Gs yenilse sende yakınıcaktın:mad:.Burası Gs forumu olmadıgına göre ben Bursa'lıyım belki takmım yenildi yaknıyorum:mad:
Printable View
Haklı arkadaş burası GS maçlarını konuştuğumuz bir yer değil..
Bursalıymış.. Üzgün tabii.. Yenildiler.. Yakınabilir burada dediği gibi...
OH be 2 Gitti Kaldı 32 :zuhaha:zuhaha
Galatasaray'ı tebrik ederim 3 puanından ötürü.
Bursada 2 maçta 1 puan artık bu sene bakalım nasıl mücadele edecekler ligde kalmak için ;;)
Zorlu bir maç oldu GS adına.Berabere de bitebilirdi.Tebrik ediyorum..
galatasaray bu maçta ezik oynadı..bakalım daha nereye kadar ortasahayı kullanmadan oynayacağız..biz böyle oynamaya devam edersek uefa da bırakın yarı finali gruplardan bile çıkamayız..
hakan şükür : ona burdan yalvarıyorum..nolur artık futbolu bırak!!seni bu takımda görünce galatasaraydan soğuyorum..beni her maç sinir krizlerine sokuyo..hakan sükür çok büyük bir golcüydü ama eskide kaldı..maziyle futbol oynanmıyor..bunu herkes görüyordur heralde..
servet : futbol yerine amerikan futbolunu tercih etseymiş isabet olurmus..eğer oynamaya devam ederse vay halimize..emre aşık ı tercih ederim ben..ama bu adamın gs den para kazanması beni üzüyor..
sabri : bu maç için tek kelime : rezil......
ümit karan : bugün mücadele etti..bir gol attı,bir tane %100 lük kaçırdı..bir de penaltı pozisyonu vardı..o pozisyon bence penaltıydı..
orkun : yan toplarda 0 . çok önemli bir hata yaptı..ondan sonra toparlayamadı..
arda : arda sahada yoktu..kalli ona nasıl sabretti anlamadım..
ayhan : ilk 5dk çok hırslıydı ama geri kalan 85dk da etkisizdi..
öyle veya böyle 3 puanımızı aldık..
tebrikler aslanlar maçın yıldızı bence servetti
Hiç bir futbolcu 1 maça göre değerdirilmemelidir !
Hakanda düzelme var gibi inşallah daha iyi olur.
O penaltıyı nasıl vermedi hakem anlamıyorum ya topla alaksı yok zaten top dümdüz devam ediyo adam kayıyo e bizim adamda yerde. Bu 3 ü birleşince ne olur FAUL ama hakem gözünün önünü göremiyor :mad:
Servet çok önemli bi kurtarış yaptı bugün.
Sizin buraya hakan futbolu bırak yazmanızla hakan bırakmaz. Adam açıkladı 2008 de bırakıcam diye dahada sözünden dönmez o ;)
Bu arada aykut bi aralar tam oyuna giriyodu ne oldu ona ?
Galatasaray'a tebrikler bu zorlu deplasmandan 3 puan aldılar.Servet yaptığı hatalara rağmen o toğu çıkarması yıldızlaştırdı onu.
Bursa yener, berabere biter diyenleri göreyim ? :p
Maçı alacağımızı biliyordum, ama bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmiyordum doğrusu.. Sabri ilk yarıda maçı koparabilecek iki pozisyonu kaçırmasa farka gidebilirdik.. Sabri'ye nasıl tahammül edebildi Kalli, ilginç gerçekten..
Bursa Galatasaray'dan çok daha net poziyson buldu, ama forvet elemanları beceriksiz olunca golü bulamadılar.. Ortada giden çok sıkıcı bir maçtı.. Hakem de takdir haklarını anlamsız bir şekilde hep Bursadan yana kullandı.. Hele vermediği penaltı tam bir komedi..
Pek iyi oynamadık, galibiyeti haketmedik belki ama attığımız gol gerçekten güzeldi.. Uğur'un süper çalımı, ve Karan'ın düzgün vuruşu..
Linderoth ve Lincoln geri geldiği zaman bu takım daha iyi oynar, ve şampiyonluğa emin adımlarla gideriz.. :)
o bu şu değilde taraftar baskısı gerçekten müthişti..
:p
_____
3 - unut dediler unutamadık..!
Bence ilk 5 olmasada ilk 10 a mutlaka girecektir bursa ( Tabi Büyük Kaptan Bülent Korkmaz'ın sayesinde )
bursa kazanır diyenler ??? :):)
maç çok zorlu geçti bursasporu tebrik ediyorum..büyük kaptanın eli degmiş bu takıma ..nasılda belli oluyor..
bursa bikaç yıl içinde kayserispor gibi ligin kalbur üstü takımlarından biri olmaya aday..
Bülent Korkmaz gittiği takımlara sihirli bir değnek değdirirmişcesine yeni bir anlayış kazandırıyor kesinlikle bu sezon ilk 5'i zorlar.
Bir Galatasaray'lı olarak Bursaspor'u üstün oyunundan dolayı kutlamak lazım.Ama futbol gol işi onu atanda biz olduk.
Yok canım ben ne merak edeceğim istediği yere girebilir. :)
Ben sadece fikrimi söyledim yada olmasını istediğimi. :p ;;)
Büyük ek*******ize rağmen galibiyet almak beni çok sevindirdi.Tebrikler Galatasarayım
Zorlu bir maçtı. Ama zorda olsa kazandığımız için mutluyum... Bursa gerçekten iyice toparlanmış. Ama son vuruşlarda zayıf kalmaları en büyük sorunları...
Ben beraberlik bekliyordum.Ama Galatasaray'ı galibiyetinden dolayı kutlarım.İkinci yarı güzel bir maç oldu
Nerede Bursa'cılar ?
Her sene görüyoruz Ömer Bursa'yı.Hangi ilk 5 ten bahsediyorsun?
güzel bir galibiyet aldık... fb taraftarını bile severim ama bursa taraftarını nedense hiç sevmiyorum.
penaltımız verilmedi ama gelip burda hakemlere isyan etmeyecem olur öyle şeyler, 2'de 2 gidiyoruz..
bu maçta Gs puan kaybı yapmş olsaydı acaba yan hakem gece nasıl yatardı...bu kdr bariz bir pozisyon...
neyse 2 de 2 tebirkler
O pozisyon penaltı vermek için hakem olmaya gerek yok.. Adamın topla uzaktan yakından alakası yok, bir de yetmezmiş gibi Ümit Karan'ın sol ayağını iki ayağının arasını alıyor.. Buna penaltı denmez, penaltının babası denir..
İlk olarak Galatasarayı bende tebrik ederim.
Ama ikinci cümlene katılmıyorum ilk maçımız deplasmandaydı ve ilk maçlar her zaman kimle oynarsan oyna çoook zor geçer.İkinci maçta ise (gene kendi fikrimi belirteyim Türkiyenin en büyük futbol klübü) Galatasarayla oynuyorsun kaybetmek o kadar anormal bişey değil.Bu sene gerçekten çok canlar yakıcağız.Tribün baskısı demişssiniz bu taraftarın kötülüğünden değil iki grup arasında ki (texas- tsc) amigo kavgaları bu yüzden kopukluklar oluyor hatta kavgalar çıkıyor.Ben maçtaydım ama heralde ruhum başka yerdeydi siz hep galatasaray taraftarının sesini duymuşssunuz ama ben bir kere duydum onda da kapalı kale arkasında çıkan kavga da stad sustu o zaman davulunda büyük yardımıyla sesleri Allah için çıktı.Ama taraftar gene her zamanki yanlız bırakmadı futbolcuları.
Bazı arkadaşlar Bursalılar nerde demiş bende şunu söylüyorum.Biz burdayız ama
1-)Fark atarız
2-)Karşımızda ki takım futbol oynamıyor
3-)Çok rahat kazanırız diyen adamlar nerde
Diğer mesajlarıma bakarsanız "yenmek de var yenilmekte futbol bu" ve "hakeden kazansın" gibi mesajlarımı göreceksiniz.
Galatasarayı tebrik ediyorum ve Bursaspor bu ligde nasıl tutunacak diyen arkadaşlarıma gülmekle yetiniyorum size sadece bu akşam ki futbolumuzu gösteriyorum başkada bişey demiyorum.Ve son olarak Galatasarayı yine tebrik ediyorum....
Halen daha Hakan Şükür'ü eleştiriyorsunuz ya yazıklar olsun sizlere..
Bugün kü hırslı, istekli Hakan'ı bile beğenmiyorsunuz, söyleyecek lafım yok..
Kral Hakan Şükür...