Cüneyt Çakır son 20 dkdr tüm takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullanıyor.
Printable View
Cüneyt Çakır son 20 dkdr tüm takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullanıyor.
Quote:
Evet Galatasaray'ın attığı gollerde müthiş organizasyonlar göze çarpıyor :h: Heralde maç stresinden böyle bir laf söyledin.Yoksa Galatasaray'a da şans sıkça yardım ediyor bunlar futbolun içinden.
hemen bütün fbliler üşüştü yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.ben fener hep beleş atıyor demiyorum ki.O maçta 10 kişi atak yaptı fener gibi takım karşısında.böyle olunca fener beleşe rahatça gol attı.Ama rıza hoca tecrübeli böyle bir hata yapıcağını düşünmüyorum.Quote:
kendinde dedin bak işte !
Hatası diye bu beleşcilik değildir kurnazlıkdır, fenerde 11 kişi yaslanmasını bilirdi.
ne olur şikayet et feneri yerin dibine soktuğumu söyle banlanmam gerektiğini söyle çok saçma şeyler yapıyorsunuz birşey demiyorumQuote:
Sen Fenerbahçe Beleş gol atıyor diyorsun ve karşı gelincede başka yerlere çekiyorsun diyorsun. Ayakta alkışlıyorum ve mesajını şikayet ediyorum.
Çok net gol kaçırdık. Canınız sağolsun...
1-1 bitti..Tebrikler es-es...
Maalesef ilk puan kaybımız yine Eskişehir'den geliyor. ŞuEskişehir'e bir türlü şansımız tutmuyor...
Sağ kanattan Arda'nın ceza sahasına yaptığı paralel ortaya Keita enteresan bir vuruş yaptı kale sahasında! Top üstten auta çıkıyor! Ali Sami Yen Stadı 'Gol' diye ayağa kalktı! Top üstten auta çıktı!
maç bitti
Emaneti geri almış olduk.Tebrikler Es-Es.
Eskişehir için kazançlı bir maç oldu..:) Tebrikler
Bizim açımızdan çok güzel oldu.Bu maçtan önce puan kaybı bekliyordum Galatasaray'dan öyle de oldu.Tebrikler Es-Es.
bu mactan tek kaybım tahmin yarısmalarından ötürü :p
Futbolun cilvesi işte. Bu sezon ligde hiç %100 gol pozisyonu vermediğimiz maç oldu; ama galibiyeti alamadık. Buna karşılık daha az gol pozisyonu ürettiğimiz maçtı. Keita ile 2. yarı başında ve maç sonu, bir de Maçın başlarında Sarp ile -yakaladığımız gol harici- 3 pozisyonumuz vardı.
2 puanı kaybettik, sahamızda kaybetmememiz gereken bir maçtı. Eses istediğini aldı. Tebrikler.
Bugün bahsedildiği gibi defansın zaaflarından değil hücum hattının zorlanmasından dolayı sonuca gidemedik.
Bir kez daha totemim işe yarıyor :D
Sağlık olsun. Nazar boncuğumuz oldu. Rijkaard bundan bi ders çıkartır bizim çocuklara, onlar da gereken dersi alıp sahada uygularlar.
Şuan lider olmak hiç mi hiç önemli değil. Sene sonundaki liderlik önemli olan. Kafaya takmamak lazım...
Eses maça normal mevkisi forvet olan 4 oyuncuyla başladı. Burak Yılmaz'ın kanat oynaması pek anormal değil, hem kanat hem forvet oynayabilen bir oyuncu fakat Mehmet Yılmaz'da bir kanat oyuncusunda aranan özelliklerden herhalde hiçbiri bulunamaz. Dakikalar ilerledikçe ileri dörtlü geriden kopmaya başladı. Eses geride her ne kadar iyi mücadele etse de Keita'nın çabası ve defanstaki hata golü kalelerinde görmelerine neden oldu. İkinci yarıda da Hakan'a çarpan top Mehmet Yılmaz'ın önüne düştü ve Eses beraberliği sağladı. İkinci yarının ortalarından itibaren oyuncu değişiklikleriyle Rıza hoca takımını ayakta tuttu.
İki takımın da iyi oynadığını düşünmüyorum. Ama tabi ki Eskişehirspor'u yenilmezlik serisini devam ettirdiği için tebrik ediyorum.
Şansızdık rakibin golünü izleyince zaten anlasılır ne kadar şansız oldugumuz.
Galatasaray maça müthiş başladı. Ancak golü geç buldu. İlk 10 dakikada ki baskı ile gol atamayacağımız takım yok. Bu tempoyu maç içine yaydığımızda ise gerçekten çok farklı skorlar ortaya çıkabilir. 10 dakika basacaksın 10 dakika aktif dinleneceksin.
2. yarı ile beraber Eskişehirspor iyi direndi diyemeyeceğim. Galatasaray'ı resmen durdurdu. Tabi Keita golü atsaydı bugün farklı şeyler konuşabilirdik ama dediğim gibi Eskişehirspor'unda hakkını vermek lazım. Rijkaard'ın Aydın ısrarınıda anlayamıyorum ya neyse...
Son olarak hızlı bir pas atılır ve kaleci çıkar. Böyle pozisyonlarda oyuncuya topun dibine girmesi anlatılmaz mı? Hadi anlatılmadı oyuncu kendi kafasında maçı oynarken böyle bir pozisyonda topun dibine girerim demez mi? Ya da bir maçta kendisi veya takım arkadaşı böyle bir golü kaçırdığında yahu başka zaman olduğunda ben topun dibine gireyim diye ders çıkarmaz mı?
Birde yapılan faullerde rakip oyuncu topu engellerken çekilmesini bekleyip öyle isyan ediyoruz. Vur topa çarpsın görsün sarı kartını. Bir çok maçta bunu yaşıyoruz.
Bunlara dikkat edilse Youla oyundan atılmış, Mustafa Sarp'ta golü bulmuştu. Geçmiş maçlarda bu iki durumun kaybettirdiği şeyleri yazmıyorum bile.
Tebrikler ES-ESe
Gerçekten Bu Senenin En Zor Deplasmanı Samiyenden 1 Puanda Olsa Aldılar
Açıkçası Galatasaray'ın zorlanacağını ama yine de kazanacağını düşünüyordum.Fakat Eskişehir çok iyi kapanınca gole izin vermedi ve 1 puanla döndü..Tebrikler Es-Es..