alipio dehşet oluyo taner taktak'a bi bak deniz baykara güzel oluyoo
BAŞARILAR
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

alipio dehşet oluyo taner taktak'a bi bak deniz baykara güzel oluyoo
BAŞARILAR
 Editör

Editör

Teşekkür Ederim Kardeşim.
Doğukan Gelmek İstemiyor Hocam Ayrıca Mahmutu Fener Serbest Bırakmış Özellikleri Pek iyi Çıkmamış
Alipio yu Büyük Takımlar Bir Sene İçinde KeşfetmezseBu Sene Kontratı Bitiyor Takipçisiyim Bedelsiz Alabilirsem Alacağım 18 Yaşında Olmasına Rağmen Müthiş Özellikleri Var.
Oyunda İkechukvu Kalu'yu Bulamadım Hocam Oyuncu Emekli Olmuş Sanırım
Bebbe 35 Milyar Lira Yüksek Maaş İstediği İçin Oyuncudan Vazgeçtik. Kulüp En Fazla 25 Milyar Maaş Veriyor
Leccedeki Andrea Espositoyu mu Diyorsun? Eğer O ise 2 Sene Sonra Kontratı Bitiyor Kardeşim Hedefimizi Ligi Orta Sıralarda Tamamlamak Dedik Kardeşim. İnşallah Bu Sene Az Çok Bütçe Oluşturup İstediğim Oyuncuları Almak İstiyorum. Kulübe Şuan Hiç Kimse Gelmek İstemiyor Üstelik Bütçede Para Yok 2 Sene İçinde Takımın Ekonomisini Düzeltip 3 Sene Sonra Şampiyonluk Mücadelesine Girişmek Temel HedefimBakalım Ne Kadar Başarabileceğim. Efsane Olmaya Çalışıyoruz
Teşekkür Ederim Hocam. Taner'i İlk Başladığımda Orduspor'a Kaptırmıştım. Bu Sene Yaklaşık 550 Milyara Genk'e Satmışlar Artık Onu Takıma Katmam İmkansız Gibi Şu Halimle Yeni Keşfedilmemiş Yeteneklere Bakıyoruz. Fenerin Regen Kalecisi Dehşet Bişey
Deniz Baykara'yı da Kayseri Kapmış Kardeşim2 Sene Sonra Kontratı Bitiyor.
Alpioyu Kaptırmazsak Seneye Katmaya Çalışacağım
Yorumlarınız ve Tüm İlginiz İçin Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Yardımlarınızı Esirgemeyin