Pazar Ligi oyuncusu olarak teknik direktörlük yeteneklerimi geliştirmek için paraya kıyıp İngiltere'deki teknik direktörlük kurslarına kaydolduktan sonra bu ülkeye yerleştikten sonra bu ülkede yaşamaya karar verdim.Bir süre 6.Lig takımı Hyde United'a yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra bu takımın başına geçerek otoriteleri bile şaşırtarak Hyde United'ı üst liglere çıkardıktan sonra allah yürü yakulum dedi ve 2008-2009 sezonuyla beraber kendimi Liverpool'un kapısında buluverdim.Bu takımda geçirdiğim 2,5 sezonda 2 Premier Lig Şampiyonluğu, 2 FA Cup Şampiyonluğu, 2 English League Cup, 2 Community Shield, 1 Şampiyonlar Ligi kupası , 1 Avrupa Süper Kupası ve son olarak ta Dünya Kulüpler ŞAmpiyonası kupasınıda aldıktan sonra 2010 Aralığında Takımından istifa mı verdim yeni heyecan arayışlarıyla.

Arkadamda böyle bir takımı bırakmıştım ( Messi'yi de aldım sonradan)

Ve yollara koyulduk uzunca bir süre Milan ile flört ettikten sonra beni isteyen 2 takımdan biri olan Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettim ancak burdaki maceram 1 hafta sürdü bu renklerle yapamadım. Sonrasında Bosna Milli takımının başına geçtim derken Manchester United'dan gelen teklifle yaklaşık 6 ay sonra kendimi İngiltere'nin Manchester şehrinden buluverdim.Tabi Manchester'ı seçince Bosna'yı da bıraktık.

Stada adımımı attığım andan itibaren içim kıpır kıpır etti ve maaşa bile bakmadan teklifi kabul ettim.Ve Manchester için premier lige döndüm.Manchester ligi 4.bitirmiş ve Şampiyonlar ligine katılıyordu ve takımı analizine başladık..

..Arkası birazdan..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954 Kuralları Okudum Kabul Ediyorum.