Originally Posted by
büyükpivot
Hocam benim evde 5 tane formam var. Giysilerimi çıkardığım zaman oraya buraya fırlatan bir insanım. Ama o 5 formadan herhangi birinin sıradan bir giysi parçasıymış gibi oradan buradan saçma sapan sarkıtğı veya yerlerde gezindiği hiç görülmemiştir. Her zaman formamı çıkardığımda özenle katlar, bir kenara koyarım. Benim bile gösterdiğim bu özeni (ki Galatasaray üzerinden 5 kuruş kazanmışlığım yoktur) futbolcuların (her biri milyon dolarlar alarak o formayı giyiyor) bi zahmet göstermesi gerekli. Göstermiyor mu? Zamanında bu başkan Tomas'ı aynı sebepten göndermiş bir başkan. Maddi durumunda da bir problemi yok. Hatta saçma sapan oyuncular için milyonlar harcayabilecek kadar da müsait durumda kendileri. O formaya en ufak saygısızlık yapanı uyarmayı, cezalandırmayı ve hatta gerekirse yollamayı bilecek. Ben kendi açımdan düşünüyorum, şu anda takımda en sevdiğim oyuncu Lincoln. O eğer böyle bir saygısızlık yapsa, formayı yere atsa, o formaya gereken özeni göstermezse Lincoln'ü protesto edenlerin en başında olurum. Çünkü ben o formanın hayaliyle büyüdüm, o forma benim için kutsal. Sizin de böyle düşünmeniz gerektiğini düşünüyorum...