Mor ne alaka yahu onu çözemedim ben:) Başka renkmi bulamamışlar.
Printable View
Mor ne alaka yahu onu çözemedim ben:) Başka renkmi bulamamışlar.
Mor formayı pek beğenmedim.Parçalı zaten klasik,beyaz da hoşuma gitti.
Mor aksine cok güzel bir renk cok hosuma gitti kesinlikle dolabımda bulunacak...
Bu konuya yazmasalarda Nike'a geçelim diyen arkadaşlara bu forma duyurulur dümdüz sadece amblemler var ve renginde cidden kötü Bizim mor formada hem ince çizgiler var ayrıca adidasın 3 çizgisi ayrı bir hava katıyor... :zuhaha
Abi aykırı bir renk istemişler mor çıkmış piyangodan :zuhaha
Seneye yine böyle bir aykırı renk olcakmış Adnan Polat'ın açıklamasına göre ama bu sefer 5-6 tane belirlenip taraftar oylamasına sunulacakmış ve taraftarın seçtiği renkteki forma üretilecekmiş...
Beğenmedim bu seneki galatasaray formalarını.
Eren cok üzüldük bak :D
3 formadan 1 inin takım forma renklerinden farklı bir renkle baskın olması gerekiyor zaten ..bu sene de lila seçilmiş..
hayırlı olsun diyorum inşallah kulübümüze baya gelir kazandıracaktır..benim hoşuma gitti açıkçası ama yıllardır etkileyici bir siyah forma beklentim vardı bir sene daha ertelemek zorunda kaldım bitek buna bozuldum diyebilirim :)
http://www.gsstore.org/images/Urun/b5794-2.jpg
parçalının içinde böyle bişey varmış
Lila rengi olanın içinde ne var ?
Alalım o zaman Lila renkli formadan :D
Fiyatlar 89 Tl'ymiş.
Fiyatlar iyiymiş :D
Daha iyi bir açıdan formalara bakmak lazım ama yine en güzeli mor forma:zuhaha
evet fiyatlarda baya iyiymiş :zuhaha
http://media.samanyoluhaber.com/medi...07/27/5/28.jpg
Arda'nın gözler nereye bakıyo öyle.Sanki Emre'nin şortunun orta bölgelerine.O bölgede hareketlenmeler var sanki bana öyle geldi :p
Bu sebepten dolayı inadına 2288'den alacağım :) 2288'in taraftarı çıkarsa, taraftar olanını alırım, çıkmazsa da orjinalini alacağım.Quote:
İlklerin kulübü olan Galatasaray, sportif başarılarının yanı sıra, öncü, yenilikçi ve uluslararası kimliğiyle de köklü bir dünya markasıdır. Asil köklerimizin derinliğiyle tasarlanan yeni formamız, morun bir tonu olan ve dünya renk literatüründe tanınan adıyla “majesty” (asalet) rengiyle hazırlanmıştır. Bu formamızı “2288” olarak adlandırmamızın sebebi, ismimizde bulunan “Galata” sözcüğünün etimolojik açıdan 2288 yıl öncesine dayanan bağlarıdır. “2288” tüm özellikleriyle Galatasaray’ımızın yenilikçi, fakat aynı zamanda köklü, cesur ve onurlu kimliğini yansıtmaktadır.
ultraslan.com
Yok abi parçalının ruhu farklıdır sırf o tasarıma özel bir uygulama olabilir diye düşünüyordum zaten de öyleymiş :D
2005 teki parçalı en güzel parçalılardan biriydi bence :)
Parçalı parçalı nereye kadar benimde gönlümden geçen o ama her senenin ayrı parçalısı var bende 3-4 tane oldu sırf öndeki reklamlar degisiyor artık degişik tasarımlarıda deneyelim herkes Lila ya .D
parcali olan klasik guzel olmus. beyaz olan bir arkadasinda dedigi gibi idman tshirt u gibi olmus, mor olani hic anlayamadim zaten chelsea formasi zannederim uzaktan gorsem mavi gibi.
Kararımı verdim Lila'yı mac izlerken giyecegim parcalıyı Maç yaparken :D
İyide lila cok daha acık bir renktir..Bu formalar mor :)
yeri deil ama bi sorum var bende imzalı orjinal forma var giysem sonra annem yıksa imzalar silinir mi?
Herneyse ondan...