Sayfa 5 / 23 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 677 sonuç

Konu: F.C. HAKA (Nannar'la macera Finlandiya'da devam ediyor) (3. Sezon)

Son Anda Atmış :P Eleştiri Yağmuru Başladı Everton Maçı Öncesi Baskı var

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

SON 3 MAÇ KALA PUAN DURUMU

Şimdi Everton maçı var Büyük ihtimalle eleniriz ama inşallah bir sürpriz yaparız Tim Cahil,Yakubu,Vaughan ve Mikel Arteta... en korktuğum elemanlar bunlar bize şans dileyin... Fark falan yemeyelim kendi sahamızda
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şom ağızlılık yapmayayım ama bence yeme ihtimalin baya kuvvetli.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Fark yemezsin, sen şimdi savunma taktiği yaparsın bunlara. Bir de kontra takımı malum. İnşallah elersin kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ohoo sen neleri başarmış adamsın abi, ben bekliyorum turu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

F.C. HAKA AVRUPA MACERASINA NOKTAYI KOYDU

F.C. Haka güçlü rakibine karşı gayet başarılı bir oyun ortaya koydu fakat galip gelmeyi başaramadı...

(Valla arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama maçta tüm taktik bilgilerimi kullanmama rağmen rakip bizden çok çok güçlü olunca yenemedik maç içinde bir sahaya girmediğim kaldı. adamlar çift forvetle 4-4-2 çıktılar maça... maç içinde benim DMC onların hücumla orta alanın baglantısını kesince AMC'ye çektiler forvetin birini... Hem de AMC tam ortada da değil, benim DMC'nin tersinde O arada golü yedik...formasyonlardan hemen görünce oyunu durdurup rakibin AMC'sinin tam karşısına aldım DMC'yi sonra oyunda denge kurduk ve nitekim golü de attık... Golü yedikleri anda 4-1-4-1 sistemine döndüler... bende de hemen DMC çıkarıp orta alana adam ekledim ve kanatları öne çıkardım... son 10 dakikada biz bastık ama gol olmadı... nasip )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi deplasmanda adamların hücümsal rahatlıklarından ve bırakacağı boş alanlardan yararlanabilirsin. SOyunma odasında da verdinmi gazı, tamamdır

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Abi deplasmanda adamların hücümsal rahatlıklarından ve bırakacağı boş alanlardan yararlanabilirsin. SOyunma odasında da verdinmi gazı, tamamdır

bitti maç bitti deplasmanda 2-1 yenilmiştik

Nesil
    2008
    Yer
    Afyonkarahisar

hocam gözlemcileri yeni altyapılar çıktığı zamanmı yolluyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bitti maç bitti deplasmanda 2-1 yenilmiştik
    Öeh onu bilmiyordum yahu Olsun ama yaw ben Galatasaray'la bile fark yiyodum heriflerden, sen bu takımla baya zorlamışsın Ama olsun takımın durumu baya kötüydü zaten. Bu yıl sonunda bulursun bir iki Navarro

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

6 oyuncu milli takımlarda ve maça çıkacagım şimdi bu arada daha ekim ayındayız ve yakında lig bitecek... ne zaman başlayacak sonra bilen var mı? yoksa burda lig 26 haftada bitip 4-5 ay tatil mi oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    Afyonkarahisar

şubatta açılıyor bildiğime göre

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

F.C. HAKA LİGDE YOLUNA DEVAM EDİYOR

6 oyuncusundan yoksun ve Everton maçının yorgunluğuyla çıktıgı maçta rakibine 3 gol atmayı başaran siyah beyazlı ekip herkesin beğenisini topladı.

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla yine takip eden kişi sayısı giderek artıyor... 20 kişi falan sanırım şu anda... Yararı olur mu olmazmı bilemiyorum ama kendi başarımın püf noktaları hakkında kısa bilgilere değinmek istiyorum belki işinize yarar...

* maçları izlerken hemen hemen her zaman "formations" sekmesinden bakıyorum (rakip teknik adamın yaptıgı değişikliklere anında cevap vermek için)

* maçlardan sonra ilk 11 de oynayan ve yorulan oyuncuları durumlarına göre 1 gün ile 3 gün arasında dinlendiriyorum ( gelecek maça dinç çıksınlar diye)

* 2-3 maç iyi oynayan oyuncuyu mutlaka basına övüyorum. (oyuncuların moralleri yüksek olsun diye)

* takım eğer kötü giderse Haka'da oldugu gibi takım kaptanından oyuncularla bir toplantı yapmasını rica ediyoruum (genelde motive olarak toplantıdan çıkıyorlar ve maçlarda daha iyi oynuyorlar )

şu an ilk etapta aklıma gelenler bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi formations olayını bende takip ediyorum, ama gerekli hamleleri yapamıyorum ya.
    Bir de adam dinlendirme olayını deneyeceğim Arda çok yoruluyor

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Harika Gidiyorsun Hocam

Nesil
    2008
    Yer
    Afyonkarahisar

F.C. HAKA LİGDE YOLUNA DEVAM EDİYOR

6 oyuncusundan yoksun ve Everton maçının yorgunluğuyla çıktıgı maçta rakibine 3 gol atmayı başaran siyah beyazlı ekip herkesin beğenisini topladı.

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla yine takip eden kişi sayısı giderek artıyor... 20 kişi falan sanırım şu anda... Yararı olur mu olmazmı bilemiyorum ama kendi başarımın püf noktaları hakkında kısa bilgilere değinmek istiyorum belki işinize yarar...

* maçları izlerken hemen hemen her zaman "formations" sekmesinden bakıyorum (rakip teknik adamın yaptıgı değişikliklere anında cevap vermek için)

* maçlardan sonra ilk 11 de oynayan ve yorulan oyuncuları durumlarına göre 1 gün ile 3 gün arasında dinlendiriyorum ( gelecek maça dinç çıksınlar diye)

* 2-3 maç iyi oynayan oyuncuyu mutlaka basına övüyorum. (oyuncuların moralleri yüksek olsun diye)

* takım eğer kötü giderse Haka'da oldugu gibi takım kaptanından oyuncularla bir toplantı yapmasını rica ediyoruum (genelde motive olarak toplantıdan çıkıyorlar ve maçlarda daha iyi oynuyorlar )

şu an ilk etapta aklıma gelenler bunlar
    *formations sekmesine pek bakmıyordum ama artık daha sık bakarım.
    *önceden bende aynı senin gibi yapardım ama öyle yapınca profildeki bazı şeylerde düşüş olduğunu gördüm ve bidaha pek yapmadım.
    *bu toplantı olayı daha önceki serilerde varmıydı benim hiç dikkatimi çekmedi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

F.C. HAKA TAKILDI...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by AlexandrePato View Post
    *formations sekmesine pek bakmıyordum ama artık daha sık bakarım.
    *önceden bende aynı senin gibi yapardım ama öyle yapınca profildeki bazı şeylerde düşüş olduğunu gördüm ve bidaha pek yapmadım.
    *bu toplantı olayı daha önceki serilerde varmıydı benim hiç dikkatimi çekmedi

geçen sene vardı diğerlerinde de olabilir ama tam hatırlamıyorum şimdi...
    Last edited by nannar : 13.Ocak.2009 at 23:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

2008 de vardı takım kötü gittimi futbolcularla takım degerlendirmesi yapıyordun

Nesil
    2008
    Yer
    Afyonkarahisar

abi gözlemcilere ne zaman komut veriyorsun
    bide haftalık bütçen ne kadar ??

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

o farketmiyor ki. sonuçta "roaming" seçeneğiyle gidiyorlar sürekli geziyorlar... bu arada ben 2-3 yaşlı adam aldım ama SS basmadım çok önemli transferler değil yani

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

abi Yoshimar Yotun diye bi eleman var Perulu bi baksana çıkarsa al AMC'de iyi işler yapar senin takımda

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

LİG SONU

Hasan Hüseyin Coşkun 12. sırada ve moralsiz olarak aldıgı takımı 9. sıraya kadar yükseltti. Lig sonunda istediği yerde olmamasına rağmen yine de geldiğinden beri takımda iyi yönde değişiklikler göze çarpıyor..

biraz meyve arası geleceğim görüşürüz...

Nesil
    2008
    Yer
    Afyonkarahisar

o farketmiyor ki. sonuçta "roaming" seçeneğiyle gidiyorlar sürekli geziyorlar... bu arada ben 2-3 yaşlı adam aldım ama SS basmadım çok önemli transferler değil yani
    bende roaming seçeneği sönük onu işaretleyemiyorum neyapcam

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

zaten bazı seçeneklede açık o dünya ya da lige yollarsan açık... ben de öyle yaptıgım için açık ama ülkeye yollarsan 1 kere gezer gelir...eğer ülkeye yollayacaksan sana tavsiyem 20 hazirandan sonra yolla... yeni oyuncular genelde o zaman çıkıyorlar... senin 18 yaş altına yeni oyuncular geldiginde yolla yani...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bazen kışın ortasında da çıkabiliyor. mesela benim altyapıdan 2 tane regen kış mevsiminin göbeende çıktı. sağlam elemanlar da aynı zamanda.

Nesil
    2008
    Yer
    Afyonkarahisar

zaten bazı seçeneklede açık o dünya ya da lige yollarsan açık... ben de öyle yaptıgım için açık ama ülkeye yollarsan 1 kere gezer gelir...eğer ülkeye yollayacaksan sana tavsiyem 20 hazirandan sonra yolla... yeni oyuncular genelde o zaman çıkıyorlar... senin 18 yaş altına yeni oyuncular geldiginde yolla yani...
    zaten bende öyle yapıyorum abi yeni altyapılar çıkınca world yapıp yolluyorum dünyadaki bütün regenleri önüme döküyo
    kaç tane gözlemcin war abi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

o da olabilir

Abdullah Ercan ve Ogün Temizkanoğlu "first team coach" olarak göreve getirildi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    zaten bende öyle yapıyorum abi yeni altyapılar çıkınca world yapıp yolluyorum dünyadaki bütün regenleri önüme döküyo
    kaç tane gözlemcin war abi

şu an 1 tane gözlemci için de sezon sonunu bekliyorum nasılki oyuncu çıkıyorsa ,çalışanlar da çıkıyor o zamanlarda özelliklere göre aratıp bulabiliyorsun... şu anda ne koç ne de gözlemci var adam gibi işte ogün ve abdullah'ı aldım 1 yıllıgına en azından bana yoldaşlık ederler,konuşacak birileri olur yaban ellerde tek kalmayalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ne diyor bunlar yaww? takımı sanki biz batırdık! oyun eğer ben geldikten sonraki bölümü değil de tüm sezonu değerlendiriyorsa beni kovar bunlar ben geldikten sonra 13 haftada 24 puan toplamış takım... benden önce 13 maçta 8-10 puan ancak almışlar ligin dibinden kurtulmuş ama yönetim memnun değil

Last edited by nannar : 14.Ocak.2009 at 00:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Takımın ilmi ilginç tekrar etmişler harfleri Kooteepee

Nesil
    2008
    Yer
    Afyonkarahisar

Smile

gavur işte abi aza kanaat etmiyorlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

seneye ayaklarına kapanır özür dilerler. biz ettik sen etme derler. ölü save'den Navarro'yu getirelim de bizi bırakma derler

Sayfa 5 / 23 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri