Bu Nasıl Bir Oyun Anlayışı?
penaltı buz gibi penaltı. tartışmaya gerek yok. hatta top gole gidiyor golü kesti diye bence hakem ibrahim'i oyundan bile atabilirdi. kırmızı kart çıkarsa kimse bişey diyemez orda.
bu milli takımda ibrahim üzülmez, sabri vb. oyuncuların haricinde oynayabilecek hiç mi adam yok. hiç kalmadı ibrahim üzülmez'in yerine koyabilecek, sabri'nin yerine oynatabilecek adam? bu wederson neden türk oldu? bana göre ibrahim üzülmez'den kat kat daha iyi oyuncudur.
sabri'yi alıyor sağ açık oynatıyor. iyi güzel. sabri'nin sünger beyinle kapasitesiz bir futbolcu olduğunu biliyoruz. özer hurmacı ne güne duruyor? hem solda hem de sağda oynuyor hem de özer ve sabriden ofansif olarak daha faydalı. sağ bek mi arıyorsun? o da mı yok bu memlekette?
ayrıca bu takımı kurtaracak olanlar sabri, batuhan ve nuri mi? takımın en iyisi ARDA'yı çıkarıp bu zamana kadar bi elin parmaklarını geçmediği sayıda oynattığın Nuri mi takıma galibiyet getirecek? bu nasıl bir teknik adamlık nasıl bir mantalite nasıl bir düşünme tarzıdır?
hadi onu da geçtim semih'in yerine sabri'yi almak nasıl bir mantıktır?
bu maçın böyle olmasının tek sorumlusu Fatih Terim'dir. oyuncuların bugün döktükleri tere de yazıktır ayrıca.
hakan balta ve emre aşık, torres'e adım attırmadılar doğru düzgün. ama torres'i tutmak da kolay değil tabi. onlar torres'i torres de onları çok yordu. öyle olunca da ikinci golü kontra ataktan çok kolay yedik. onlara da diyecek hiç bişey yok. ha var helal olsun. torresle başa baş mücadele gösterdiler.
volkan hayatının en iyi maçlarından birini çıkardı. penaltıyı kurtarma zaten şans işi. golde de teke tek. yapacak söyleyecek pek bişey yok.
söyleyecek tek şey:
FATİH TERİM'E BU MAĞLUBİYET İÇİN TEŞEKKÜR ETMEKTİR!