Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 195 sonuç

Konu: FTK Final | K.Erciyesspor - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki takımada tebrikler.120 dakika o sıcakta mücadele kolay değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

BJK'li olmayan arkadaşlardan en azından bir tebrik bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

En sevdiğim şarkı çalıyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

kupa büyük kaptanın ellerinde .........

Beşiktaş'ı tebrik ederim.
    Onlar orada koştu biz de halı saha'da.Hani bize tebrik. (: Neyse onlar kupayı aldık biz de 5 kilo fıstıklı baklavayı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Beşiktaş !!
    Her ne kadar Erciyes'in almasını istesemde

We are the champions

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

FORTİS TÜRKİYE KUPASI BEŞİKTAŞIMIZ’IN

Futbol Takımımız, 90 dakikası 0-0 sona eren Fortis Türkiye Kupası finalinde Kayseri Erciyesspor’u uzatma bölümünde 1-0 yenerek geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Fortis Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. Zorlu finalde golümüzü 102. dakikada Bobo attı. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı İsmet Arzuman yönetirken, tribünleri dolduran binlerce taraftarımız Takımımız’a büyük destek verdi.
    Maça başlayan taraf Beşiktaşımız olurken, ilk dakikalar orta alan mücadelesi şeklinde geçildi. Kayseri Erciyesspor süratli akınlarla kalemize gelmeye çabalarken, orta sahaya hakim olmaya başlayan Ekibimiz rakibinin pas yapmasına mani olup organize ataklar geliştirmeye çalıştı. Kayseri Erciyesspor sert bir futbol anlayışı ile Siyah Beyazlılarımız’ı yıldırmaya çalışırken, Ekibimiz özellikle sağ kanattan geldiği bölümlerde mavi siyahlılar’a zor anlar yaşattı. İlk yarı 0-0 sona erdi.
    2. yarının hemen başında, 47. dakikada Beşiktaşımız Bobo ile gole çok yaklaştı; Burak’ın sağ kanattan ceza alanına girerek yaptığı ortada Bobo kale sahası ön çizgisinde vuruşunu yaptı. Ancak top direkten döndü. 53. dakikada Koray Avcı’nın yerine Mehmet Sedef oyuna girerken, 62. dakikada ise sakatlanan Ali Tandoğan yerini İbrahim Kaş’a bırakmak zorunda kaldı. Takımımız özellikle Burak’ın sert şutları ile Erciyes kalecisine zor anlar yaşatırken, rakip ekip ise sağ kanadımızdan zaman zaman etkili ataklar geliştirdi. 90 dakika 0-0 sona erince 30 dakikalık uzatma bölümüne geçildi.
    Uzatma bölümleri başlarken Nobre’nin yerine İbrahim Akın oyuna girdi. Takımımız ilk düdükle birlikte rakibi karşısında büyük bir baskı kurarken, Erciyesspor kendi yarı alanından çıkmakta zorlandı. 102. dakikada beklediğimiz gol Serdar’ın ortasında Bobo’dan geldi ve Takımımız 1-0 öne geçti. Siyah Beyazlılarımız 120 dakika sonunda sahadan 1-0 galip ayrılarak Fortis Türkiye Kupası'nı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de müzemize taşıdılar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yine T-Shirt çıkartırlar

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Banko Beşiktaş.
    Maçtan önce demiştim.

Erciyes´in buraya kadar gelmesi bile Büyük başarı Bursa´yı,Galatasaray´ı,Trabzon´u Saf dışı bıraktılar kupada ama Kupayı Beşiktaş´ın alacağı belli idi Erciyes´de iyi mucadele etti ama sıkıcı bir maçtı.

Beşiktaş´ı cani Gönülden Tebrik Ediyorum. Bursa Maçında Başarılar.

tebrikler Kartallara guzel oldu bu kupa bizim icin..lig yarisi icin bize ilaç gibi gelebilecek bir kupa oldu tekrardan tebrik ediyorum bizim cocuklari

the champions of heart

erciyese ve bulent hocayada helal olsun yani taş gibi bir takim kurmuslar insallah kume dusmezler

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tüm K.Erciyesli futbolcuları,antrenörleri,T.D'ü,tüm çalışanlarını tebrik ederim inş.seneye kupayı alırlar. Aynı şekilde Beşiktaş'ı tebrik etmek isterdim ama maalesef edemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Banko Beşiktaş.
    Maç 90 dakikada 0-0 bitti..

Uzatmalarda atıldı..

Bu konuda arkadaşlarla bayağı bir tartıştık ama... Beşiktaş favoriydi ve Kazandık... Bu senede Kupasız geçmedi...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Maç 90 dakikada 0-0 bitti..

Uzatmalarda atıldı..
    Olsun Sonuç ne Kupayı kim aldı Ne yazık ki 90 dakika´ya bakılmıyor Maçta Benim Favorim Beşiktaş´dı Banko dedim Beşiktaş´da kupayı aldı.

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Yine T-Shirt çıkartırlar
    anlasilan bu t-shirt meselesi bazılarinda hala kuyruk acisi olarak durmakta

Gerektiği zaman tebrikte ederiz..

Kısmet değilmiş, Erciyes kazanamadı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Öyle Yada Böyle Biz Eliyeceğimi Eledik...Kupayımızı Aldık....

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Korkmaz'ın gözyaşları

Kayseri Erciyesspor'da üzüntü, Beşiktaş'ta kupanın almanın coşkusu yaşanıyor. Erciyesspor'da maçın ardından teknik direktör Bülent Korkmaz'ın oldukça üzüntülü olduğu gözden kaçmadı.

Korkmaz maç sonu yaptığı açıklamada, "İyi mücadele ettik. Futbol bu. Herşey var. Bu aralar ben de duygusalım. Eşim ve çocuklarım ağlıyordu. Üzülüyoruz. Önümüze bakmamız lazım." dedi. Bülent Korkmaz'ı İzmir'de yalnız bırakmayan eşi ve kızının da gözyaşları maç sonu İzmir'de duygusal bir tablo oluşturdu.

09.05.2007

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Tüm K.Erciyesli futbolcuları,antrenörleri,T.D'ü,tüm çalışanlarını tebrik ederim inş.seneye kupayı alırlar. Aynı şekilde Beşiktaş'ı tebrik etmek isterdim ama maalesef edemiyorum.
    Niye edemiyorsun Aygün seni tutan mı var

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    anlasilan bu t-shirt meselesi bazılarinda hala kuyruk acisi olarak durmakta

kronik bir rahatsizlik bu. her sene kupa finali doneminde geri geliyor 25 senedir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kupayı beşiktaşın alacağını biliyodum çünkü küme düşmeye oynayn takıma kupayı vermezler.erciyessporumu çokçok tebrik ediyorum buraya kadargelmesi bile yeter helal olsun gönlümde kupayı aldılar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

EDİT..

Video paylaşımı yasak old. için kaldırdım linki...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by remake View Post
    kronik bir rahatsizlik bu. her sene kupa finali doneminde geri geliyor 25 senedir.
    Asıl rahatsızlık her galibiyetten sonra t-shirt çıkartarak bunları pazarlamaya çalışmaktadır.Görüyorum ki başarılı da olmuşlar pazarlama da

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Asıl rahatsızlık her galibiyetten sonra t-shirt çıkartarak bunları pazarlamaya çalışmaktadır.Görüyorum ki başarılı da olmuşlar pazarlama da
    Herşey bitti T-SHİRT mi kaldı bi tek?

Tigana FTK'yi sevdi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çok ilginç bir düşünce tabi.

Bunu diyenin bir Fenerbahçe taraftarı olması dahada ilginç Fenerbahçe'nin övündüğü konulardan biridir pazarlama lisanslı ürün satışı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tebrikler BjK'a ama Erciyes tebriği BjK'tan daha çok haketti.İnşallah ligide biz alacağız Süper Kupa'da görüşme ümidiyle...

Urun satmada Turkiyedeki en basarili klup Fenerbahce...o zaman en rahatsiz olanin sizlerin olmaniz geremekte senin mantigindan yola cikarsak...

birde her postunda goz kirpiyorsun...tikin var galiba...yoksa baska bir manasi mi var onun?

yahu diyorum acı işte acı sindiremedinizmi degilmi hala ee normal olsa gerek "sen hic turkiye kupası gordunmü"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ewrim_FB View Post
    Tebrikler BjK'a ama Erciyes tebriği BjK'tan daha çok haketti.İnşallah ligide biz alacağız Süper Kupa'da görüşme ümidiyle...

Vaayy şimdiden hesaplaşma tarihini düşünüyorsunuz hee

Ligde de biz şampiyon olursak ne olacak???

Paf takımımızla SÜPER KUPA maçımı oynayacağız ?

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://www.youtube.com/watch?v=dnAARYbwGTA

Golü izleyemeyenler

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri