Bence de Trabzonspor çok ağır ceza almalı.Bir kaç kendini bilmez kişi yüzünden maç ne hale geldi.
Trabzonspor
Sivasspor
Berabere biter
Bence de Trabzonspor çok ağır ceza almalı.Bir kaç kendini bilmez kişi yüzünden maç ne hale geldi.
FM Gazetesi
Arkadaşlar, olaylar çok çirkin ama buranın da belirli kuralları var. Mesajlarımızı atarken kurallarımızı unutmazsanız sevinirim.
"YÜCE ATATÜRK"
Ortalık fena karışımış Trabzonspor a büyük ceza gelir...
Federasyon'un adı zaten Trabzonlu Federasyon olarak anılıyordu bir süredir, kötü işler oldu TFF'nin kararı da çok önemli bu açıdan.Eğer TS lehine bir karar çıkarsa TFF'nin işi çok zor.
Maç Tatil Edildi SONDAKİKA !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hakemler sahayı terketmiş taraftar futbolcu dövüyor..Hakem sahaya çıkmıyor...Gazeticiler felan... İyice toz duman ortalık...
Trabzon'a tel örgü gerekiyor. Tel örgüyü kaldırmaları buna sebep oldu.
Ve karşılaşma Bülent Demirlek tarafından tatil edildi...
Karşılaşma tatil edildi..Fakat kesin karar Futbol Federasyon'u tarafından verilcek..
O faullerin herhalde kasti ve irkci bir nedeni yoktu degil mi? Ayrica Trabzon cok cok kotuydu, gol atmadan 10 dakika evvel Sivas daha cok pozisyona giriyordu, golden sonra da 5 dakika boyunca 3 pozisyona girdiler ve toplari direkten dondu.
Galatasaray'a FB macindan dolayi 'oyuncu yaralanabilir' gerekcesiyle 5 mac ceza gelmisti, bu macta Sivasli oyuncular resmen dovuldu. En az 10 mac ceza gerekir, hatta Trabzon kume bile dusurulebilir, seyircinin sahaya girip futbolcu dovdugu nerede gorulmustur?
"Olayları Ayman çıkardı"
Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle süren karşılaşmada 92. dakikada seyircilerin sahaya girmesiyle çıkan olayların ve maçın durmasının ardından Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun şunları söyledi:
"Seyirci 80. dakikakaya kadar oynadığımız futbol nedeniyle bizi alkışlıyordu. Ayman Müslüman ama heralde dinleri karıştırıyor, önce dirsek attı, hakem görmedi daha sonra başka bir pozisyonda Balili'ye çift girdi ve böylece olayları Ayman çıkardı. Daha sonra seyirci sahaya girdi. Trabzon seyircisi Türkiye'deki en milliyetçi taraftarlardan bir tanesi, böyle olaylara karışmamalılar. Yiğit insan rakibi ne olursa olsun alkışlayan insandır. Darp edilen çok sayıda oyuncumuz var, 20-30 taraftar sahaya girdi. Bir gazetecinin gidip bizim futbolcularımızdan birine yumruk atmasını kabul edemem. "
Kaynak : Sporx.com
aymanın yaptıgı harekette bişe yok klasik ayman faulü.. sahaya giren taraftar cok yazık etti ayman sarı görebilirdi ortalıgı karıstıran musa kesinlikle kırmızıkart
Trabzonspor taraftarı akıllanmaz. Maçı zar zor yeniyorsun, Musa bomboş gol kaçırıyor, Mehmet Yıldız'ın şutu direkten dönüyor, yani Sivasspor daha iyi oynuyor, haketmediğin bir galibiyete 1 dakika kalmış, sen sahaya atlayıp maçı sabote ediyorsun, hükmen mağlup sayılacaksın, büyük ceza alacaksın.
Haluk Ulusoy Trabzonlu, inşallah az ceza vermezler, eğer delikanlılarsa 4-5 maç vermeleri lazım.
maçtan geldim..taraftar sahaya girerek olayları başlattı dogrudur bazı sivaslılarda maşallah futbolcudan önce artist olmuşlar...ersen yerde yatıyor centilmen sivasspor!! topu taca atmıyor ve top direkten dönüyor...biz sivassporu alkışlarken yasir'in yaptıgı hareket çıldırttı Çılgınlar'ı..Bazı arkadaşlarda çok arzulu bizim yenilmemiz için tamam yahu merak etmeyin hükmen yenilecez..Umarım sivasspor otobosü sagsalim havaalnına varır..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamam alacaz 5 maç zaten merka etme![]()
Şimdi Maçın özetini izledim Sivasspor bazı ataklarında çok tehlikeli gelmiş ve gol bulamamış Trabzon'da Ersen'in oyuna girmesinde sonra etlkili oynamış taraftarın sahaya girdiği yerden sonra herşeyin tadı kaçmış..
Birde Ben Trabzon Sivas'a gittiğini düşünemiyorum..
fenerbahçe yapsaydı yorumunu merak ederdim açıkçası..bu arada 5 maç alacaz merak etmeyin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bursa diyodu 4 otobüs gittik gerekirse sivasada gideriz merak etme bide sen bu olayla bayagı alakalısın maşallah allah bozmasın![]()
Ne olursa olsun hele de takımın yeniyorken sahaya girip maçı sabote etmek Trabzon taraftarlarına hiç mi hiç yakışmadı.Ne olacak şimdi.Sivas yenildiği maçı Trabzon taraftarı sayesinde kazanacak.Belki amaçları taraftarı galeyana getirmekti.Trabzon taraftarı oyuna geldi.Kazanan Trabzon iken kaybeden tarafına geçti.Artı cezada alacak.Bir şeyi yapmadan önce sonuçlarını düşüneceksin.Trabzon böylece az olan şampiyonluk şansını daha da azalttı.
So what?
Saike
Tel örgü yok mu Trabzonspor'un stadında ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
kaldırdılar abi..
bu arada federasyon trabzon federasyonu diye anılıyor diyenlere gülüyorum..bu ulusoy baştayken trabzona yaptıgı hayırlı bi işi söyleyin..sizi 50bin kişiden aldı 80bin kişiyle şampiyonlugu ilan ettiniz biz bişe dedikmi bu eger cezaysa gerisini siz düşünün
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu ülke stadlarından ölüler çıktı 6 maç verildi 6 maçtan fazla verilirse isyan ederim![]()
Sahaya girmekten bahsediyoruz yabancı madde atmaktan değil çok üzücü bir olay
3maç veya fazlası verilmesi lazım bence...
taraftar 2 kez sahaya girdi..biri diyarbakırda oynarken kaleci şenol fb formasını tribüne göstermesi diğeride yasir aptıgı çirkin hareket...bizdekileri tel örgüleri taktırana kadar türkiyedekileri kaldıralım.ama önce kendimize güvenelim![]()