1 ile 30 arası toplam 159 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe [ TSL 23. Hafta ]

Hybrid View

Yahu ne şımarması ya.Adam orada sinirlenip etrafa bağıran çağıran Tolunay Kafkası ve oradaki ortamı sakinleştirmek için gitti.El kol yapan Tolunay Kafkas zaten.

Tolunay Kafkas'ın omzuna koyarak Kayserili oyuncuları da yumuşatmak istiyordu muhtemelen fakat Tolunay Kafkas'ın '' çek lan elini s.. git '' şeklindeki sözlerine maruz kalarak şımardı damgası yedi. Enteresan bir durum. 2. olarak hakeme yaptığı ise hoş değildi.
    aynen bunların altına imzamı atıyorum bende.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Yahu ne şımarması ya.Adam orada sinirlenip etrafa bağıran çağıran Tolunay Kafkası ve oradaki ortamı sakinleştirmek için gitti.El kol yapan Tolunay Kafkas zaten.
    R.Carlos şuan sadece Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi futbolcusudur. Gelip rakip takımın teknik direktörüne kolunu atıp Tolunay Hoca'nın kelini okşayamaz, rakibi küçümseyemez.Hakeme el kol hareketlerini her maç yapıyor R.Carlos. Bunu iyice alışkanlık haline getirdi. R.Carlos Alemin Kralı zannediyor sanırım kendisini.

Maçtan sonrada ben daha Tolunay Hoca'yı tanımıyorum falan gibisinden şeyler de söyledi. Halbuki ilk yarıdaki 4-1'lik maçta Tolunay Hoca'yı tanımış olması lazımdı kendisinin ...

Mesaj Yetkileri