Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Türkiye

12 54.55%
  • İspanya

6 27.27%
  • Berabere

4 18.18%
1 ile 30 arası toplam 188 sonuç

Konu: Türkiye - İspanya | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Penaltı pozisyonunda hakeme neden penaltı çaldı diye çıkışacağımıza İbrahim'i atmadı diye teşekkür etmeliyiz.Birde İspanya'nın rahat 2-3 pozisyonu -ofsayt olmadığı halde- ofsayt diye kesildi.
    Maç 1-1 giderken Gûiza'nın net pozisyonunda ofsayt dedi hakem. Penaltıdan sonra atması lazımdı zaten penaltı olduğuna değil 10 kişi olcz diye çok korktum.

Semih geçen maçtan sonra konuşurken ağlıycaktı nerdeyse. Adamın üzerine yapışmış genç genç diye hocalar en kolay onu oyundan almayı görüyolar herhalde. Nihat çıktığında ohh dedim Semih - Batuhan kafa toplarında her türlü yer onları. Batuhan indirir Semih vurur. Ama bir baktım Sabri oyuna giriyo. Neyse diyecek birşey yok.
    Adiós africa...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Maç 1-1 giderken Gûiza'nın net pozisyonunda ofsayt dedi hakem. Penaltıdan sonra atması lazımdı zaten penaltı olduğuna değil 10 kişi olcz diye çok korktum.

Semih geçen maçtan sonra konuşurken ağlıycaktı nerdeyse. Adamın üzerine yapışmış genç genç diye hocalar en kolay onu oyundan almayı görüyolar herhalde. Nihat çıktığında ohh dedim Semih - Batuhan kafa toplarında her türlü yer onları. Batuhan indirir Semih vurur. Ama bir baktım Sabri oyuna giriyo. Neyse diyecek birşey yok.
    Adiós africa...
    Herşeyin özü.

Eldeki kadronun seviyesi bu, bırak Xavi'yi bir tane Xabi Alonso ayarında bir orta sahan yok.Senna'nın yerine Aurelio'yu koyarsın gerisi apayrı bir dünya.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri