Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

16 39.02%
  • Galatasaray

14 34.15%
  • Beraberlik

11 26.83%
1 ile 30 arası toplam 130 sonuç

Konu: Kayserispor - Galatasaray [ TSL 2. Hafta ]

Hybrid View

ileride cogalamadik,beklenen ataklari gerceklestiremedik.Lincoln olmadan iyi organizasyonlar gerceklestiremiyoruz.Ayrica Ümit Karanin oynamasi hataydi,yerine Nonda ile baslanmaliydi,ama oyundan cikmasi da hataydi.Hatayi hatayla kapatti Skibbe.Ileride cogalamazken takimi bilmeyen,daha bu hafta gelen bir adami gol aradigin zamanda ileride yanliz birakman mantikli bir hareket degil.Skibbeye güveniyorum,ama artik pasif görüntüsünü üstünden atmali ve biraz daha aktif olmali.Teknik direktörlük kolay istir yoksa herkes yapar.Cevat hoca da 6da 6 yapti gecen sene.Skibbe artik göstermeli kendisini,yapboz oynamayi birakmali.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ümit Karanin oynamasi hataydi,yerine Nonda ile baslanmaliydi,ama oyundan cikmasi da hataydi..
    Baran nonda sakattı..Karan'ı oynatması dogru ama Bir forvet cıkarıp bir forvet neden sokuyor..Yanlız karan'da çok kötü idi deli etti beni..Bende skibbe'ye güveniyorum ama biraz aktif olması lazım.Maçı izlemesin.Oyunu iyi okuması lazım..Bayada iyi kadromuz var ilkonbir kurmada kesinlikle zorlanacaktır..İnsallah şu milli arası takım yarar

Alın size Ortasaha;=)

-----Linderoth---Topal----

Hasan-----------------Arda

-------------Kewell----------

---------Baros--------------

Özellikle Zorlu maçlarda...Bu ortasaha çok iş yapar..Kewell ve Baros daha önce bu sistemde aynen böyle oynamışlardı..Hasan çok iyi basladı sezona hem istekli..
    Last edited by Emurafu : 01.Eylül.2008 at 22:12

Mesaj Yetkileri