Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 148 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Porto [ Şampiyonlar Ligi 5. Maç ]

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Takım bilerek oynamadı, Aragones kovulsun diye.
    Deivid bile ıslık yiyince koşmaya başladı..

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Fenerin Kievi orada yenebilecegini sanmıyorum. Bence avrupa macerası bitti bu sene. Aziz Yıldırım şimdi çıkıp der mi acaba gecen sene tesadüfen ceyrek final oynadık diye ? Neyse karıştırmayalım oraları...

Geçmiş olsun...
    Ben tam terisini düşünüyorum, Kiev çok çok zayıf bir takım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Sırf Aragones gitsin diye böyle oynadılarsa bütün hepsinin anlından öperim. Umarım Beşiktaş'tan fark yerizde kovarlar, Kiev maçında doğru düzgün bir kadro ile gideriz. Eğer bu adam gönderilmesse veya kendi gitmesse Rüştü ile Rıdvan'ın yaşadıklarından daha beterini yaşayacaklar.

Nesil
    2006

Fenerbahçe hala 2 puanı olup bu kadar kötü olmasına rağmen bu gruptan UEFA'ya gitme ihtimali varsa rakiplerimizin vay haline...

Kiev'i orada yeneriz veya yeniliriz tek maçlık bir performans belirleyecek. Doğru tercihlerle çıkar basit oynarsan kazanırız. Yani Kiev'i gözünüzde büyütmeyin.

Bana göre bu grupta ki her takım birbirinden kötü. Hangisi o gün iyise kazanıyor. Şu gruba Anorthosis'i alın 18 puan yapar. Geçen yılki Fenerbahçe gol yemeden 6/6 yapardı. Düşünün bu kadar berbat Fener Arsenal'dan gol yemedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uğur ve Gökhan'ın kazandıkları her para helal olsun.
    İnsan demeye dilimin varmadığı 9 kişi, aptal saptal oynuyor yahu.

Emre ne demeye sahaya çıkmış anlamadım. Maçta 3 tane olumlu hareketi vardı onlarda düşerek kazandırdığı serbest vuruşlar.

Volkan desen adam aşırtma vuruş yapıyor topu takip ediyor, git kaleni kapat, topu gözünle değil koşarak takip et. Kazım Edu ikiside baüırıyor gel topu al diye yerinden kıpırdamıyor yahu.

Yasin desen risksiz oyunu yok. Her hareketi bizim için tehlike.

Josico adam birşeyler yapmak istiyor tamam ama oda yanındakilere uyuyor. Yanında Emre değilde Selçuk olsaydı çok başarılı bir maç çıkarırdı.

Deivid, çok istekliydi fiziksel olarak hazır olsa bile psikolojik olarka hala tam kapasite değil. İkinci yarı dökülmeye başladı oyundan alındı ama onun oyundan alınmasıyla rakip sahadaki varlığımız azaldı.

Alex desen koşmuyor. Bıraksan oturacak top ona gelince kalkıp vuracak. Tamam top gelmiyor geriye geliyorsun, senin görevin değil onu yapıyorsun ama arkadaşının sana verdiği pasta niye koşmazsın. Rakibin eli armut toplamadığı için araya girip alıyor topu.

Burak Yılmaz oyuna niye girdiki? Top toplayıcı girse daha faydalı olur.

Güiza gene ne yaptı hiç anlamadım. Kezman daha iyiydi.

Nesil
    2006

Alex sakat. Bu belli, mücadele gücü yok. Zorla oynuyor. Normal şartlarda oynayacak bir konumda değil. Umarım başına büyük bir sorun açılmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Oradaki ıslıklar Deivid'e değil Burak'ın oyuna girmesineydi. Yoksa Deivid en azından bir şey yapamasada sorumluluk alan tek oyuncuydu.

Ben bu Aragones'e çok feci taktım dk 71 o ana kadar eğer yanlışhatırlamıyorsam 2 tane oyuncu değiştirmişsin hadi diyelimki oyuna müdahale etmeyi düşünmüyosun ama bi sakatlık olsa bir şey olsa oyuna sokmak için 1 tane oyuncun ısınmıyor bu nasıl bir şeydir ben hayatımda ilk defa görüyorum böylesini

emreyi arap takımlarına yollamak lazım bu vakitten sonra kimse almaz elimizde kaldı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Oradaki ıslıklar Deivid'e değil Burak'ın oyuna girmesineydi. Yoksa Deivid en azından bir şey yapamasada sorumluluk alan tek oyuncuydu.

Ben bu Aragones'e çok feci taktım dk 71 o ana kadar eğer yanlışhatırlamıyorsam 2 tane oyuncu değiştirmişsin hadi diyelimki oyuna müdahale etmeyi düşünmüyosun ama bi sakatlık olsa bir şey olsa oyuna sokmak için 1 tane oyuncun ısınmıyor bu nasıl bir şeydir ben hayatımda ilk defa görüyorum böylesini
    Kaybediyorsun bu garanti. Çıkar Josico veya Yasin'i ikiside kötü oynuyor. Al İlhan Parlak'ı koy forvete çift forvete dön. Riske gir zaten kaybetmişsin hiç olmassa kazanmak için birşey yapmış olursun. İlhan'da geelcek için adım atar. Tecrübe kazanır heyacan yener. En azından istekli olur çünkü; gol atarsa veya birşeyler yaparsa gelecek yıllarda forma giymesi garanti olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Ben tam terisini düşünüyorum, Kiev çok çok zayıf bir takım.
    Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sırf Aragones gitsin diye böyle oynadılarsa bütün hepsinin anlından öperim. Umarım Beşiktaş'tan fark yerizde kovarlar, Kiev maçında doğru düzgün bir kadro ile gideriz. Eğer bu adam gönderilmesse veya kendi gitmesse Rüştü ile Rıdvan'ın yaşadıklarından daha beterini yaşayacaklar.
    1. mesaj da yanlış, 2. de. Birincisi, böyle gelir getirisi olan bir maçta, asla oyuncuların Aragones gitsin diye oynayamayacakları. Aragones takımı Zico kadar motive edemiyor olabilir, Zico kadar oyuncularını serbest bırakmıyor, oyuncuları sahip olduğu özelliklere uygun pozisyonlarda ve rollerde oynatmaıyor olabilir. Ancak bu oyuncuların kendini salacağı, bunu da sırf Aragones gitsin diye yapacağı anlamına gelmez. Özellikle böyle önemli bir maçta.

İkincisi çok daha yanlış. Diyelim ki Aragones gitsin diye yenildiler, kötü oynadılar. O zaman da tamamen profesyonelliğe aykırı, takdir edilmeyecek bir davranış içinde olduklarını gösterir. Fenerbahçe Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. O formayı taşıyan biri bunu yapamaz.

Fatih Terim'in Milan kariyerinin sonlanışında olanları örnek verebilirsiniz. Ancak o zaman zaten başarısız bir takım vardı, ligde de başarısızdılar diye hatırlıyorum. Bir maçın hiçbirşeyi değiştirmeyeceği bir platformda, ayrıca takım içinde, Milan'ın başına geçmesi beklenen hocanın taraftarları olunca, bu gerçekleşebildi. Ama aynı şey Fenerbahçeli oyuncular için geçerli değil.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Gökhan Gönül'ü ayrıca konuşmak lazım. Elinden gelen herşeyi yaptı, takımı geriden çıkaran hep o oldu, inanılmaz mücadele etti, heryere koştu. Zaten maçta konuşulacak şeyde yok.

Televizyondan izleyenler bilmiyorum gördümü yada duydumu. Bizim tribündeki müşterilerimiz son dakikalarda hiç hakları yokken Volkan'la dalga geçmeye başladılar. Volkan da aslında yapmaması lazımdı ama dönüp tribünlere elini kaldırdı alkışladı, sonra bizim yine o utanmaz müşterilerimiz bu sefer "Akıllı ol Volkan Akıllı ol" diye bağarmaya başladılar. Bu tiplere tahammül edemiyorum artık 90 dk boyunca çekirdek çitliyorlar oturdukları yerden ana avrat küfür onlarca beddua edip bire gidip oyuncularla dalga geçiyorlar bunları gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor maçtan ve oynanan oyundan daha çok bu olaylara sinirlendim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    1. mesaj da yanlış, 2. de. Birincisi, böyle gelir getirisi olan bir maçta, asla oyuncuların Aragones gitsin diye oynayamayacakları. Aragones takımı Zico kadar motive edemiyor olabilir, Zico kadar oyuncularını serbest bırakmıyor, oyuncuları sahip olduğu özelliklere uygun pozisyonlarda ve rollerde oynatmaıyor olabilir. Ancak bu oyuncuların kendini salacağı, bunu da sırf Aragones gitsin diye yapacağı anlamına gelmez. Özellikle böyle önemli bir maçta.

İkincisi çok daha yanlış. Diyelim ki Aragones gitsin diye yenildiler, kötü oynadılar. O zaman da tamamen profesyonelliğe aykırı, takdir edilmeyecek bir davranış içinde olduklarını gösterir. Fenerbahçe Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. O formayı taşıyan biri bunu yapamaz.

Fatih Terim'in Milan kariyerinin sonlanışında olanları örnek verebilirsiniz. Ancak o zaman zaten başarısız bir takım vardı, ligde de başarısızdılar diye hatırlıyorum. Bir maçın hiçbirşeyi değiştirmeyeceği bir platformda, ayrıca takım içinde, Milan'ın başına geçmesi beklenen hocanın taraftarları olunca, bu gerçekleşebildi. Ama aynı şey Fenerbahçeli oyuncular için geçerli değil.
    Evet o maçı unutamıyorum hala zihnimde.F.İnzaghi bilerek penaltıyı dısarı atmıstı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Geçen sene çeyrek final başarısından sonra yönetim seneye daha iyisini yapmalıyız diye söyleniyordu ortalıklarda. Madem böyle söylüyorsun, neden bu hedefe ulaşmak için iyi bir kadro kurmuyorsun. İnsanlar, Japonya'dan futbolcu getiriyor (hulk, brezilyalı) oynadığı ülkeye veya hangi ülkeden olduğuna bakmadan, ayırt etmeden taş gibi oyuncular çıkarıyorlar. Madem elinde hazır para var, o parayı bu işler için kullan.

Bugün bir Benfica, Brezilya'dan 19 yaşında bir futbolcuyu getirip defansının göbeğine monte etmeye çalışıyorsa(sidnei), vardır bir bildikleri herhalde.

Sezon başı 40 milyon dolar (ortalıkta dönen rakam) transfer bütçen vardı.

Alınan oyuncular;

Emre Belözoğlu
    Güiza
    Burak
    Josico...

Bu adamlar sana ne verebilmiş?

Günümüzde gençlere önem vermişliği ile örken alınacak tek takım var o da Arsenal bana göre. Arsenal'in sistemi belli. Arsene adamlarını dağıtıyor dünyanın dört bir yanına. Cumhuriyet gözetmeksizin, ne kadar potansiyelli oyuncu varsa izleyip takıma katma kararı alıyorlar.

Madem sen hazır para ile hazır futbolcular alıp, bu işi beceremiyorsan, bir de bunu dene bakalım. Bekle bir 4-5 yıl, ki zaten elinde ki hazır futbolcuların geldiği son yetenekleri belli ise, sana 5 yıl da 10 yıl da beklemek mustehak.

Ha bir de oyuncuyu bulup, kadrona katıp yetiştirmek için yabancı sınırlaması olmaması lazım, konular da birbiriyle bağlantılı

Aslında konunun başı bu. Yabancı sınırlaması.

Yabancı sınırlaması -> İyi gözlemciler bulmak -> Gözlemcileri genç ve potansiyelli oyuncular bulmasını amaçlandırmak -> Bulunan gençleri alıp, yetiştirmek -> Reklamlarını yapıp pazarlamak. diye uzar gider.

Arsenal yapıyorsa, bizimkiler neden yapamayasın. Tabi baştakilerin ilk önce futbolu bilmesi lazım.

Maçın dışına çok çıktım kabul

Lugano'yu bugün çok aradık bence. O önde basmalarını, rakibi bozmalarını çok aradık. Güiza için artık taraftarın düşüncesi sabitlendi. Ne düşünüldüğü de ortada zaten söylememe gerek yok. Evet Josico, Selçuk, Maldonado ile olmaz zaten bu işler. Aragones ile hiç olmaz.

Sezon sonu takımı baştan kurmak lazım, devre arasında yapılan operasyonların da bir getirisi olmaz. Boşuna para harcayıp oyuncu transferi yapmayalım bence. Çünkü artık oyuncularda kabul etmiş ruhlarının olmadığını, ne yaparlarsa yapsınlar bu sene hiçbirşeyin olmayacağını kabul etmişler. O yüzden takviyelerde bir işe yaramaz.

Aragones de gitmeli. Maç yerine ''yeri'' izleyen bir adamı takımın başında görmek, istenmeyen bir durum bence.

Zico'yu da özledik mi ne?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Rezalet devam ediyor kimse Kiev için ümitlenmesin milletin maskarası olmayalım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maçı tartışın. GeLecek ve önceki maçLarı değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Aragones'in istediği takım şablonu,İspanya Milli Takımının aynısı.. Aragones'in istediği futbol tarzı orta alanda çok pas yapan takım yapmak.Fakat görüyoruzki günümüz futbolunda goller artık 5-6 paslarla geliyor.Aragones'in istediği 20-25 pas stili..Zico'nun geldiği dönem dediler antremanlarda takıma sık sık izin veriyor gibi haberler çıktı.Aragones'e ise takımı antremanda çok yoruyor çok çalıştırıyor dendi..Bu seneki Fenerbahçe'de fizik kaliteden eser yok.Geçen seneki hafif antreman uyguluyor dedikleri Zico stili,Chelsea,Sevilla gibi fizik kalitesi yüksek olan takımlardaki oyuncularla hemen hemen başa baş fizik kalite gösterdi Fenerbahçeli oyuncular.Bu sene 1 e 1'de adam geçemiyorlar daha bunun en basit örnekleri Uğur Boral,Kazım Kazım diyebiliriz.Bi takımın güzel ve tempolu oyun oynayabilmesi için ilk başta Antrenörüyle arasının iyi olması lazım.Zico ile Fenerbahçeli oyuncuların arası iyiydi benim fikrime göre.Aragones'e gelirsek gerek suratından gerek medyadan gördüğümüz gibi Futbolcular üstü kapalı laflarla Aragones'e güvendiklerini ifade ediyorlar.. Takımı bu hale çeviren yönetimdir.Gerek Zico sözleşmesinde kontratta anlaşamadık dediler,o zaman Güiza gibi maliyeti yüksek olan oyunculara vereceğiniz parayı Zico'nun sözleşmesine verseydiniz..Fenerbahçe'nin bu hali normal değil iyiye bile gitmiyor.Takım ayağında top tutamıyor.Geçen senede Edu defans hataları yapıyordu.Volkan Amatörce goller yiyordu.Bunun arkasına sığınmasın yönetim.Porto'yuda tebrik ediyorum.Söylediklerimden sonra Kadıköy'de sonuç ortada:1-2..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe 0 puan çektiği dönemde dahi bu kadar vasat oynamıyordu..bundaki en büyük hata yönetim ve teknik heyettedir bence..
    bu kadroyu yeterli görmek sonun başlangıcıydı zaten..

Fenerbahçe bilerek yenildi diye yapılan yorumlara da sadece gülebiliyorum..bu kadar bağnaz olmayın arkadaşlar..

inşallah kievi yenip uefa ya kalmayı başarır F.Bahçe

Re-za-let .. Tek kelimeyle rezalet.Adamlar ilk yarı 3-4 kere geldiler kalemize 2si gol oldu,biz o kadar pozisyonda gol bulamadık.Bu takımı bu hale getirenler utansın.Artık umudum kalmadı,son maçta Kiev i yeneceğimizi sanmıyorum.İyi ki o 2 puanımız var,yoksa 0 çektiğimiz sezonun tekrarını yaşardık.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ben Galatasaraylı olduğum halde maçı izlerken kahroldum, ruhsuzlar ordusu. Allah Fenerbahçelilere sabır versin. ( iki mislinide bize versin )

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex'in daha 2. dakikada kaçırdığı gol kötü oyununa işaretti bence. Gökhan'ın da maçtaki tek olumsuz hareketi yine maçın başında müsait pozisyonda topu kaleye gönderememesiydi.

Ben maçları genelde sakin izlerim, Fenerbahçe gol attığında, pozisyona girdiğinde elbette bağırır çağırır heyecanlanırım ama kötü oyunda ya da kaybedilen maçlarda çok tepki vermem. Bu sene puan kaybettiğimiz çoğu maçta da sakinliğimi korumuştum taki düne kadar. Neden bu kadar bağırıyorsun diye tepki aldım aile içinden, bu kadar ruhsuz bu kadar isteksiz oyun olur mu yahu?

Sen maça iyi başlamışsın, bu sezon belki de ilk defa böyle ilk dakikadan oyunu rakip sahaya yıkarak oynamak istiyorsun, pozisyonlara giriyorsun ama golü bir türlü atamıyorsun. Sonra da yediğin saçma sapan gollerin ardından tamamen dağılıyorsun, maçı çevirmek için hiç çaba sarf etmiyorsun.

İyi başlayıp sezonun en kötü oyununu oynadık. Lugano'nun yokluğunda Edu ve Yasin'i ezdiler resmen, defans çok yumuşak kaldı Hulk ile baş edemedi. Selçuk'un yokluğunda orta sahada kuvvetli oyuncu kalmadı, Selçuk pas hatası mı yapıyor, alın Emre ve Josico da bunu çok iyi beceriyorlar.

Alex koşmuyor deniyordu, Alex aslında koşuyordu, koşmadığında dünkü duruma düşüyor işte. Top, adam yanından geçiyor o sadece izliyor. Son dönemlerde en kötü performansını sergiledi Alex.

Deivid'i geçen sene oynadığı oyunu hiç beğenmezdim, maç içersinde çok kötü olur ama çıkar bir gol atıp taraftarın gönlünü kazanırdı. Bunu geçen sene gol attığı her maçtan sonra yazdım. Bu sene henüz gol atabilecek gücü de olmadığından dün sahanın en kötülerinden biriydi bana göre. İlk yarı bittiğinde Emre yerine Deivid'in çıkmasını düşünüyordum.

Emre'nin üst üste 15-20 maç oynaması gerekiyor ki çevikliğini ve formunu tekrar yakalasın, dün basit pas hataları yaptı, delirtti bizleri.

Josico desen Porto'luların yapamadığı ara pasları Porto defansına attı, tamamen gereksiz bir oyuncu, koy Deniz'i en azından mücadele ederdi, gereksiz bir transfer olmuş. Ha ileri maçlarda iyi oynadığı olacaktır belki ama bana bu maçları kaybettirdikten sonra ileride oynasa kaç yazar...

Güiza mücadele ediyor diye taraftar destek veriyordu, artık bunun için de destek vermez oldular. Hem bu şablonda oynayarak Güiza'ya yazık ediyoruz doğru ama sen de girdiğin pozisyonları gole çevir be artık, gol at artık.

Sezon başında Gökhan çok formsuzdu ve acaba 1 senelik parlama gösterdi, bu sene ön plana çıkamayacak mı diye düşünüyordum. Ama kısa sürede toparladı kendisini, dün sahada skora isyan eden ve en çok mücadele eden oyuncuydu. Bu takım seneye de böyle olacaksa Gökhan da Tuncay gibi gitsin avrupaya, bunu hakediyor. Ve Uğur Boral, bizim müşteriler ona da çok küfür etmişti ama dün sahada isyan eden bir diğer oyuncu da Uğur'du. Evet beceremediği zamanlar oluyor ama en azından ısrar ediyor, deniyor.

Carlos da sakat olmasına rağmen ün idare eder şekilde oynadı, gücü el verdiğince mücadele etti. Bir de her serbest vuruşu kullanmak istiyor iyi ama Alex'in vurması gereken yerde de Alex'e bıraksın. Gerçi Alex'de de bir güvensizlik gördüm, 2 defa korneri çok kötü yere attı, maç içersinde bu 1 kere olabilir ama 2 defa böyle çok hatalı korner atması da düşündürücü.

2 puandayız, son yıllarda en kötü sezonumuzu geçiriyoruz, çok kötü maçlar çıkarıyoruz, 5 maçta hala galip gelememişiz fakat yine de 3. olma şansımız var. Bu şartlara ramen 3. olursak da büyük başarı elde etmiş oluruz. Son maça kadar fizik olarak yeterli seviyeye gelmiş Alex, Lugano ve Selçuk'un da katılımıyla oradan galibiyet çıkarmak da mucize olmaz. Ama farklı yenilsek de kimse skora şaşırmaz.

Beşiktaş maçı yine kurtarıcı olacak, Fenerbahçe yerin dibine sokulacak, eleştirilecek, bizim akıllı!!! oyuncularımız da her şeyin farkında, o maçı kazanıp eleştirelere son vermek isteyecek, yine kısa bir süre eleştiriler kesilecek vs vs...

Kaleci konusuna hiç girmedim, Babacan geçsin Beşiktaş maçında kaleye, nasılsa Volkan'da gol yiyor, Babacan da yer ama en azından kendini geliştirme fırsatı bulur.

Aragones bunu yapar mı bilmiyorum ama devre arasında Maldonado, Josico, Güiza, Alex, Deivid ile yollar ayrılmalı -bu sezondan ümit yok en azından gelecek planlaması yapalım - açılan yabancı kontenjanı ismi olan değil faydalı olan 2-3 oyuncu ile doldurulmalı ve Türkiye'den yapılacak takviyelerle bu sezon geçirilmeli. Bu takıma katacağınız 2-3 Türk oyuncu takımın havasını değiştirebilir, bu tip oyuncuları da alabilecek güce sahip Fenerbahçe.

Şimdi yönetimin ya da Aziz yıldırım'ın çıkıp hata yaptıklarını kabul etmeleri gerekiyor, bunu kabul etmezlerse Aragones'i kovsan da sonuç değişmez, tüm suçu Aragones'e atmasınlar, herkes sorumluluğunu üstlensin. Kiev'i yensek de yenilsek de devre arasında operasyon yapılsın, geleceğin takımının kurulmasına yönelik çalışmalar başlasın, bu yönde göz boyamaya yönelik değil de geleceğe yönelik çalışmalar olursa taraftar da ligi 3. ya da 4. bitirsen de tepki göstermez. (Taraftar diyorum ama takıma gönülden bağlı olanlar, ben para verdim hep iyi olsun benim takımım diyenler değil, yense de yenilse de takımına bağlı olan, ondan vazgeçmeyen taraftar)

(Sabah sabah iyi yazdım, uzun oldu biraz kusura bakmayın artık. Aslında yazacak daha çok şey var da yerimiz dar, bir başka konuda yazarız artık. Yazıyı baştan sona okuyan olursa da onlara da teşekkür ediyorum.)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe nin en büyük sıkıntısı orta saha da pas verecek, top kapacak adamının oLmaması. Fenerbahçe ye karşı oynayan bütün rakipLeri bu Ligde de oLsun gözLemLeyin orta sahayı hemen 2-3 pasta geçerLer. Çünkü karşıLarında engeL oLacak adamLar yok. Emre şu anda ki haLi iLe Lig B de biLe oynayamaz. NeLer oLmuş bu Emre ye ben şaşıyorum doğrusu. Tamam hadi top kapamaz, ama adam iki metre yanında ki arkadaşına pas ta atamıyor. HaL böyLe oLunca bütün takım etkiLeniyor. ALex geri geLmek zorunda kaLıyor. BöyLe oLunca da ALex in oyun içerisinde ki devamLıLığı tamamen kayboLuyor ve performansı düşüyor. AureLio varken ALex daha rahattı, en azından geriyi düşünmüyordu. Fenerbahçe nin bütün sorunu bu. Bu düzen forvetLeri de etkiLiyor. ALex ne kadar geride kaLırsa Forvet hattında da Guiza o kadar yaLnız kaLıyor ve pozisyon üretemiyor. Sezon başında Kezman takımda kaLsaydı ve Guiza ya veriLen para iLe iki tane biri yerLi biri yabancı kaLiteLi orta saha oyuncusu transfer ediLmiş oLsaydı Şu anda Fenerbahçe Ligde 4-5 puan önde oLur ŞL de ise bu maça kadar zaten çıkmayı garantiLemiş oLurdu.

Tarıkcım hakLıymış. Maç için söyLenecek birşey yokmuş gerçekten
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dün sahanın her yerinde Ertem Şener vardı oyunculardan çok. Süper esprileriyle! müthiş yorumlarıyla! iyice stresini almıştır sanıyorum herkesin.Herkes hırsını Fenerbahçe'den değil de Ertem Şener'den çıkardı

Bu maç kadar ipler Fenerbahçemiz'in elindeydi şimdi Kiev'in elinde.

Ertem Şener'in müthiş yorumuyla bu maç için 2.5 puan bile yetmiyor 3 puan gerekiyor.

23. Default

Bir Fenerbahçeliyim, tam bi fanatiğim.Fenerbahçe büyük sevdam benim.Ama bu Fenerbahçe değil be kardeşim...Evimde Star Tv var. Şifreside kırık,ama maçı izlemedim.Saadece maç öncesi ve maç sonrası yorumlar yeter bana...Kazanamayacağımızı biliyorum çünkü.Adamlarda ruh yok bir kere.2-3 lig maçı kazandık diye burunları tavan yapmış resmen.Koşmaz, takip etmez, basmaz, pas yapamaz, defans yapamaz, şut atamaz.Gökhan Gönül'e bravo diyorum sahanın en iyisiydi Fenerbahçe adına...Ya Deivid bile koşmadı ya Deivid.Mücadeleci Deivid. Sakatlıktan çıktı 2-3 gol attı keyfine baktı adam artık niye uğraşsın niye kendini yorsun ki?Sen olsan yorarmısın diye sorarlar adam bir kere.Yormam tabii niye yoruyum ki, paramı alırım keyfime bakarım.Öyle değil mi Emre! hadi sen de söyle. bir BJK maçında hakem BJK nin 2 golünü vermemiş, rakip takıma saçma sapan bir penaltı vermiş.Santra olmuş, BJK oyuncusu topa vurmuyormuş oyunu başlatmıyormuş. Hakem bir çalmış, iki çalmış düdüğü tık yok.Gitmiş başlasana yoksa kart veririm demiş BJK liye.O da demiş ki hakeme, sahanıza geçinde başlayalım.Bence, Emre,Yasin,Güiza,Deivid karşı takımın sahasında başlamalıydı oyuna....

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post

Aragones gidecekse çekilecek her profesyönel dışı harekete razıyım. Bu adam kaldıkça içimde ki futbol aşkı bitecek. Ruhsuz bir insanla olmaz. Adamın lakabı bile Dede, artık gerisini düşünmek bile yanlış.

Gökhan Gönül'ü ayrıca konuşmak lazım. Elinden gelen herşeyi yaptı, takımı geriden çıkaran hep o oldu, inanılmaz mücadele etti, heryere koştu. Zaten maçta konuşulacak şeyde yok.

Televizyondan izleyenler bilmiyorum gördümü yada duydumu. Bizim tribündeki müşterilerimiz son dakikalarda hiç hakları yokken Volkan'la dalga geçmeye başladılar. Volkan da aslında yapmaması lazımdı ama dönüp tribünlere elini kaldırdı alkışladı, sonra bizim yine o utanmaz müşterilerimiz bu sefer "Akıllı ol Volkan Akıllı ol" diye bağarmaya başladılar. Bu tiplere tahammül edemiyorum artık 90 dk boyunca çekirdek çitliyorlar oturdukları yerden ana avrat küfür onlarca beddua edip bire gidip oyuncularla dalga geçiyorlar bunları gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor maçtan ve oynanan oyundan daha çok bu olaylara sinirlendim
    Akıllı ol tezahuratını duydum.

Gökhan Gönül ve Uğur Boral dışında oynayan oyuncu yoktu. Kazım ise sadece mücadele etti ama; nedense o kadar boş kalmasına rağmen hiç pas atmadılar. Herkesin aklına golü attıktan sonra Kazım geldi. Büyük ihtimalle Kazım takım içinde sevilmiyor. Oyuncular ona bir türlü pas atmıyor. Golüde zaten kendisi yarattı. Golü atmadan önce pas istedi bizimkiler vermedi, Porto takımı verdi. Topu sürdü sonar çekti şutunu attı golünü.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'ye artık yeni bir kaleci lazım.Volkan'ın hataları artık yetti.Bu futbolla Kiev maçı hüsran

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Kezman'ı özler oldum.. En azından takıma ruh katıyordu adam koşarak, mücadele ederek. Arada birde olsa golde atıyordu. İspanyollar yaramadı bize..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Akıllı ol tezahuratını duydum.

Gökhan Gönül ve Uğur Boral dışında oynayan oyuncu yoktu. Kazım ise sadece mücadele etti ama; nedense o kadar boş kalmasına rağmen hiç pas atmadılar. Herkesin aklına golü attıktan sonra Kazım geldi. Büyük ihtimalle Kazım takım içinde sevilmiyor. Oyuncular ona bir türlü pas atmıyor. Golüde zaten kendisi yarattı. Golü atmadan önce pas istedi bizimkiler vermedi, Porto takımı verdi. Topu sürdü sonar çekti şutunu attı golünü.
    Kazım'a pas verilmeme olayı benimde dikkatimi çekti ama belkide ben kuruntu yapıyorumdur diye söylemedim. Gerçektende Kazım belki de ilk defa bu kadar boş alan yarattı kendine ama neredeyse hiç pas alamadı özellikle de Gökhan Gönül hiç ona bakmadı bile. Eğer gerçekten adam sevilmiyor diye bunlar yapılıyorsa bu takım zaten iflah olmaz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Kezman'ı özler oldum.. En azından takıma ruh katıyordu adam koşarak, mücadele ederek. Arada birde olsa golde atıyordu. İspanyollar yaramadı bize..
    Kezman, hiç olmassa şut çekiyordu. Ya kaleci ya direkt ya da az farkla dışarı çıkıyor. Yüreklerimzi hopluyordu. Güiza'da oda yok.

Kazım'a pas verilmeme olayı benimde dikkatimi çekti ama belkide ben kuruntu yapıyorumdur diye söylemedim. Gerçektende Kazım belki de ilk defa bu kadar boş alan yarattı kendine ama neredeyse hiç pas alamadı özellikle de Gökhan Gönül hiç ona bakmadı bile. Eğer gerçekten adam sevilmiyor diye bunlar yapılıyorsa bu takım zaten iflah olmaz
    Eğer dün Kazım'a gönderilseydi toplar bugün belki çok farklı skor olabilirdi. Onun açtığı her orta tehlikeli pozisyon oldu. Zaten Kazım'da bir yerden sonra patladı boşta kalan Güiza'ya döneceğine kendi şut çekit. Kazım, Milli Takımda olduğu gibi burada da sevilmediğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

BREZİLYALI YILDIZDAN ŞOK EDEN HAREKET!..

Habertürk'ün haberine göre Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı oyuncusu, ikinci yarıda oyundan alınmasına bir hayli tepki verdi.Önce ağır adımlarla sahadan çıkan, seyircinin ıslıkları sonrası hızlanan Deivid, yedek kulübesinin önüne geldiğinde formasını çıkararak yere bıraktı.

Bu hareketiyle Teknik Direktör Aragones’i protesto eden yıldız oyuncu maç bitine kadar kenarda çıplak oturdu. Bir hayli sinirli olduğu gözlenen Deivid’i takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Aragones ise oyuncusunun bu tavrına hiçbir reaksiyon göstermedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Emrede yine sakatlanmis ben demistim bu sezon 15 mac oynarsa cok bile oynamis olur

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri