Originally Posted by
1502005
Galatasaray'ı tebrik ederim 3 puanından ötürü.
Bursada 2 maçta 1 puan artık bu sene bakalım nasıl mücadele edecekler ligde kalmak için

İlk olarak Galatasarayı bende tebrik ederim.
Ama ikinci cümlene katılmıyorum ilk maçımız deplasmandaydı ve ilk maçlar her zaman kimle oynarsan oyna çoook zor geçer.İkinci maçta ise (gene kendi fikrimi belirteyim Türkiyenin en büyük futbol klübü) Galatasarayla oynuyorsun kaybetmek o kadar anormal bişey değil.Bu sene gerçekten çok canlar yakıcağız.Tribün baskısı demişssiniz bu taraftarın kötülüğünden değil iki grup arasında ki (texas- tsc) amigo kavgaları bu yüzden kopukluklar oluyor hatta kavgalar çıkıyor.Ben maçtaydım ama heralde ruhum başka yerdeydi siz hep galatasaray taraftarının sesini duymuşssunuz ama ben bir kere duydum onda da kapalı kale arkasında çıkan kavga da stad sustu o zaman davulunda büyük yardımıyla sesleri Allah için çıktı.Ama taraftar gene her zamanki yanlız bırakmadı futbolcuları.
Bazı arkadaşlar Bursalılar nerde demiş bende şunu söylüyorum.Biz burdayız ama
1-)Fark atarız
2-)Karşımızda ki takım futbol oynamıyor
3-)Çok rahat kazanırız diyen adamlar nerde
Diğer mesajlarıma bakarsanız "yenmek de var yenilmekte futbol bu" ve "hakeden kazansın" gibi mesajlarımı göreceksiniz.
Galatasarayı tebrik ediyorum ve Bursaspor bu ligde nasıl tutunacak diyen arkadaşlarıma gülmekle yetiniyorum size sadece bu akşam ki futbolumuzu gösteriyorum başkada bişey demiyorum.Ve son olarak Galatasarayı yine tebrik ediyorum....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...