serkanı heryere koyun ama sağbeke koymayın :)
Printable View
serkanı heryere koyun ama sağbeke koymayın :)
Ersun Yanal’ın değerlendirmeleri
Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, E.Braunschweig maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.
Yoğun antrenman temposunun etkilerinin hissedildiği bir müsabaka oynadıklarını belirten Yanal, oyuncuların ayaklarıyla beyinleri ve oyun mantığının eşitlenmediği bir organizasyonla sahada yer aldıklarını vurguladı.
Ersun Yanal şunları söyledi: “Her açıdan bakıldığında oyunun oynanması için gerekli olan enerjinin ve coşkunun en alt seviyede olduğu bir karşılaşmaydı. Beyinler düşünse de ayaklar buna uyum sağlamadılar. Disiplinli ve oyunumuzu bozmaya oynayan, her alanda birebir mücadeleyi ön plana alan rakibimizle boğuşmak, bu direncin kırılması için kora kor karşılık vermek gerekiyordu. Ancak kamp yoğunluğunun ve bitkinliğinin eksikliğini net olarak hissettik. Buna rağmen dayanarak müsabakaya asılmalıydık ama oyuncularımız bu yorgunluğa dayanamayınca sonuç böyle oluştu”
Hazırlık maçlarıyla ilgili takımın galip geldiğinde de yenildiğinde de aynı ifadeyi kullandığını kaydeden Yanal, “Trabzonspor’un gerçek gücü bu değil. Oyuncularımızın bu yoğunluktan çıkıp gerçek mücadele içerisine girdiklerinde asla performansları bu olmayacaktır. Onlara kesinlikle güveniyorum. Bir çok oyuncunun son enerji değerlerini de kullandığı bu karşılaşmanın ardından A.Bielefeld ile kampımızın son maçını oynayıp artık müsabaka dönemine gireceğiz. Takımın içerisindeki sosyal uyumluluğun ve ahengin ligde önemli etki yapacağını düşünüyorum” dedi.
Futbolcuların performanslarını üst düzeyde zorladıklarının da altını çizen Yanal, “Oyuncularımızın yapılan tüm çalışmalarda son derece iyi bir katılımla bütün enerjilerini harcadıkları ortada. Önemli olan bu zorlamaları kaldırıp her birinin kuvvetlerinin ve dayanıklılıklarının üst düzeye çıkarılmasıydı. Bu konuda yaptığımız bütün çalışmaların karşılığını ligde alacağız. Bu müsabakalar hem kondisyon gelişimi hem de karşılaştığımız sonuçların sonunda alacağımız duygusal tepkilerin bir öğretisi olarak tamamlandı” yorumunu yaptı.
Oyuncuların yüksek katılımıyla giden kampın son maçına kadar gelindiğini hatırlatan Teknik Direktör Yanal, sözlerini, “Az sayıda problem yaşayan ve herkesin katılımının olduğu bir kampın faydalarını her alanda hissettirebilecek bir son yaşayacağımızı düşünüyorum. Bu da lige yansıyacaktır. Sahada istediklerini yapamayan oyuncularımızın kazandıkları dayanıklılığı ligde rakiplerine karşı hissettirecekleri kesindir. Müsabakaların sonuçlarından çok oyuncularımıza etki edecek kazanımları düşünüyoruz. Bu da dayanıklılık ve mücadelenin üst düzeye çıkarılmasıdır. Bu konuda takımımızın potansiyelinin yükseldiğini düşünüyorum” diyerek tamamladı.
09.08.2008 20:54:00
Sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek...
Maçı direk canlı izleyenlere bizim Serkan,TAyfun Cicinho gibi mi gözüküyor çözemedim durumu..
Brugge maçına gidecek olan var mı?
Ben gidiyorum.
Ben de gidiyorum, güney kale arkası tribünde olacağım. Sen de oradan izleyeceksen stadda beraber izleyebiliriz istersen. Hem de tanışmış oluruz ;;)
ııstanbulda olsamda gelsem maca ya
C.Brugge'un Trabzon ile yapacağı maçtan 1 gün önce lig maçı varmış.Sanırım yedek ağırlıklı çıkarlar Trabzon karşısına.
İnternet sitelerinde öyle bir durumdan bahsetmiyor. Üç oyuncu eksik geliyorlar; birisinin eşi hamile, birisi Kanada milli takımında, birisi ise hastaymış. Onların yerine sanırım genç takımdan üç oyuncu çekmişler kadroya. 22 kişi, yani tüm kadroyla geliyorlarmış. İlk lig maçları haftaya pazar günü Zulte Waregem'leymiş. Ama maça çok asılırlar mı, bilemem.
Trabzon'u canlı izlemek için iyi bir fırsat edindiğimi sanıyorum. En az 10.000 seyirci geleceğini düşünürsek Trabzon galip gelmek isteyecektir. Bu arada maç D-Smart'ta naklen yayınlanacakmış.
En az 10,000 mi :D bizimkiler 40 50 tan bahsedio valla
İki gün üst üste iki maç iki ayrı ülkede bana biraz saçma geliyor. Maçtan havaalanına koşa koşa git, ordan Türkiye'ye in, koşa koşa otele, koşa koşa stada; pek mantıklı bulmadım. Bu hafta Belçika Ligi maçı olduğu doğru, fakat ilk maçlar bu akşam. Anladığım kadarıyla fikstürde, evet, Brugge'ün maçı 15'inde (dün) gözüküyor ama 24 Eylül'e ertelemişler. Neyse amacım sen yanlış biliyorsun, ben doğrusunu biliyorum demek değil. Bu akşam Brugge'ü değil Trabzon'u izleyeceğim ;;)
Ne 10.000'i stadın çoğunluğu dolacak..;)
Brugge'nin dün maçı olsa ne yazar olmasa ne yazar, sanki çok mu fark ilk 11'dekilerle diğerleri arasında..
Bizim yönetim stada 50.000 kişi bekliyor maçı gidip Türkiye'nin en çileli stadına alıyor daha sonra Almanya'daki çoğu maçımızı yayınlamayan D-Smart'a maçı yayınlatıyor ve bu yüzden maça gidecek kitle evde seyretmeyi seçiyor.Trafik derdinden fala bahsetmiyorum bile yani bende geleceklerin maksimum 20-25 bin olacağını düşünüyorum.Ama inşallah yanılırım ve stadda 50 bin kişi olur.
D-Smart konusunda yönetim napsın suç Nuri Albayrak'ta değilde Sadri Şener'de mi oluyor..
Ayrıca bu maçı oynanacak daha iyi bi stad göremedim ben.Şükrü Saraçoğlu'nda veya Ali Sami Yen'de mi yapsaydık?Yoksa daha inşaatı bitmemiş stadımızda mı?
İstanbul'da oturupta maçı evde seyredeceklerinde taraftarlığını tartışmaya gerek yok zaten..
Trabzonspor maça şu 11 ile başladı; Tolga, Serkan, Cale, Egemen, Song, Colman, Hüseyin, Selçuk, Yattara, Umut, Gökhan
Bordo Mavili takımda yedek kulübesinde ; Tony Silva, Ceyhun, Abdülaziz, Adnan, Fatih, Tayfun ve Giray bulunuyor.
Belçika temsilcisi Club Brugge'nun ilk 11 ise şöyle De Vlieger, Evens, Djokic, Blondel, Akpala, Ruysskensvelde, Leko, Chavez, De Mets, Guiro, Deloof.
Brugge yedek kulübesinde; Stijnen, Jeffrey, Clement, Geraerts, Meeus, Capon, Alcarez ilerleyen dakikalarda görev bekleyen isimler.
Karşılaşmayı Eray Yurtsever yönetiyor
Dk: 66 Umut-Yattara ortaklığı Trabzonspor'a gol getirdi. Yattara'nın sağdan ortasına çok iyi yükselen Umut Bulut golü attı.
Ayrıca kandil olmasına rağmen böyle bir günde 30 binden fazla taraftarımız staddaymış.
maçın bitimine bir dakika kala bazı taraftarlar sahaya oyuncularla kucaklaşmak için girdiği manzarayı ''olay'' olarak tanımlayan medyanın büyük bir kuyruk acısı olsa gerek..
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/V...x?s=2&vid=2640
Umut'un golü ve Yattara'nın ortası mükemmel gerçekten.. Beyaz forma da çok şık olmuş , taraftarlarada helal olsun süper görüntüler var..
http://www.trabzonspor.org.tr/images...ic/brugge1.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images...ic/brugge2.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images...ic/brugge3.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images...ic/brugge4.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images...ic/brugge5.jpg
http://www.haber61.net/images/image_gallery/9466.jpg
http://www.haber61.net/images/image_gallery/9469.jpg
Trabzonspor 'Umut' saçtı 1-0
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2..._sev1608bb.jpg
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Belçika ekibi Club Brugge ile hazırlık maçında karşılaşan Trabzonspor, güçlü rakibini Umut Bulut'un golüyle 1-0 yendi. 30 bini aşkın taraftarın doldurduğu tribünlerde 'Karadeniz Fırtınası' esti.
16.8.2008
Trabzonspor, İstanbul Olimpiyat Stadı'nda yaptığı hazırlık maçında Belçika’nın Club Brugge takımını 1-0 yendi.
10. dakikada, Egemen’in kısa düşen geri pasında topu kapan Akpala’nın vuruşunda, kaleci Tolga yatıp ayaklarıyla meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
19. dakikada, sağdan çalımlarla ceza alanına giren Yattara’nın vuruşunda, kaleci De Vlieger, topu kornere çeldi.
48. dakikada, Colman’ın ara pasıyla ceza alanı içinde kaleci De Vlieger ile karşı karşıya kalan Umut, kaleciyi geçmesine rağmen açısı daralınca, yanındaki Gökhan’a topu çıkardı. Gökhan’ın vuruşunda, top az farkla yandan auta gitti.
67. dakikada, Yattara’nın sağdan ortasında ceza alanı içinde topa iyi yükselen Umut’un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci De Vlieger’in müdahalesine rağmen filelere gitti: 1-0
Karşılaşmanın 90. dakikasında maçın hakemi düdük çalıp, ofsayt kararı verdi. Maçın bittiğini sanan Trabzonsporlu taraftarlar, tribünlerden atlayıp, sahaya inerek oyunculara doğru koştu. Bir anda taraftarlar sahaya dolarken karşılaşmanın hakemi Eray Yurtsever de bu sırada maçı sonlandırdı. Stat hoparlörlerinde bir süre taraftarların sahayı terk etmesi yönünde anons yapılırken, iki takım oyuncuları da soyunma odasına gittiler.
Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Eray Yurtsever, Bülent Gökçü, Kemal Yılmaz
Trabzonspor: Tolga xx, Serkan xx (Dk. 59 Tayfun xx), Song xx, Egemen xx (Dk. 59 Giray xx), Cale xx, Yattara xxx (Dk. 78 Barış x), Hüseyin xx (Dk. 59 Ceyhun xx), Selçuk xx (Dk. 85 Adnan x), Colman xx, Umut xx, Gökhan xx (Dk. 78 Ergin x)
Club Brugge: De Vlieger xx, De Mets xx, Guiro x, Evens xx, Deloof xx, Chavez xx, Van Ruyskensvelde xx, Leko xx, Blondel xx (Dk. 66 Jeffrey x), Akpala x (Dk. 80 Voskanian x), Djokic x
Gol: Dk. 67 Umut (Trabzonspor)
Sarı kart: Dk. 52 Evens (Club Brugge)
Bizim taraftarımız adam olmayacak mı acaba daha 1 sezon önce yaktın takımını hala aynı şeyi yapıyorsun.Ayrıca Trabzonspor umut saçtı diyor ama ben pek begenmedim takımı özellikle sag bek çok sıkıntılı eğer transfer yapılmayacaksa orada Tayfun oynasın Serkan'dan daha yararlı olur.Bu arada stadda kaç kişiydik açıklandımı stadda bununla ilgili anons falan yapılmadı.40 bin kişi vardır herhalde...
D-Spor'da spiker 35.000 kişi falan dedi..Yalnız Dogu tribünü full dolu oldugundan acayip güzel göründü..61. dakika şovuda cabası:) bu arada Colman'ı nasıl buldun Serhat ?
Ben koyacaktım tam eline saglık..:)
Maça giden bi arkadaşın kendi çekimi ;
http://www.fmscreenshots.com/images/...5jx60knqrl.jpg
http://www.fmscreenshots.com/images/...cng6dnbfw2.jpg
Gurbetteki taraftarlarımız için güzel bir gün olmuş..
Valla helal olsun bu taraftara .. kandil gecesi olması ve trafik yol sorunu derken 40 bin kişi böyle bir hazırlık maçında orayı doldurdular..
Bu arada maçı izliyemedim ama izleyenlerin yorumlarına göre genelde iyi oynamışız kalede Tolga iyi değilmiş , Gökhan etkisiz kalmış son vuruşlarda.. Yattara bildiğimiz gibi , Colman ve Cale de çok iyiymiş.. Şu takımı bi izliyemedim 90 dakika.. artık başlasa şu lig çok merak ediyorum takımı.
Emrah abi Colman beklediğinden iyi çıkacak sanırım..En azından benim için öyle oldu..İstediği yerden istediği kişiye çok rahat şekilde pas atabiliyor..Topa çok hakim ve acayip sakin..Tek eksikliğini biraz çekingen gördüm onu..Bu sorunu da takımla oynadıkça aşacaktır diye düşünüyorum..Yer yer sahada 10 Numara sıkıntısını çözebilecek bir Colman gördük açıkcası..
Atmosfer büyüleyiciydi. Doğu tribünü tamamen doluydu. Batı tribünün alt tarafı çoğunlukla doluydu. Güney kale arkasındada 2-3 bin kadar seyirciyle toplamda 35.000 civarı bir seyirci vardı. Maç boyunca sıkılan seyirci 60. dakikada coşmaya başladı, meşaleler yandı. Harika bir tablo vardı doğu tribününde. Takımda bundan nasibini aldı ve daha da hareketlendi, 67. dakikada da gol geldi zaten. Keyfi yerine gelen taraftar Meksika dalgası yaptı. Şampiyonlar ligi maçı gibiydi. O kadar yol tepip gelen taraftar memnun ve keyifli ayrıldı. Tabi futbolcu sevgisi başkaydı, maç bitince sahaya inen seyirciler de oldu. Kısaca, güzel bir akşam oldu.
Öncelikle maçın ilk 20 dakikasında başa baş oynadık ardından Brugge oyuna ağırlığını koydu ve ilk yarı bu şekilde bitti.2.yarı yine aynı kadroyla başladık ve başabaş bir mucadele içinde 10 dk geçti ve kırılma noktası olan Hüseyin Ceyhun Serkan Tayfun degişikliği geldi oyun hafif hareketlendi.Maçın 61. dakikada klasik şovlar başladı oysa o kadar dedim 34 dede yapalım diye :D Bikaç dakika zaten meşalelerden dolayı maçı izleyemedik biz derken Yattara gerçekten çok güzel bir orta açtı ve Umut'ta bu ortayı gole çevirdi :D
Açıkcası çok zevkli bir maç izlemedik ama bu kadarına bile açtık İstanbulda oturan taraftarlar olarak tam herkes maç bitti derken birden herkes ayaklandı ve en az 200-300 kişi stada girdi yapılan şey sevgiydi belki ama yinede yapılmaması gerekirdi.Zaten maçtan 2 saat önce falan Yattara tek çıktı dışarı doğu tribününe gelip oley çektirirken 1-2 saniyede ona doğru bi 100 kişi hareketlendi :D Bi kaçışı vardı görmeliydiniz :D
Oyuncu izlenimlerimi araştırma bölümüne yazıcam.
Arkamızda çok büyük bir isim var.. artık sırtımız yere gelmez tff olsun hakemler olsn :) Hüseyin Avni Danyal nam-ı diğer Yalçın Bulut :) resimdeki gözlüklü de İstanbul'da ki kuzenim ..
http://img329.imageshack.us/img329/4963/dsc00022yv5.jpg
Ama koskoca Bulut'un forması hala Puma.. bir an önce Nike formalarından da alması gerekiyor :)