Son Anda Atmış :P Eleştiri Yağmuru Başladı Everton Maçı Öncesi Baskı var :)
Son Anda Atmış :P Eleştiri Yağmuru Başladı Everton Maçı Öncesi Baskı var :)
SON 3 MAÇ KALA PUAN DURUMU
http://img162.imageshack.us/img162/5201/adszqp9.jpg
Şimdi Everton maçı var :) Büyük ihtimalle eleniriz ama inşallah bir sürpriz yaparız :D Tim Cahil,Yakubu,Vaughan ve Mikel Arteta... en korktuğum elemanlar bunlar :D bize şans dileyin... Fark falan yemeyelim kendi sahamızda :D
şom ağızlılık yapmayayım ama bence yeme ihtimalin baya kuvvetli.
Fark yemezsin, sen şimdi savunma taktiği yaparsın bunlara. Bir de kontra takımı malum. İnşallah elersin kardeşim.
Ohoo sen neleri başarmış adamsın abi, ben bekliyorum turu.
F.C. HAKA AVRUPA MACERASINA NOKTAYI KOYDU
F.C. Haka güçlü rakibine karşı gayet başarılı bir oyun ortaya koydu fakat galip gelmeyi başaramadı...
(Valla arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama maçta tüm taktik bilgilerimi kullanmama rağmen rakip bizden çok çok güçlü olunca yenemedik :icon_redface: maç içinde bir sahaya girmediğim kaldı. adamlar çift forvetle 4-4-2 çıktılar maça... maç içinde benim DMC onların hücumla orta alanın baglantısını kesince AMC'ye çektiler forvetin birini... Hem de AMC tam ortada da değil, benim DMC'nin tersinde :D O arada golü yedik...formasyonlardan hemen görünce oyunu durdurup rakibin AMC'sinin tam karşısına aldım DMC'yi :D sonra oyunda denge kurduk ve nitekim golü de attık... Golü yedikleri anda 4-1-4-1 sistemine döndüler... bende de hemen DMC çıkarıp orta alana adam ekledim ve kanatları öne çıkardım... son 10 dakikada biz bastık ama gol olmadı... nasip :D)
http://img301.imageshack.us/img301/4206/adszbm9.jpg
Abi deplasmanda adamların hücümsal rahatlıklarından ve bırakacağı boş alanlardan yararlanabilirsin. SOyunma odasında da verdinmi gazı, tamamdır:)
hocam gözlemcileri yeni altyapılar çıktığı zamanmı yolluyorsun
6 oyuncu milli takımlarda ve maça çıkacagım şimdi :D bu arada daha ekim ayındayız ve yakında lig bitecek... :D ne zaman başlayacak sonra bilen var mı? :D yoksa burda lig 26 haftada bitip 4-5 ay tatil mi oluyor :D
şubatta açılıyor bildiğime göre
F.C. HAKA LİGDE YOLUNA DEVAM EDİYOR
6 oyuncusundan yoksun ve Everton maçının yorgunluğuyla çıktıgı maçta rakibine 3 gol atmayı başaran siyah beyazlı ekip herkesin beğenisini topladı.
http://img407.imageshack.us/img407/3200/adszpy1.jpg
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla yine takip eden kişi sayısı giderek artıyor... 20 kişi falan sanırım şu anda... Yararı olur mu olmazmı bilemiyorum ama kendi başarımın püf noktaları hakkında kısa bilgilere değinmek istiyorum :) belki işinize yarar...
* maçları izlerken hemen hemen her zaman "formations" sekmesinden bakıyorum (rakip teknik adamın yaptıgı değişikliklere anında cevap vermek için)
* maçlardan sonra ilk 11 de oynayan ve yorulan oyuncuları durumlarına göre 1 gün ile 3 gün arasında dinlendiriyorum ( gelecek maça dinç çıksınlar diye)
* 2-3 maç iyi oynayan oyuncuyu mutlaka basına övüyorum. (oyuncuların moralleri yüksek olsun diye)
* takım eğer kötü giderse Haka'da oldugu gibi :) takım kaptanından oyuncularla bir toplantı yapmasını rica ediyoruum (genelde motive olarak toplantıdan çıkıyorlar ve maçlarda daha iyi oynuyorlar )
şu an ilk etapta aklıma gelenler bunlar :)
Abi formations olayını bende takip ediyorum, ama gerekli hamleleri yapamıyorum ya.
Bir de adam dinlendirme olayını deneyeceğim:) Arda çok yoruluyor:)
Harika Gidiyorsun Hocam
*formations sekmesine pek bakmıyordum ama artık daha sık bakarım.
*önceden bende aynı senin gibi yapardım ama öyle yapınca profildeki bazı şeylerde düşüş olduğunu gördüm ve bidaha pek yapmadım.
*bu toplantı olayı daha önceki serilerde varmıydı benim hiç dikkatimi çekmedi
F.C. HAKA TAKILDI...
http://img440.imageshack.us/img440/6914/adszqy8.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
geçen sene vardı :D diğerlerinde de olabilir ama tam hatırlamıyorum şimdi...
2008 de vardı takım kötü gittimi futbolcularla takım degerlendirmesi yapıyordun
abi gözlemcilere ne zaman komut veriyorsun
bide haftalık bütçen ne kadar ??
o farketmiyor ki. sonuçta "roaming" seçeneğiyle gidiyorlar sürekli geziyorlar... bu arada ben 2-3 yaşlı adam aldım ama SS basmadım :D çok önemli transferler değil yani :D
abi Yoshimar Yotun diye bi eleman var Perulu bi baksana çıkarsa al AMC'de iyi işler yapar senin takımda
LİG SONU
Hasan Hüseyin Coşkun 12. sırada ve moralsiz olarak aldıgı takımı 9. sıraya kadar yükseltti. Lig sonunda istediği yerde olmamasına rağmen yine de geldiğinden beri takımda iyi yönde değişiklikler göze çarpıyor..
http://img177.imageshack.us/img177/2229/adszqz3.jpg
biraz meyve arası :D geleceğim :D görüşürüz...
zaten bazı seçeneklede açık o :) dünya ya da lige yollarsan açık... ben de öyle yaptıgım için açık :D ama ülkeye yollarsan 1 kere gezer gelir...eğer ülkeye yollayacaksan sana tavsiyem 20 hazirandan sonra yolla... yeni oyuncular genelde o zaman çıkıyorlar... senin 18 yaş altına yeni oyuncular geldiginde yolla yani...
bazen kışın ortasında da çıkabiliyor. mesela benim altyapıdan 2 tane regen kış mevsiminin göbeende çıktı. sağlam elemanlar da aynı zamanda.
o da olabilir :)
Abdullah Ercan ve Ogün Temizkanoğlu "first team coach" olarak göreve getirildi :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şu an 1 tane :) gözlemci için de sezon sonunu bekliyorum :) nasılki oyuncu çıkıyorsa ,çalışanlar da çıkıyor o zamanlarda :) özelliklere göre aratıp bulabiliyorsun... şu anda ne koç ne de gözlemci var adam gibi :) işte ogün ve abdullah'ı aldım 1 yıllıgına :D en azından bana yoldaşlık ederler,konuşacak birileri olur :D yaban ellerde tek kalmayalım :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne diyor bunlar yaww? takımı sanki biz batırdık! oyun eğer ben geldikten sonraki bölümü değil de tüm sezonu değerlendiriyorsa beni kovar bunlar :D ben geldikten sonra 13 haftada 24 puan toplamış takım... benden önce 13 maçta 8-10 puan ancak almışlar :D ligin dibinden kurtulmuş :D ama yönetim memnun değil :D
http://img177.imageshack.us/img177/3920/adszek7.jpg
Takımın ilmi ilginç tekrar etmişler harfleri Kooteepee
gavur işte abi aza kanaat etmiyorlar
seneye ayaklarına kapanır özür dilerler. biz ettik sen etme derler. ölü save'den Navarro'yu getirelim de bizi bırakma derler :D