Tükürdü. :8:
Printable View
Biz burada bu maçı konuşuyoruz,fakat sen neden gelip bize daha önceki maçları örnek veriyorsun Eralpciğim.Her futbolcu hata yapabilir,burada ligdeki diğer takımların oyuncularının yaptığı hataları da gösterirsek onlarada şımarmış diyebilirmiyiz.
Olayı net hatırlamıyordum biraz zaman geçtiği için tükürdü sanıyordum su şişesi fırlatmış tamam özür dilerim.
Tamam gereksiz polemiklerle devam etmeyelim, benim de kendime hakim olamadığım söylenebilir.:) Bu maç hakkında, şahane stad hakkında, sergilenen mücadele hakkında konuşursak ve kötü sandığımızı sadece kötü olarak belirtip, bunu belirtenlere de saygı duyarsak fazla sorun çıkmadan konu devam eder ümidindeyim.
Bir futbolsever olarak temennim,umarım ki Kayserispor böyle bir stada sahip olduktan sonra yapacağı yatırımlarla Turkcell Süper Ligde şampiyonluk hedefini koyar. :)
Maçtan ziyade AyLar sonra izLediğim en iyi Mehmet Topuz vardı sahada. Hep diyorum bu adam büyük takım topçusu. Taraftar atmosferinde adam bir başka oynuyor :D
Dün staddaki atmosfer iyi bir taraftar kitlesi olmamasına rağmen mükemmel birşeydi.Stadda çok süper bir ambiyans var çok az bir kişi bağısa bile acayip yankı yapıyor.Maça gelirsek maça çok istekli başladık ama çokta talihsiz bir gol yedik.FBnin ikinci golüde erken gelince taraftarıda oyuncularında moralia lt üst oldu.İkinci yarı Volkan atılınca tekrra bir canlanma oldu ama bu sene malesef bizim bir forvetimiz bile olmadığından ne pozisyona girdik ne şut çekebilidik.Mehmet Topuz dışında kaleye şut çeken yoktu.Takım iyi mücadele etti ama Mehmet Topuz dün bir başkaydı çok istekli maça çok asıldı ama olmadı.Sağlık olsun sonuçta raki Fenerbahçe.
Mükemmel bir stada kavuştuk bu sene takımın uyumu çok bozuldu Kayseri Adana Skatlıkalr falan derken.Seney çok daha iyi olacaz duyumlarıma göre...
Ayrıca birşey söylemeliyim düne kadar çok büyük sempati duyduğum Carlos artık benim en sevemediğim insanlar arasında geliyor bu kadar ukela bir adam görmedim çok havalanmış herkesi kendisinin şakşakçıları zannediyor ama Toluan Hoca oturtmasını bildi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Stad doluyken bazı resimler
http://img99.imageshack.us/img99/9120/dsci0256.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/3756/dsci0250y.jpg
http://img48.imageshack.us/img48/4933/grnt0012.jpg
Ses ve ışıklandırma sistemine hayran kaldım:)
yedek futbolcuların ısınma bölümü keleye çok yakın...
M.Topuz gerekli gereksiz yerlerde tekmeler savurmakla eline ne geçti çok merak ediyorum.Tolunay Kafkas'ın kibiri ben çok şaşırttı.O benim muhattabım değil filan yakışmadı.(Carlos'un maç sonu söyledikleri de çok yanlış.)
Tolunay Kafkas ve M.Topuz oyunu germekten başka hiçbir şey yapmamıştır kendilerini kınıyorum.Stadın ambiyansına fazla kaptırmışlar kendilerini ama B.Gezer olmasaydı maçı zor 11 kişi bitirirlerdi.
Emre'nin hareketide ayıptır ya..Sen kimsinde adam sana bi faul yaptı diye boğaz kesme işareti filan yapıyorsun mafyamısın sen Emre ?.Terbiyesizlik resmen.Hiç sevmiyorum Emre belözğlunu.Valla orda terbiyesizlik yaptı.Bide Volkan'ın pozisyonunda Carlos hakemin önünde hakeme deli işareti gibi bişi yapıyor ama hakem dikkate bile almıyor oda çok ilginç geldi bana..
R.Carlos şuan sadece Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi futbolcusudur. Gelip rakip takımın teknik direktörüne kolunu atıp Tolunay Hoca'nın kelini okşayamaz, rakibi küçümseyemez.Hakeme el kol hareketlerini her maç yapıyor R.Carlos. Bunu iyice alışkanlık haline getirdi. R.Carlos Alemin Kralı zannediyor sanırım kendisini.
Maçtan sonrada ben daha Tolunay Hoca'yı tanımıyorum falan gibisinden şeyler de söyledi. Halbuki ilk yarıdaki 4-1'lik maçta Tolunay Hoca'yı tanımış olması lazımdı kendisinin ...
İyice cılkı çıktı bu konunun. Maçı konuşalım sadece...
Tanımıyorum demedi, adını yeni duydum dedi, Tolunay Kafkas'ın sahada ona karşı yaptığını saha dışında da Carlos yaptı. Adını yeni duydum diyerek. İki hareketin de yanlış olduğunu söylemiştim ama burada tek tarafı asıp kesmeyelim. Tolunay Kafkas bence teknik direktörlük konusunda en yeteneksiz isimlerden ligimizde ve çok agrasif ve örnek olunmayacak hareketler yapıyor. Konuşulacaksa 2 tarafın da hataları konuşulsun ki art niyetli yorum yapılmadığıuna inanalım bizde.
Yaptığı hareket profesyonel'likle uyuşmuyor Emre'nin. Emre iyice değişti yahu, sitem eder gibi.
Stadın ambiyans'ı çok güzelmiş, umarım böyle stadlarımız daha da yapılır. :)
Ben art nıyetli değilim ama Serkan Bi futbolcu gelip rakip teknik drektöre o hareketi yapması doğrumu?Ben tolunay hocayıda savunmuyorum ama bu hareketler cezalık hareketler hakeme yaptığı sora Tolunaya yaptığı.Üzerine bide maç sonu sözleri terbiyesizlik bence.Tolunayda hatalı olabilir ama onu tahrik edende Carlos o anda
Tolunay'a ne yaptı yahu, gidip tekme mi attı, yumruk mu attı? Gitmese daha iyiydi ama oradan oyuna başlayacaktı zaten Fenerbahçe ve sakin ol tarzında elini uzattı. Tolunay Kafkas daha sakin şekilde yapmamasını belirtebilirdi. O hareketinden sonra Mehmet Topuz geldi Carlos'un yakasına yapıştı, bunun için neden kimse yazmıyor? Tolunay kibirinden, kompleksinden Carlos'u küçük düşürmeye çalıştı, cevabı Carlos maç sonu verdi. Hoş şeyler değil ama bu Tolunay Kafkas değil miydi geçenlerde rakibin dizine tekme atıp kırmızı kart gören oyuncuyu alnından öpen? Sonra Mehmet Topuz değil miydi Edu'nun alakası olmamasına rağmen elle oynadığını iddia edip onu attırıp Kayseri'nin maçı kazanmasını sağlayan?
Kimse demesin Carlos şöyledir, Emre böyledir diye, yorum yapılacaksa 2 taraf için de yapılsın, anti-fener durumu olmadığına inanalım biz de.
Yahu Tolunay Hoca'yı tahrik eden R.Carlos. Zaten maçta gerginlik hakim. Kayseri'nin üstünde baskı var. Kayserispor yeniliyor üstüne bide R.Carlos gelip Tolunay Hoca'nın kafasını okşamaya çalışıyor. Tolunay Hoca ne yapsaydı nazik bi şekilde elini indirir misin Carlos beyefendi mi deseydi acaba?
http://img365.imageshack.us/img365/2531/adszeme.jpg
Fenerbahçe forması giymiyor, yazılmamasının tek nedeni.
Ayrıca yine aynı Topuz'un gelip Semih'e arkadan yaptığı hareketi de herkes gördü ama yine bu da gündem olmadı.
vay be efsane Carlos, laubali şımarık oldu. Tolunay hocanın yaptıkları çok doğru he onu mu demeye getiriyorsunuz ? bırakın komik duruma düşmeyin arkadaşlar. ben bu yaşımda ne laubali şımarık topçular gördüm, hakeme tüküren kafa atan. Carlos rakip takım hocasının omzuna el attığı için laubali şımarık oldu ya daha ne demeli.
Mehmet Topuz'un maçta yapmadığı kalmadı, ama hiç konuşulmadı. Emre'nin tek hareketi gündem oldu. Neden forma farkı tabii ki. Topuz Fenerbahçe forması giyseydi dakikada asılıp kesilirdi bu kadar basit günümüz futbolu.
Carlos popülerliğininde verdiği etkiyle rahat ve şımarık davranıyor yok hakeme su atmalar deli işareti yapmalar..
Emre için söylenecek söz yok ne olduğu belli zaten..Fenerbahçeye geldiği için sevmiyorum değil intere gittiğinden beri sevmiyorum kendisini faruk sürende sevmez bu yüzden zaten suç onu milli takımın kaptanı yapanda..
Asıl komik olan Emre için demediklerini bırakmayanların Fenerbahçeye gelince masum çocuk muamelesi yapması.. :)
Bu arada carlos fb yenik olsaydı bakalım rahat rahat tolunay kafkasa elini atabilecekmiydi merak ediyorum..
Kayseri'ye bu kadar kötü oyun oynatan Tolunay Kafkas'ın tartışılması gerekiyor aslında. Galatasaray 10 kişi kaldı, pozisyona girmeden güç bel gol atıp 1 puanı aldı. Bu maçta da Fenerbahçe 10 kişi kaldı, Mehmet Topuz'un uzun şutlarından başka pozisyon üretemedi takım.
Yeni stad yapılmış, taraftar, camia hava yakalayacak ama Kayseri'yi uçuracak hoca Tolunay değil. Kayseri başarılı olmak istiyorsa değişikliğe gitmeli.
Popüler olmadığı halde, hakeme tükürüp kafa atanlar varsa bu ülkemizde. bırakta Carlos'da popülerliğini konuştursun. ayrıca Emre'yi sevmiyorum demişsin, emin ol Emre'de seni sevmiyordur. bir zamanlar takımınızdayken sevdiğin emre şimdi inter'e ve fener'e gittiği için kıl kaptığın emre oluvermiştir. aynısını fenerbahçeli arkadaşlarda yaşadı tuncay ve aurelio konusunda. bunda komik duruma düşecek birşey yok.
Carlos'un savunulacak bir yanı yoktur. Gözle görünen bir gerçek var ki bu adamın popülerliği Fenerbahçe'ye çoğu vakit avantaj getirsede popülerliğini bu tarz işlerde kullandığında da farklı yorumlar olacaktır.
Senin işin mi teknik direktörü sakinleştirmek. Oraya gitmese bu olaylar olmayacaktı. Aaa bu adamda yapıyor vs. demeye gerek yok. Ben bugüne kadar bir oyuncunun hiç alakası olmadığı bir yerde yatıştırma amacıyla rakip teknik adamın kafasını okşamaya gittiğini görmedim. 4. hakem var, yardımcı hakem var, orta hakem var. Senin orada işin olmamalıdır.