1 ile 30 arası toplam 155 sonuç

Konu: Trabzonspor Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçları

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Ne 10.000'i stadın çoğunluğu dolacak..

Brugge'nin dün maçı olsa ne yazar olmasa ne yazar, sanki çok mu fark ilk 11'dekilerle diğerleri arasında..
    Bizim yönetim stada 50.000 kişi bekliyor maçı gidip Türkiye'nin en çileli stadına alıyor daha sonra Almanya'daki çoğu maçımızı yayınlamayan D-Smart'a maçı yayınlatıyor ve bu yüzden maça gidecek kitle evde seyretmeyi seçiyor.Trafik derdinden fala bahsetmiyorum bile yani bende geleceklerin maksimum 20-25 bin olacağını düşünüyorum.Ama inşallah yanılırım ve stadda 50 bin kişi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bizim yönetim stada 50.000 kişi bekliyor maçı gidip Türkiye'nin en çileli stadına alıyor daha sonra Almanya'daki çoğu maçımızı yayınlamayan D-Smart'a maçı yayınlatıyor ve bu yüzden maça gidecek kitle evde seyretmeyi seçiyor.Trafik derdinden fala bahsetmiyorum bile yani bende geleceklerin maksimum 20-25 bin olacağını düşünüyorum.Ama inşallah yanılırım ve stadda 50 bin kişi olur.
    D-Smart konusunda yönetim napsın suç Nuri Albayrak'ta değilde Sadri Şener'de mi oluyor..

Ayrıca bu maçı oynanacak daha iyi bi stad göremedim ben.Şükrü Saraçoğlu'nda veya Ali Sami Yen'de mi yapsaydık?Yoksa daha inşaatı bitmemiş stadımızda mı?

İstanbul'da oturupta maçı evde seyredeceklerinde taraftarlığını tartışmaya gerek yok zaten..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Mesaj Yetkileri