-
Bencede küçük birşeyler al:D
-
Regenler Müthiş Evet Küçük Bir Şeyler Al Galatasaray küçük deil aama ordada sıkılırsın galiba sen en iyisi bi düşün
-
bide arkadaşım kariyeri sonlandırmadan önce bu kadar başarıyı hangi taktik ile yaptın ss leri koyarmısın bide bu regenleri hangi antreman programıyla geliştirdin rica etsem bunları koyabilirmisin bide en son kendi manager profilini koyarmısın? çok oldum galba:D
-
Hepsi bir arada bir program vardı onun üzerinde küçük oynamalar yaparak kullandım. Taktiğim son 1.5 sezon falan Sekopej'in sitede yayınlamış olduğu taktiği denedim.Regenlerin bu kadar iyi gelişebilme sebeplerinden birisi pilot kulüpler oldu genellikle oyuncusu az ancak lig olarak üst düzey sayılabilecek liglere kiralık gönderdim.Amaç her maç forma şansı bulabilsinler ve ciddi liglerde mücadele edebilsinler diye.Bu nedenle oyuncuların yıldız puanlarına göre düşük yıldızlıları az oyunculu takımlara ( bu takım genellikle belçika ligi pilot kulübüydü) daha yüksek yıldıza sahip olanları ise forma savaşına girecekleri kulüplere gönderdim.Antrenman oynattığım zamanda çok iyi etki gösterdi.Ancak doğru oyuncunun doğru pilot kulübe doğru yaş aralığında gönderilmesiydi önemli olan..Son ekleme regenleri 19 veya daha küçük yaşlarda alıp geliştirmeye çalıştırırım ki önünde gelişmesi için en az 2 senesi olabilsin oyuncular 21den sonra gelişimi yavaşlıyor verimli çağlarında forma şansı bulan oyuncular çabuk gelişiyorlar..
Bir süre kariyer hikayesi yayınlamıyacağım Gs ile oyun açtım sıkılınca yeni bir hikaye ile karşınızda olacağım beni takip edin.. :D