ŞAMPİYON TAKIMIN OYUNCULARI(k)(k)(k)
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ŞAMPİYON TAKIMIN OYUNCULARI(k)(k)(k)
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
kariyerini baştan sona okudum gerçekten güzel bir kariyer.dikkat ettim de gözlemcinin bulduğu oyuncular biraz tuzlu gibi daha ucuz regenler bulabilirsen harika olur
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür Ederim Hocam. :):)Evet Maddi Sorunum Olmasa Alacağımda Para Olmadığı İçin Alamıyorum Onları Kiralama Yoluyla Alabilirsem Almaya Çalışacağım Özellikle Forvete Gözlemci 5 Yıldız Veriyor. :0::0: Bakalım Kendimizi Zorlayacagiz Mutlaka Kaliteli Oyuncular Almam Lazım Yoksa Bu Kadro Darmadağın Olur Gelecek Sene :confused::confused:
sakaryam düşmekten kurtulmuş :D süper ligte başarılar
Baştan sona okudum süper ligde başarılar dilerim.Ablamın da Kırıkkale üniversitesinde okuması nedeniyle daha da ilgiyle takip edeceğim kariyerini :)
Samsunun playoff lara katılamamasına üzüldüm
TSL de başarılar revizyon şart biraz dimi?
Düşenler Neredeyse Hemen Hemen Son 4 Haftada Belliydi Hocam. 3 İstanbul Takımınında Düşmesi İyi Oldu:)
Teşekkür Ederim.
Buradaki Üniversite Güzeldir Gerçekten Sosyal Aktivite Pek Fazla Olmasa da Eğitim Açısından Güzel Yer. Zaten Puanları Gazi ile Yarışıyor Bir de Ankaraya Yakın Olmasından Dolayı Fazla Tercih Ediliyor
Beraberliğin 2-3 Tanesi Galibiyet Olsaydı Çok Rahat Samsun Terfi Ederdi.
Evet Büyük Revizyon Şart... Bu Kadro Bişey Yapamaz Yoksa;);)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeni Sezon Hazırlıklarımız Başlıyor...
Transferler Birazdan...
FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ!
TÜRK FUTBOL TARİHİNİN GENÇ VE YETENEKLİ OYUNCULARINDAN MURAT SÖZGELMEZ'İ BEDAVA KADROMUZA KATTIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM. OYUNCUNUN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ HIZI KUVVETLİ OLMASI DEFANSIN HER YERİNDE OYNAYABİLMESİ BAŞLICA TRANSFER NEDENİMİZ.
KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORORUZ TAKIMDA
[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/4021/msgd.jpg[/IMG]
[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/777/trn1a.jpg[/IMG]
VARAN 2!!!
Gaziantepspor'un Tecrübeli Savunma Oyuncusu ARMAND DEUMİ Gaziantepspor'un Kontrat Yenileme Teklifini Redderek Kulübümüzün Önerdiği Kontratta Her Konuda Anlaşarak Takımımıza Katılmıştır.
Takımımıza Hayırlı Olsun...
VARAN 3
[CENTER]Ankaraspor'un ve Türk Futbolunun Gelecek Vaat Eden Defans Oyuncularından Olan Erhan Güven'i de Kadromuza Kattığımız İçin Mutluyuz
VARAN 4
Antalyaspor'un Önemli Oyunculardan Yetenekli Oyuncusu ŞENOL CAN da 2 Yıllık Kontrat Teklifimizi Düşünmeden Kabul Etmiştir. Takımımızda Başarı İle Mücadele Edeceğinden Şüphemiz Yoktur.
[IMG]http://img200.imageshack.us/img200/2448/snc.jpg[/IMG]
[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/4420/trn4.jpg[/IMG]
VARAN 5
TRANSFERLERİMİZ SON SÜRAT DEVAM EDİYOR
Takımımızdaki Gol Yollarındaki Sıkıntımızı Slovak PAVOL STRAKA ile Anlaşarak Çözdük. Sırp Forvet Jestroviç İle Kontratı Feshettik. Takımımıza Hayırlı Olsun.
VE VE VE...
Çok Önemli Bir Genç ve Türk Futbolunun Gelecek Vaat Eden Oyuncularından Biri Olan ALAATTİN ÖZTEKİN'i Kadromuza Kattığımız İçin Gururluyum. Kendisinden Çok Şey Beklediğimi Yüz Yüze Konuşarak Oyuncuya Anlattım;);)
O da Kendisine İnananları Mahçup Etmeyeceğini ve Giydiği Formanın Hakkını Vereceğini ve Çok Çalışacağına Söz Verdi.(::)(::)
Takımımıza Hayırlı Olsun
süper transferler hocam ama erhan güven 28 lik adam daha ne kadar gelcek vaadedecek :D:D
şaka bi yana bu kadro ile ilk 10'u zorlarsın. Bende pendik olaraktan geldim Süper Lige ;) hadi Allah sonumuzu hayretsin...
VE SON BOMBAMIZ...
Kırıkkalespor Teknik Patronu Kendisinin Türkiye'deki Menejerlerden Hiç Bir Farkının Olmadığını Hatta Mustafa Denizliden Bile Daha İyi Olduğunu Basın Toplantısında Gazetecilerle Atışan Öcal Şuan Türkiye'nin En İyisiyim Diyerek İddaalı Sözler Sarfetti ve Son Transfer Bombasınıda Mustafa Denizliye Atıfta Bulunarak Türk Futbolunun Yaşlı Kurtu Yusuf ŞİMŞEK ile Her Konuda Anlaştığını ve Takıma Katılacağını Gazetecilerle Paylaştı:zuhaha:zuhaha ve Salonda Büyük Sessizlik Oluşurken Bir Gazeteci "Bu Transfere Gerek Var mıydı?" Sorusuna Birisine Hakettiği Cevabı Vermek İçin Transfer Ettik:zuhaha
baba ne yaptın ya bende alıcaktım ama almadım adam ölmüş keşke almasaydın ama neyse yedekte oturur :D:D
Olsun Bazı Oyuncular 30 undan Sonra Açılır O da Belki 30 undan Sonra Açılacak :zuhaha:zuhaha Ondan Gelecek Vaat Eden Dedim.
Bu Arada Erhan Güven Şu Saatte Gerçekte Beşiktaş İle Antlaştı Gelecek Sezon Beşiktaşta.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Olsun Kulübe Sadık Olursa Onu Yanıma Alırım Artık Yedek Kulübesinde Beraber Otururuz:zuhaha:zuhaha
bi kadronun son halini merak ettim :)
Bu Arada Beşiktaşlıyım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu da Senin İçin Hocam
Bir Kaleciye Forvete Ortasahaya İhtiyacım Var. Kalecide Ömer Çatkiçla Anlaşamadık O da İBB nin Yolunu Tuttu. Transfer Sezonunun Kapanmasına Bir Hafta Kaldı Brezilyada Falan Çok İyi Oyuncular Buldum Ama Bütçem Yok:uzgun::uzgun:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe'nin de Kardeş Kulübü Olduk Gerçi Pek Alacağım Oyuncu Yok Ya Neyse Yönetim Fener ve Galatasaray Diye Önüme Getirdi Ben GS yi İstedim Bana Sen Karışma Dediler O Zaman Kardeşim Bana Niye Soruyon Sen Bileceksen Hasta Ettiler Beni:mad::mad:
Bu Pilot ve Kardeş Kulüpte Önüne Gelen Seçeneklerde Sizin Dediğiniz Oluyormu:)
Birinci Sırada Kim Varsa Yönetim Onu Yapıyor Şuana Kadar Benim Dediğimi Seçmediler Hiç.
Eğer Seçme Şansı Yoksa Niye Alternatif Koyuyorlar İptal Deyince İkiside Gidiyor.
Bende mi Böyle Oluyor Oyun mu Öyle Öyleyse Bu Yönü Çok Saçma:)
Güzel kariyer oluyor hocam :).Transferler güzel.Süper ligte başarılar :)
Doğukan'ı ve Mahmut Taşkıran'ı kirala bence Fener'den :)
Forvete genç Alipio'yu dene ve ikechukwu Kalu'yu almaya çalış boşta kalıyor onlar.
Esposito ve Bebbe'de serbest benim oynumda.
Başarılar güzel kadro ama dandikte olsa 2 forvet al yoksa çok sıkıntı çekersin.
tebrikler hocam. Süper Lige cıkmısız. Transferler de güzel. Bu sene ligi 8-12 arasında bitirirsin diye düsünüyorum.
alipio dehşet oluyo taner taktak'a bi bak deniz baykara güzel oluyoo
BAŞARILAR
Teşekkür Ederim Kardeşim.
Doğukan Gelmek İstemiyor Hocam Ayrıca Mahmutu Fener Serbest Bırakmış Özellikleri Pek iyi Çıkmamış:)
Alipio yu Büyük Takımlar Bir Sene İçinde Keşfetmezse:D:D Bu Sene Kontratı Bitiyor Takipçisiyim Bedelsiz Alabilirsem Alacağım 18 Yaşında Olmasına Rağmen Müthiş Özellikleri Var.
Oyunda İkechukvu Kalu'yu Bulamadım Hocam Oyuncu Emekli Olmuş Sanırım:zuhaha
Bebbe 35 Milyar Lira Yüksek Maaş İstediği İçin Oyuncudan Vazgeçtik. Kulüp En Fazla 25 Milyar Maaş Veriyor:D
Leccedeki Andrea Espositoyu mu Diyorsun? Eğer O ise 2 Sene Sonra Kontratı Bitiyor Kardeşim Hedefimizi Ligi Orta Sıralarda Tamamlamak Dedik Kardeşim. İnşallah Bu Sene Az Çok Bütçe Oluşturup İstediğim Oyuncuları Almak İstiyorum. Kulübe Şuan Hiç Kimse Gelmek İstemiyor Üstelik Bütçede Para Yok 2 Sene İçinde Takımın Ekonomisini Düzeltip 3 Sene Sonra Şampiyonluk Mücadelesine Girişmek Temel Hedefim:) Bakalım Ne Kadar Başarabileceğim. Efsane Olmaya Çalışıyoruz:D
Teşekkür Ederim Hocam. Taner'i İlk Başladığımda Orduspor'a Kaptırmıştım. Bu Sene Yaklaşık 550 Milyara Genk'e Satmışlar Artık Onu Takıma Katmam İmkansız Gibi Şu Halimle Yeni Keşfedilmemiş Yeteneklere Bakıyoruz. Fenerin Regen Kalecisi Dehşet Bişey:D:D
Deniz Baykara'yı da Kayseri Kapmış Kardeşim:) 2 Sene Sonra Kontratı Bitiyor.
Alpioyu Kaptırmazsak Seneye Katmaya Çalışacağım:)
Yorumlarınız ve Tüm İlginiz İçin Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Yardımlarınızı Esirgemeyin:)
Transfer bekliyoruz :) tevfik köse var bak onu da sözleşmesi bitiyorsa almaya ya da kiralamaya bak.15 bitiriciliği var.
maçları bekliyoruz transfer güzel..Yusuf bir 10 dakika oynar yeter zaten :D
Teşekkür Ederim Arkadaşlar. Transfer Sezonunu Kapattık Bir Haftamız Kalmıştı Tevfik Köseyi Eski Kulübü Leverkusen 2 Sene Önce Almış. Kontratı Bu Sezon Bitiyor Bakalım. Özgürcan'ı Aldık Ama Transfer Sezonuna Yetiştiremediğimiz İçin Devre Arası Takıma Katılacak.
Maçlar Geliyor Şimdi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ÖNCELİKLE TAKIMA BU SEZON KATILAN VE AYRILANLAR...
[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/995/gts.jpg[/IMG]
Sezon Hazırlıklarını Transferlerle ve Takım İskeletini Kurmaya Çalıştığımız İçin Hazırlık Maçları Oynayamadık ve Gelen Çoğu Maç Tekliflerini İşlerimiz Dolayısıyla Geri Çevirdik. Tek Maçımız Kardeş Takımımızdan Gelen Teklifle Kendimizi Gördük
[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/966/hazrlk.jpg[/IMG]
TURKCELL SÜPER LİG 2010-2011 SEZONU BAŞLIYOR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 1. Hafta
Malatyaspor 1-2 Kırıkkalespor
Geçen Sezon Aynı Yolda İlerlediğimiz Kader Arkadaşımızla Bir Kez Daha Karşı Karşıya Geldik. Rakibimizle Oynadığımız Son Maçta Deplasmanda Yenilmiştik ve Rövanşını Süper Ligde Almak Nasipmiş. Üstün Oynadığımız Maçı Kazanarak Süper Lige 3 Puanla Başladık:)
[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/4647/tsl1.jpg[/IMG]