Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Ligde ve Avrupada Adımızı Kaç Yılda Tarihe Yazdırırız?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Ömür Boyunca Yazdıramazsın Boş Hayallerdesin

5 20.83%
  • 1 yılda

1 4.17%
  • 2 yılda

1 4.17%
  • 3 yılda

9 37.50%
  • 5 yılda

6 25.00%
  • O Kadar Uzun Kalamazsın

2 8.33%
1 ile 30 arası toplam 406 sonuç

Konu: Orta Anadoludan Avrupaya Açılan Kapı ***MKE KIRIKKALESPOR***(4.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

alipio dehşet oluyo taner taktak'a bi bak deniz baykara güzel oluyoo
    BAŞARILAR

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Güzel kariyer oluyor hocam .Transferler güzel.Süper ligte başarılar
    Teşekkür Ederim Kardeşim.

Quote Originally Posted by canalkan34 View Post
    Doğukan'ı ve Mahmut Taşkıran'ı kirala bence Fener'den
    Forvete genç Alipio'yu dene ve ikechukwu Kalu'yu almaya çalış boşta kalıyor onlar.
    Esposito ve Bebbe'de serbest benim oynumda.
    Başarılar güzel kadro ama dandikte olsa 2 forvet al yoksa çok sıkıntı çekersin.
    Doğukan Gelmek İstemiyor Hocam Ayrıca Mahmutu Fener Serbest Bırakmış Özellikleri Pek iyi Çıkmamış
    Alipio yu Büyük Takımlar Bir Sene İçinde Keşfetmezse Bu Sene Kontratı Bitiyor Takipçisiyim Bedelsiz Alabilirsem Alacağım 18 Yaşında Olmasına Rağmen Müthiş Özellikleri Var.
    Oyunda İkechukvu Kalu'yu Bulamadım Hocam Oyuncu Emekli Olmuş Sanırım
    Bebbe 35 Milyar Lira Yüksek Maaş İstediği İçin Oyuncudan Vazgeçtik. Kulüp En Fazla 25 Milyar Maaş Veriyor
    Leccedeki Andrea Espositoyu mu Diyorsun? Eğer O ise 2 Sene Sonra Kontratı Bitiyor Kardeşim
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    tebrikler hocam. Süper Lige cıkmısız. Transferler de güzel. Bu sene ligi 8-12 arasında bitirirsin diye düsünüyorum.
    Hedefimizi Ligi Orta Sıralarda Tamamlamak Dedik Kardeşim. İnşallah Bu Sene Az Çok Bütçe Oluşturup İstediğim Oyuncuları Almak İstiyorum. Kulübe Şuan Hiç Kimse Gelmek İstemiyor Üstelik Bütçede Para Yok 2 Sene İçinde Takımın Ekonomisini Düzeltip 3 Sene Sonra Şampiyonluk Mücadelesine Girişmek Temel Hedefim Bakalım Ne Kadar Başarabileceğim. Efsane Olmaya Çalışıyoruz
    Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    alipio dehşet oluyo taner taktak'a bi bak deniz baykara güzel oluyoo
    BAŞARILAR
    Teşekkür Ederim Hocam. Taner'i İlk Başladığımda Orduspor'a Kaptırmıştım. Bu Sene Yaklaşık 550 Milyara Genk'e Satmışlar Artık Onu Takıma Katmam İmkansız Gibi Şu Halimle Yeni Keşfedilmemiş Yeteneklere Bakıyoruz. Fenerin Regen Kalecisi Dehşet Bişey
    Deniz Baykara'yı da Kayseri Kapmış Kardeşim 2 Sene Sonra Kontratı Bitiyor.
    Alpioyu Kaptırmazsak Seneye Katmaya Çalışacağım

Yorumlarınız ve Tüm İlginiz İçin Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Yardımlarınızı Esirgemeyin

Mesaj Yetkileri