Bu oLayLarın bence tek bir açıkLaması oLabiLir.Gitmek istemeyen Trabzon yönetimini taraftar zorLa göndermeye çaLışıyor.
Printable View
Bu oLayLarın bence tek bir açıkLaması oLabiLir.Gitmek istemeyen Trabzon yönetimini taraftar zorLa göndermeye çaLışıyor.
hükmen yenilmeyiz dedigim gibi 2 maç + para cezası
Tokatı atanı fena dövüyolar ama......
KLübünü yönetimini oyuncusunu düşünen bir taraftar zaten böyLe hareketLer yapmaz.Kendini biLmez bir kaç adam çıkıp kafasına göre yönetime karşı çıkıyor işte böyLe durumLarı kendine göre fırsat biLiyor.Çok yazık
şuanda aldıgım bilgiye göre Çılgınlar sivassporu bekliyomuş stat önünde..daha fazla ceza almamamız için yetkililer hemen önlem almalı
görüntülü olarak görmedin sanırım musanın ve baliliyi görmedin mi ? galayana getirdiler trabzonspor taraftarına çetin , mert taraftar galayana geldi bilinçsiz olarak cok amatör bi şekilde ahlaksızlık yaptı ceyhunun ersenin üstüne yürüyüp itmeler ortamıcok cok gerdi cin küfür olduk izlerken
yaptılan şey cok kötü oldu.. 2 mac + para cezası ii olur
tamam alacaz 5 maç kasmayın kendinizi bu kadar...
yahu diyorum maçta geldim 80.dk alkışladık yasir ve ayman bunlar varya...
Trabzonspor taraftari kendi takimini yakti birde yonetimden basari istiyorlar ve bekliyorlar bu isten sonra Trabzon basarili olamaz ise Sorumlusu yonetim degildir kendini bilmez 10-15 taraftardir.
Tamam Arkadaşlar sakin... Taraftar Yönetime Gönderme yaptı bence...
Türkiye'de Trabzon taraftarı kadar kimsenin hakkı degildir istifa istemek.Çünkü başkan denen kişi Trabzonspor sayesinde kendine birçok ihale almıştır klübün geliri giderin 2 katından fazla olmasına rağmen borç içindedir takımın para eden tüm topcuları satılmıştır...