1 ile 30 arası toplam 201 sonuç

Konu: TSL 2.Hafta | Bursaspor - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Galatasaray'ı tebrik ederim 3 puanından ötürü.

Bursada 2 maçta 1 puan artık bu sene bakalım nasıl mücadele edecekler ligde kalmak için

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by 1502005 View Post

Bursada 2 maçta 1 puan artık bu sene bakalım nasıl mücadele edecekler ligde kalmak için
    Ligde kalmak mi ? sen Bursa'yi Rize,Kasimpasa felan sandin galiba, Bursa'nin hedefi ilk 5 tir.. bu böyle biline..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Ligde kalmak mi ? sen Bursa'yi Rize,Kasimpasa felan sandin galiba, Bursa'nin hedefi ilk 5 tir.. bu böyle biline..
    İlk 5 mi?

Lig uzun hepimiz buradayız görürüz bakalım ilk 5'e mi yakın olacak son 3'e mi?

Bence ilk 5 olmasada ilk 10 a mutlaka girecektir bursa ( Tabi Büyük Kaptan Bülent Korkmaz'ın sayesinde )

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Lig uzun hepimiz buradayız görürüz bakalım ilk 5'e mi yakın olacak son 3'e mi?
    Ilk 5'e rahatlikla girer merak etme, sene sonu görüsürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

o bu şu değilde taraftar baskısı gerçekten müthişti..

_____

3 - unut dediler unutamadık..!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    o bu şu değilde taraftar baskısı gerçekten müthişti..

_____

3 - unut dediler unutamadık..!
    Bencede abi, ben böyle baskı görmedim..

Bizim tezahüratlar duyuldu hep, yerimde duramadım vallahi.. Bursa'nın genelde bol küfürlü tezahüratları duyuldu..

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

İlk olarak Galatasarayı bende tebrik ederim.
    Ama ikinci cümlene katılmıyorum ilk maçımız deplasmandaydı ve ilk maçlar her zaman kimle oynarsan oyna çoook zor geçer.İkinci maçta ise (gene kendi fikrimi belirteyim Türkiyenin en büyük futbol klübü) Galatasarayla oynuyorsun kaybetmek o kadar anormal bişey değil.Bu sene gerçekten çok canlar yakıcağız.Tribün baskısı demişssiniz bu taraftarın kötülüğünden değil iki grup arasında ki (texas- tsc) amigo kavgaları bu yüzden kopukluklar oluyor hatta kavgalar çıkıyor.Ben maçtaydım ama heralde ruhum başka yerdeydi siz hep galatasaray taraftarının sesini duymuşssunuz ama ben bir kere duydum onda da kapalı kale arkasında çıkan kavga da stad sustu o zaman davulunda büyük yardımıyla sesleri Allah için çıktı.Ama taraftar gene her zamanki yanlız bırakmadı futbolcuları.
    Bazı arkadaşlar Bursalılar nerde demiş bende şunu söylüyorum.Biz burdayız ama
    1-)Fark atarız
    2-)Karşımızda ki takım futbol oynamıyor
    3-)Çok rahat kazanırız diyen adamlar nerde
    Diğer mesajlarıma bakarsanız "yenmek de var yenilmekte futbol bu" ve "hakeden kazansın" gibi mesajlarımı göreceksiniz.
    Galatasarayı tebrik ediyorum ve Bursaspor bu ligde nasıl tutunacak diyen arkadaşlarıma gülmekle yetiniyorum size sadece bu akşam ki futbolumuzu gösteriyorum başkada bişey demiyorum.Ve son olarak Galatasarayı yine tebrik ediyorum....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Mesaj Yetkileri