butun maclar sifreli
Printable View
butun maclar sifreli
Evet şifreli Raşit.
Oley o zaman tutmuş benim varyasyonlar:)
Milli takım ilkonbiri belli oldu..Mevlüt,Tuncay,Kazım ilkonbirde..Terim ronaldo'ya önlem almamıs belli..Beklerimizin işi zor..Çünkü kanatlar geri koşan tipde oyuncular degiller...İnsallah kazım ve tuncay pires yapar..
Mevlüt çok heyecanlı ve nihatla hiç anlaşamıyor..Ligde 5 maç 90 dk oynamayan kazım'ın ardanın yerinde olması skandal..Yerine m.topuz oynar bi şey demem hamit oynar bi şey olmaz ama kazım olamaz yanii..F.terim bu aralar fb sempatisi var gibime geliyor..
Umarım bu maçı kazanırız ve maçın yıldızı Kazım olur. 23 kişi seçildi orada olmak için ve Kazım'da bunlardan biri. O oynamış bu oynamamış ne farkeder.
Başarılar.
Evet, şifreli.
İsviçre maçı berabere biter inşaallah, beraberlik bizim için en iyisi.
Bu maçın iki ihtimali var.
1-)Türkiye kazanacak.
2-)Portekiz kaybedecek.
Burda bile FENERBAHÇE'yi sokuyorsunuz yorumlarınıza ya aferim size aynen devam arkadaşlar..
Aynen devam..
ne alakası var fenerbahçe ile? kazım bjkde olsa alınmayacak mıydı yani?
bize maç içinde fiziği kuvvetli adam lazım, bi omuzda yıkılmayacak adam lazım belki? He çok biliyorsanız Fatih Terim'in yerinde siz olsaydınız derim..
Kazım bence iyi bir tercih fakat Arda'nın yerine olması belki tartışılabilir.
Kazım bence en son tercih olmalı. ondan önce daha Arda, Gökdeniz var. Farkındaysanız bence dedim.
Arkadaşlar Terim'i maçtan sonra eğer kaybedersek eleştirsek daha iyi olur.Zira oyuncularla gece gündüz yatıp kalkan biz değil,odur.Portekizi en ince ayrıntısına kadar takip eden odur.Yıllarca futbolun içinde olan,çok iyi bir kariyeri olan ve milli takım hocalığına kadar yükselende odur.Her şeyi ben daha iyi bilirim havasını bırakın.Eğer maç Fatih Terim'in tercihlerinden dolayı kaybedilirse o zaman eleştirinizi yaparsanız.Maç yapılmadan basma kalıp fikirlerle eleştirmek akılcı değil.Çünkü eğer maçı kazanırsak bu yorumlar gereksiz olacaktır.
Ben Fatih Terim'e güveniyorum.Bir bildiği vardır diyorum..Milli takıma şans ve başarılar diliyorum..
Gökdeniz çok zayıf kalır bu turnuva için.
Arda ikinci yarıda girerse daha çok iş yapar. En azından fizik bakımından takımdaki en güçlü 4-5 kişiden biri kazım. Belki öncelikle teknik yerine fiziksel bir mücadele vermeyi planlıyor Fatih Terim, böylece önce yorup sonra teknik adamlarla işi bitirmek istiyor?
Ama sözüm meclis içinde isteyen alınır, milli takım değil kulüp takımı taraftarlığı yapıyor bazıları burda..
Hani kazıma laf atanların çoğu onun oynadığı mevkide oynayan adamı veya oynadığı maçları izlememiştir bile.
Aynen katılıyorum,Hamit oynar orda,olmadı Arda,Tuncay,Gökdeniz oynar.Hiç alternatif kalmadıysa Nihat,Mevlüt oynar ama Kazım bu takımda ilk 11 oy-na-ya-maz...(Şimdi Hamit,Tuncat vs. zaten ilk 11 tarzı şeyler yazanlar olabilir,onlara cevap olarak mesela Sabri sağ bek oynar,önünde Hamit,veyahut Arda sola geçer saia Tuncay geçer...Tabi bunlar benim şahsi görüşlerim,benim gözümde Kazım'ın değil ilk 11'de Milli Takımda yeri yok...
Bence Kazım en doğru tercihti.. Tebrikler Fatih Terim..
Arda veya Gökdeniz çıksa her zamanki oyunun oynayacaklar. Çünkü kendilerini kanıtlamışlar ve bu maçta kötü oysanalar bile o formaya giymeye devam edecekler.
Kazım için bu geçerli değil. Çünkü; Kazım kendini kanıtlamadı. Kanıtlamak içinde en güzel maç bu maç. Bu maçta elinden geleninin fazlasını yapmak isteyecek. Ateşli bir oyun oynayacak ve bu oyun ilede çok yararını göreceğiz. Eğer Kazım'da kendini kanıtlamış olsaydı o zaman Arda veya Gökdeniz tercih edilirdi.
Fiziksel olarak üstünlüğünden dolayı. Arda'yı sonlara doğru yorgun takımı diriltmek, tekniksel olarak zenginleştirme amaçlı kullanacaktır Sinyor Terim..
Arda yı sonradan alacak da arda nın morali iyi olacak mı bakalım? Hepimizin düşündügü gibi o da düşünmüştür kendi takımında bile banko ilk 11 oynamayan adam ilk 11 , ben kulübedeyim die. Tabi bu bir ihtimal. Terim kndi gaz verme yetenegiini kullanarak bi türlü acıklamıştır bunu Arda ya. Umarım arda bunu anlayışla karsılamış ve moralli bir sekilde oynamış olarak çıkar karşımıza.
Beyler maç daha başlamadı. Kazım'ı maçta izleyin. önce bir izleyin. Eğer kötü mü oynadı onun yüzünden yenildikmi? gelin burda yerden yere vurun o zaman Fatih hocayıda Kazım'ıda.
Fatih Terim kaç yıllık hoca elbet bir bildiği vardır Kazım'ı oynatıyorsa.
İyi oynasında kim oynarsa oynasın ya burdan sonra da tartışmak abes kaçar zaten :)
olsun sonuçta kazım iki kişilik oynar zaten adı kazım kazım:D
Açıklayayım tabiki kardeşim..
Ben Kazım'ın yeteneklerine oldukça fazla güveniyorum.. Top tekniği olarak en az Arda kadar iyi.. Ben olsam Arda'yı sola Kazım'ı sağa Emre ve Tuncay'ı ortaya, Nihat'ı da forvete koyardım Hücum bölgesinde.. Tüm özellikleri bu bölgede ve bu maçta oynayabilecek düzeyde.. İngiltere gibi futbol ekolü oluşturmuş bir ülkeden gelmiş, Fenerbahçe'de de oldukça formda bir isimdi..
Sebebi budur kardeşim, umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuşumdur..
Seyircilerimiz Portekiz seyircisine oranla daha fazla,bu sevindirici bir gelişme...
Haydi Bismillah,çok özledik bu heyecanı...:)
Kazım'ı izlemeden yorum yapmak yanlış olur.Bu akşam görücez bakalım.İngiltere'de futbol oynadığından belki bu maça uygun görmüştür Terim.İyi bir tercih mi olup olmadığını görürüz.Servet bu maç oynacak mı ?
Turkuaz forma :) inş ugurlu gelir. Haydi çocuklar .
Sonra vay Aurelio´nun haline :icon_biggrin:
Tek basina mükemmel Portekiz hücumunu savunacak he ? :icon_biggrin:
Bence Kazim yanlis bir tercih,fizikli falan deniliyor da,bu Kazimin bir numarasini göremedik ? Topla oynamayi seviyor bu yüzden takimin hizini bozuyor,cok calim atmayi seviyor,bu yüzden cok top kaptiriyor.Arda bu sene kendisini cok degistirdi,oynadigi futbolu 2ye katladi,takim oyununu cok iyi oynuyor,oynadigi takimin beyni oluyor.Gerektiginde iceri hareketlenip gol ariyor,gerekse ara toplarda forveti kaciriyor.Arda´yi mutlaka oynatmasi gerekiyordu Fatih Hoca.
Ayrica Portekiz hücumlarini durdurmakta cok zorlanacagiz bu belli.Hamit-Kazim ikilisini düsündükce korkuyorum,bunlarin 2si iyi defans yapamayan isimler.
Sabri-Hamit ikilisi cok iyi anlasiyorlardi,onlarla Portekizin en etkili silahi olan kanat akinlarini durdurabilirdik,ama simdi Fatih Hoca egoist tavrini gösterdi ve Portekize karsi hücum agirlikli bir kadro sahaya cikardi.Ilk hedefimiz gol yememek olmaliydi,biz onlara 1 tane atabiliriz,ama onlar bize 4 tane atar bu kadroyla.
Bu cesaret degildir,cehalettir !
Tuncay ve Emre'de koşan pres yapan top kapan oyuncular.. Ben Kazım'ın numarasınıda gördüm yapabileceklerinide gördüm..
Servet yatırdı artizi :D
Maç başladı. Haydi Türkiyem.