1 ile 30 arası toplam 440 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Peki Neden Arda değilde colin kazım acaba açıklayabilirmisin abi?
    Açıklayayım tabiki kardeşim..
    Ben Kazım'ın yeteneklerine oldukça fazla güveniyorum.. Top tekniği olarak en az Arda kadar iyi.. Ben olsam Arda'yı sola Kazım'ı sağa Emre ve Tuncay'ı ortaya, Nihat'ı da forvete koyardım Hücum bölgesinde.. Tüm özellikleri bu bölgede ve bu maçta oynayabilecek düzeyde.. İngiltere gibi futbol ekolü oluşturmuş bir ülkeden gelmiş, Fenerbahçe'de de oldukça formda bir isimdi..
    Sebebi budur kardeşim, umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuşumdur..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Açıklayayım tabiki kardeşim..
    Ben Kazım'ın yeteneklerine oldukça fazla güveniyorum.. Top tekniği olarak en az Arda kadar iyi.. Ben olsam Arda'yı sola Kazım'ı sağa Emre ve Tuncay'ı ortaya, Nihat'ı da forvete koyardım Hücum bölgesinde.. Tüm özellikleri bu bölgede ve bu maçta oynayabilecek düzeyde.. İngiltere gibi futbol ekolü oluşturmuş bir ülkeden gelmiş, Fenerbahçe'de de oldukça formda bir isimdi..
    Sebebi budur kardeşim, umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuşumdur..
    Sonra vay Aurelio´nun haline
    Tek basina mükemmel Portekiz hücumunu savunacak he ?

Bence Kazim yanlis bir tercih,fizikli falan deniliyor da,bu Kazimin bir numarasini göremedik ? Topla oynamayi seviyor bu yüzden takimin hizini bozuyor,cok calim atmayi seviyor,bu yüzden cok top kaptiriyor.Arda bu sene kendisini cok degistirdi,oynadigi futbolu 2ye katladi,takim oyununu cok iyi oynuyor,oynadigi takimin beyni oluyor.Gerektiginde iceri hareketlenip gol ariyor,gerekse ara toplarda forveti kaciriyor.Arda´yi mutlaka oynatmasi gerekiyordu Fatih Hoca.

Ayrica Portekiz hücumlarini durdurmakta cok zorlanacagiz bu belli.Hamit-Kazim ikilisini düsündükce korkuyorum,bunlarin 2si iyi defans yapamayan isimler.
    Sabri-Hamit ikilisi cok iyi anlasiyorlardi,onlarla Portekizin en etkili silahi olan kanat akinlarini durdurabilirdik,ama simdi Fatih Hoca egoist tavrini gösterdi ve Portekize karsi hücum agirlikli bir kadro sahaya cikardi.Ilk hedefimiz gol yememek olmaliydi,biz onlara 1 tane atabiliriz,ama onlar bize 4 tane atar bu kadroyla.

Bu cesaret degildir,cehalettir !

Mesaj Yetkileri