Tolunay Hocanın elinde istediği kadromu vardıda takımı atak çıkarsın 7 as oyuncu yoktu takımda mecburen böyle bir tatikle çıktı
Printable View
tolunay kafkas şni bilir rakp küçük b rakp değil adam hucum oynatsın.
o zaman çıkıp da maçtan sonra istediğimizi alamadık demeyecek ;)
sanki sahada futbol oynandı da istenilen alınamadı ! ( 2 takım için de konuşuyorum hemen savunma moduna geçme )
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
rakip kim olursa olsun hücum yapmadan maç kazanılmaz
örnek : Arsenal ile oynadığımız Uefa kupası finalinde Hagi nin kırmızı kartından
sonra Fatih Hoca nın sürekli eliyle ileri ileri diye direktif vermesi..en iyi
savunma hücumdur her zaman..rakip kim olursa olsun
ileride cogalamadik,beklenen ataklari gerceklestiremedik.Lincoln olmadan iyi organizasyonlar gerceklestiremiyoruz.Ayrica Ümit Karanin oynamasi hataydi,yerine Nonda ile baslanmaliydi,ama oyundan cikmasi da hataydi.Hatayi hatayla kapatti Skibbe.Ileride cogalamazken takimi bilmeyen,daha bu hafta gelen bir adami gol aradigin zamanda ileride yanliz birakman mantikli bir hareket degil.Skibbeye güveniyorum,ama artik pasif görüntüsünü üstünden atmali ve biraz daha aktif olmali.Teknik direktörlük kolay istir yoksa herkes yapar.Cevat hoca da 6da 6 yapti gecen sene.Skibbe artik göstermeli kendisini,yapboz oynamayi birakmali.
Skibbe ile ilgili bir abimizin yazısı :
geldiğinde kaos içindeki bayer leverkusen'i tekrar takım yapmış teknik adam.
leverkusen ile iki sene üst üste uefa'da çeyrek final oynadı. son sene şampiyon zenit'e elendi.
bundesliga'da son sezonda bayern munich, werder bremen, schalke arkasında son haftaya 4. sırada girdi. son hafta gelen mağlubiyetle uefa'yı kaçırdı.
hepsinden önemlisi yaşları 20-22 arasında değişen rene adler, arturo vidal, tranquillo barnetta, gonzalo castro, karim haggui gibi isimleri takıma başarıyla dahil etti.
taraftar arkasında durduğu ve sabırlı olduğu sürece çok şeyi başaracak adamdır skibbe. bir çok gence şans verip yıldız yaratacak, hücum futbolunu seven bir ekip kuracak, iyi iletişim becerisi ile yıldızlardan maksimum faydayı alacaktır. yeterki ben galatasaraylıyım diyenler sabırlı olsun. sadece güven ve sabır.
çok doğru konuşmuş bence de..
eğer başarı istiyorsak Skibbe de ısrar etmeliyiz arkadaşlar..sabır ve istikrar !
Zaten ligin ilk haftasindan Skibbeyi yollayayin diyen olmadi ki,ben de dedim Skibbeye güveniyorum diye ama pasif bir görüntü icerisinde kendisi.Takimi gecen sezonun 2.yarisindan beri takip ediyorum diyor ama hala yapboz gibi takimla oynamaya devam ediyor.Takim cok kaliteli,eger Skibbe dogru isler yaparsa basari gelecektir muhakkak.
Sana yolla dedin diyen olmadı zaten arkadaşım..;)
rene adler, arturo vidal, tranquillo barnetta, gonzalo castro, karim haggui çok önemli oyuncular ..yönetim yeterli desteği verir ve Skibbe nin üstündeki medya yükünü azaltırsa bizde de Leverkusendeki gibi önemli devrimler önemli atılımlar yapacaktır
Baran nonda sakattı;)..Karan'ı oynatması dogru ama Bir forvet cıkarıp bir forvet neden sokuyor..Yanlız karan'da çok kötü idi deli etti beni:)..Bende skibbe'ye güveniyorum ama biraz aktif olması lazım.Maçı izlemesin.Oyunu iyi okuması lazım..Bayada iyi kadromuz var ilkonbir kurmada kesinlikle zorlanacaktır..İnsallah şu milli arası takım yarar:)
Quote:
Alın size Ortasaha;=)
-----Linderoth---Topal----
Hasan-----------------Arda
-------------Kewell----------
---------Baros--------------
Özellikle Zorlu maçlarda...Bu ortasaha çok iş yapar..Kewell ve Baros daha önce bu sistemde aynen böyle oynamışlardı..Hasan çok iyi basladı sezona hem istekli..
çift forvete dönerse ligdeki maçları çok daha rahat kazanırız..haa illa tek oynaycgm diyorsa da forveti çok iyi desteklemesi lazım bu yüzden de sistemin oturması için zaman lazım..
bence
________________Sanctis_______________
Serkan______Meira______Servet__________Balta
_________Linderoth____Topal(Ayhan)_____
__Arda________________________Kewell____
___________Baros_____Ümit______
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu kadroyla ligi güle oynaya kazanırız..
Aydın dün bence iyiydi..1-2 maç daha oynatılırsa çok iyi olur.