederim.
Onlar orada koştu biz de halı saha'da.Hani bize tebrik. (: Neyse onlar kupayı aldık biz de 5 kilo fıstıklı baklavayı.
Tebrikler Beşiktaş !!
Her ne kadar Erciyes'in almasını istesemde :)
We are the champions :)
FORTİS TÜRKİYE KUPASI BEŞİKTAŞIMIZ’IN
Futbol Takımımız, 90 dakikası 0-0 sona eren Fortis Türkiye Kupası finalinde Kayseri Erciyesspor’u uzatma bölümünde 1-0 yenerek geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Fortis Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. Zorlu finalde golümüzü 102. dakikada Bobo attı. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı İsmet Arzuman yönetirken, tribünleri dolduran binlerce taraftarımız Takımımız’a büyük destek verdi.
Maça başlayan taraf Beşiktaşımız olurken, ilk dakikalar orta alan mücadelesi şeklinde geçildi. Kayseri Erciyesspor süratli akınlarla kalemize gelmeye çabalarken, orta sahaya hakim olmaya başlayan Ekibimiz rakibinin pas yapmasına mani olup organize ataklar geliştirmeye çalıştı. Kayseri Erciyesspor sert bir futbol anlayışı ile Siyah Beyazlılarımız’ı yıldırmaya çalışırken, Ekibimiz özellikle sağ kanattan geldiği bölümlerde mavi siyahlılar’a zor anlar yaşattı. İlk yarı 0-0 sona erdi.
2. yarının hemen başında, 47. dakikada Beşiktaşımız Bobo ile gole çok yaklaştı; Burak’ın sağ kanattan ceza alanına girerek yaptığı ortada Bobo kale sahası ön çizgisinde vuruşunu yaptı. Ancak top direkten döndü. 53. dakikada Koray Avcı’nın yerine Mehmet Sedef oyuna girerken, 62. dakikada ise sakatlanan Ali Tandoğan yerini İbrahim Kaş’a bırakmak zorunda kaldı. Takımımız özellikle Burak’ın sert şutları ile Erciyes kalecisine zor anlar yaşatırken, rakip ekip ise sağ kanadımızdan zaman zaman etkili ataklar geliştirdi. 90 dakika 0-0 sona erince 30 dakikalık uzatma bölümüne geçildi.
Uzatma bölümleri başlarken Nobre’nin yerine İbrahim Akın oyuna girdi. Takımımız ilk düdükle birlikte rakibi karşısında büyük bir baskı kurarken, Erciyesspor kendi yarı alanından çıkmakta zorlandı. 102. dakikada beklediğimiz gol Serdar’ın ortasında Bobo’dan geldi ve Takımımız 1-0 öne geçti. Siyah Beyazlılarımız 120 dakika sonunda sahadan 1-0 galip ayrılarak Fortis Türkiye Kupası'nı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de müzemize taşıdılar.
Yine T-Shirt çıkartırlar:rolleyes:
Maçtan önce demiştim.:p
Erciyes´in buraya kadar gelmesi bile Büyük başarı Bursa´yı,Galatasaray´ı,Trabzon´u Saf dışı bıraktılar kupada ama Kupayı Beşiktaş´ın alacağı belli idi Erciyes´de iyi mucadele etti ama sıkıcı bir maçtı.
Beşiktaş´ı cani Gönülden Tebrik Ediyorum. :) Bursa Maçında Başarılar.:cool:
tebrikler Kartallara guzel oldu bu kupa bizim icin..lig yarisi icin bize ilaç gibi gelebilecek bir kupa oldu tekrardan tebrik ediyorum bizim cocuklari
the champions of heart :cool:
erciyese ve bulent hocayada helal olsun yani taş gibi bir takim kurmuslar insallah kume dusmezler
Tüm K.Erciyesli futbolcuları,antrenörleri,T.D'ü,tüm çalışanlarını tebrik ederim inş.seneye kupayı alırlar. ;;) Aynı şekilde Beşiktaş'ı tebrik etmek isterdim ama maalesef edemiyorum.
Bu konuda arkadaşlarla bayağı bir tartıştık ama... Beşiktaş favoriydi ve Kazandık... Bu senede Kupasız geçmedi...
Gerektiği zaman tebrikte ederiz..
Kısmet değilmiş, Erciyes kazanamadı..
Öyle Yada Böyle Biz Eliyeceğimi Eledik...Kupayımızı Aldık....
Korkmaz'ın gözyaşları
Kayseri Erciyesspor'da üzüntü, Beşiktaş'ta kupanın almanın coşkusu yaşanıyor. Erciyesspor'da maçın ardından teknik direktör Bülent Korkmaz'ın oldukça üzüntülü olduğu gözden kaçmadı.
Korkmaz maç sonu yaptığı açıklamada, "İyi mücadele ettik. Futbol bu. Herşey var. Bu aralar ben de duygusalım. Eşim ve çocuklarım ağlıyordu. Üzülüyoruz. Önümüze bakmamız lazım." dedi. Bülent Korkmaz'ı İzmir'de yalnız bırakmayan eşi ve kızının da gözyaşları maç sonu İzmir'de duygusal bir tablo oluşturdu.
09.05.2007
Kaynak : Sporx.com
kupayı beşiktaşın alacağını biliyodum çünkü küme düşmeye oynayn takıma kupayı vermezler.erciyessporumu çokçok tebrik ediyorum buraya kadargelmesi bile yeter helal olsun gönlümde kupayı aldılar
EDİT..
Video paylaşımı yasak old. için kaldırdım linki...
Tebrikler BjK'a ama Erciyes tebriği BjK'tan daha çok haketti.İnşallah ligide biz alacağız Süper Kupa'da görüşme ümidiyle...
Vaayy şimdiden hesaplaşma tarihini düşünüyorsunuz hee :)
Ligde de biz şampiyon olursak ne olacak???
Paf takımımızla SÜPER KUPA maçımı oynayacağız ? :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.youtube.com/watch?v=dnAARYbwGTA
Golü izleyemeyenler;;)