Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 16.67%
  • Sivasspor

8 33.33%
  • Berabere biter

12 50.00%
Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 215 sonuç

Konu: TSL 1.Hafta | Trabzonspor - Sivasspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de Trabzonspor çok ağır ceza almalı.Bir kaç kendini bilmez kişi yüzünden maç ne hale geldi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar, olaylar çok çirkin ama buranın da belirli kuralları var. Mesajlarımızı atarken kurallarımızı unutmazsanız sevinirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ortalık fena karışımış Trabzonspor a büyük ceza gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kusura bakmayın ama 2 mactann fazla cezagelmez offff
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Asil siz kendinizi birsey zannediyorsunuz. Zaten zar zor haksiz yere 1-0 almissiniz maci, hala konusuyorsunuz. Ayman tam 3 defa kasti faul yapti Balili'ye, elbette bardagi tasiran son damla gelecekti ve geldi de. Gerizekali seyirciler de 1-0 onde olduklari ve son dakikasi oynanan macta sahaya girerek kendini gosterdi zaten, Trabzon hukmen maglup edilmeli ve agir bir ceza almali. Aci olan sey ise olaylardan sonra Trabzonlu futbolcularin ve seyircilerin birbirini alkislayip adeta iyi birsey yapmislar gibi davranmalari, hele Ersen Martin tam igrencti.
    dikkatlı konussssss ceyhuna gökdenize serkana yapılan faulleri görmedin. seeeenn zar zor dedigin gol mükemmeldii 90 dk defans yapmakla olmuyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    Oyunculara ulu orta dayak atılıyor. Birde mevzu şu Fenerbahçe son hafta orada ya şampiyonluk maçı olursa o ve bu olaylar tekrarlanırsa. 2 maç ceza gelmez haklısın. 5 maçtan az beklemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Federasyon'un adı zaten Trabzonlu Federasyon olarak anılıyordu bir süredir, kötü işler oldu TFF'nin kararı da çok önemli bu açıdan.Eğer TS lehine bir karar çıkarsa TFF'nin işi çok zor.

Maç Tatil Edildi SONDAKİKA !!!

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Hakemler sahayı terketmiş taraftar futbolcu dövüyor..Hakem sahaya çıkmıyor...Gazeticiler felan... İyice toz duman ortalık...

Nesil
    2006

Trabzon'a tel örgü gerekiyor. Tel örgüyü kaldırmaları buna sebep oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ve karşılaşma Bülent Demirlek tarafından tatil edildi...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Karşılaşma tatil edildi..Fakat kesin karar Futbol Federasyon'u tarafından verilcek..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

dikkatlı konussssss ceyhuna gökdenize serkana yapılan faulleri görmedin. seeeenn zar zor dedigin gol mükemmeldii 90 dk defans yapmakla olmuyor

O faullerin herhalde kasti ve irkci bir nedeni yoktu degil mi? Ayrica Trabzon cok cok kotuydu, gol atmadan 10 dakika evvel Sivas daha cok pozisyona giriyordu, golden sonra da 5 dakika boyunca 3 pozisyona girdiler ve toplari direkten dondu.
    Galatasaray'a FB macindan dolayi 'oyuncu yaralanabilir' gerekcesiyle 5 mac ceza gelmisti, bu macta Sivasli oyuncular resmen dovuldu. En az 10 mac ceza gerekir, hatta Trabzon kume bile dusurulebilir, seyircinin sahaya girip futbolcu dovdugu nerede gorulmustur?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Olayları Ayman çıkardı"

Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle süren karşılaşmada 92. dakikada seyircilerin sahaya girmesiyle çıkan olayların ve maçın durmasının ardından Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun şunları söyledi:

"Seyirci 80. dakikakaya kadar oynadığımız futbol nedeniyle bizi alkışlıyordu. Ayman Müslüman ama heralde dinleri karıştırıyor, önce dirsek attı, hakem görmedi daha sonra başka bir pozisyonda Balili'ye çift girdi ve böylece olayları Ayman çıkardı. Daha sonra seyirci sahaya girdi. Trabzon seyircisi Türkiye'deki en milliyetçi taraftarlardan bir tanesi, böyle olaylara karışmamalılar. Yiğit insan rakibi ne olursa olsun alkışlayan insandır. Darp edilen çok sayıda oyuncumuz var, 20-30 taraftar sahaya girdi. Bir gazetecinin gidip bizim futbolcularımızdan birine yumruk atmasını kabul edemem. "

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aymanın yaptıgı harekette bişe yok klasik ayman faulü.. sahaya giren taraftar cok yazık etti ayman sarı görebilirdi ortalıgı karıstıran musa kesinlikle kırmızıkart

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

aymanın yaptıgı harekette bişe yok klasik ayman faulü.. sahaya giren taraftar cok yazık etti

Sheriff macinda gorduk o 'klasik' faulu, hakem direkt kirmizi cikardi.
    Bu olaylardan sonra hala koruyorsunuz ya kendinizi, pes derim...

Trabzonspor taraftarı akıllanmaz. Maçı zar zor yeniyorsun, Musa bomboş gol kaçırıyor, Mehmet Yıldız'ın şutu direkten dönüyor, yani Sivasspor daha iyi oynuyor, haketmediğin bir galibiyete 1 dakika kalmış, sen sahaya atlayıp maçı sabote ediyorsun, hükmen mağlup sayılacaksın, büyük ceza alacaksın.

Haluk Ulusoy Trabzonlu, inşallah az ceza vermezler, eğer delikanlılarsa 4-5 maç vermeleri lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

maçtan geldim..taraftar sahaya girerek olayları başlattı dogrudur bazı sivaslılarda maşallah futbolcudan önce artist olmuşlar...ersen yerde yatıyor centilmen sivasspor!! topu taca atmıyor ve top direkten dönüyor...biz sivassporu alkışlarken yasir'in yaptıgı hareket çıldırttı Çılgınlar'ı..Bazı arkadaşlarda çok arzulu bizim yenilmemiz için tamam yahu merak etmeyin hükmen yenilecez..Umarım sivasspor otobosü sagsalim havaalnına varır..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Trabzonspor taraftarı akıllanmaz. Maçı zar zor yeniyorsun, Musa bomboş gol kaçırıyor, Mehmet Yıldız'ın şutu direkten dönüyor, yani Sivasspor daha iyi oynuyor, haketmediğin bir galibiyete 1 dakika kalmış, sen sahaya atlayıp maçı sabote ediyorsun, hükmen mağlup sayılacaksın, büyük ceza alacaksın.

Haluk Ulusoy Trabzonlu, inşallah az ceza vermezler, eğer delikanlılarsa 4-5 maç vermeleri lazım.
    tamam alacaz 5 maç zaten merka etme

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şimdi Maçın özetini izledim Sivasspor bazı ataklarında çok tehlikeli gelmiş ve gol bulamamış Trabzon'da Ersen'in oyuna girmesinde sonra etlkili oynamış taraftarın sahaya girdiği yerden sonra herşeyin tadı kaçmış..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    maçtan geldim..taraftar sahaya girerek olayları başlattı dogrudur bazı sivaslılarda maşallah futbolcudan önce artist olmuşlar...ersen yerde yatıyor centilmen sivasspor!! topu taca atmıyor ve top direkten dönüyor...biz sivassporu alkışlarken yasir'in yaptıgı hareket çıldırttı Çılgınlar'ı..Bazı arkadaşlarda çok arzulu bizim yenilmemiz için tamam yahu merak etmeyin hükmen yenilecez..Umarım sivasspor otobosü sagsalim havaalnına varır..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

tamam alacaz 5 maç zaten merka etme
    haklısın hükmen yenerlerse 5.büyük olarak ilan ederler kendileriniyendikdiye buarada sahayabi taraftar gircekte engellediler onu cok yapılı biriydi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Birde Ben Trabzon Sivas'a gittiğini düşünemiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Trabzon'a tel örgü gerekiyor. Tel örgüyü kaldırmaları buna sebep oldu.
    fenerbahçe yapsaydı yorumunu merak ederdim açıkçası..bu arada 5 maç alacaz merak etmeyin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Birde Ben Trabzon Sivas'a gittiğini düşünemiyorum..
    bursa diyodu 4 otobüs gittik gerekirse sivasada gideriz merak etme bide sen bu olayla bayagı alakalısın maşallah allah bozmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ne olursa olsun hele de takımın yeniyorken sahaya girip maçı sabote etmek Trabzon taraftarlarına hiç mi hiç yakışmadı.Ne olacak şimdi.Sivas yenildiği maçı Trabzon taraftarı sayesinde kazanacak.Belki amaçları taraftarı galeyana getirmekti.Trabzon taraftarı oyuna geldi.Kazanan Trabzon iken kaybeden tarafına geçti.Artı cezada alacak.Bir şeyi yapmadan önce sonuçlarını düşüneceksin.Trabzon böylece az olan şampiyonluk şansını daha da azalttı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fenerbahçe yapsaydı yorumunu merak ederdim açıkçası..bu arada 5 maç alacaz merak etmeyin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bursa diyodu 4 otobüs gittik gerekirse sivasada gideriz merak etme bide sen bu olayla bayagı alakalısın maşallah allah bozmasın
    5 maaç az 10 maça baglıyalım bu işi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tel örgü yok mu Trabzonspor'un stadında ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

kaldırdılar abi..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Valla kardeş böyle olaylarda şaşkına dönüyorum.. Keşke hiç olmasa bende alakalı olmasam..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bu arada federasyon trabzon federasyonu diye anılıyor diyenlere gülüyorum..bu ulusoy baştayken trabzona yaptıgı hayırlı bi işi söyleyin..sizi 50bin kişiden aldı 80bin kişiyle şampiyonlugu ilan ettiniz biz bişe dedikmi bu eger cezaysa gerisini siz düşünün
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Valla kardeş böyle olaylarda şaşkına dönüyorum.. Keşke hiç olmasa bende alakalı olmasam..
    bu ülke stadlarından ölüler çıktı 6 maç verildi 6 maçtan fazla verilirse isyan ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sahaya girmekten bahsediyoruz yabancı madde atmaktan değil çok üzücü bir olay

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sahaya girmekten bahsediyoruz yabancı madde atmaktan değil çok üzücü bir olay
    cezanın alınma nedinini söylemedim farkındaysan uygulanan cezayı belirttim sadece..bu arada sivaslılar çok korkmuş umarım bidaha olmaz

3maç veya fazlası verilmesi lazım bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

taraftar 2 kez sahaya girdi..biri diyarbakırda oynarken kaleci şenol fb formasını tribüne göstermesi diğeride yasir aptıgı çirkin hareket...bizdekileri tel örgüleri taktırana kadar türkiyedekileri kaldıralım.ama önce kendimize güvenelim

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri