-
Bu gece sabaha karşı 04:30'da NTVSpor'da Lakers-Thunder maçı canlı yayınlanacak... Yine bu gece 03:00'da NBA tv. SUNS_PORTLAND serisi 4.maçını ekranlara taşıyacak... (NBA tv.bu maçın tekrarını sabah 08:30'da verecek... Lakers-Thunder maçını canlı izleyecek olanlar saatin kesişmesi sorununu bu şekilde aşabilir... Eğer NTVSpor spikeri diğer maçların sonucunu söylemezse ben 08:30'da "canlı" maçmış gibi ekran başına geçip tamamını tekrardan izleyeceğim...
-
Çok geç ya. Dün 2'deydi Boston - Miami maçı rahatça izledim.
-
Bu gece 22:30'da NBA Tv. Clevand Cavaliers- Chigago Bulls maçını canlı yayınlıyor... Bu maçın bitiminde ( 01:00) bu defa NTVSpor BANTTAN Celtics-Heat maçını verecek... Gerçi NBA tv.de her molada oynanan maçların dakikası dakikasına skoru ekrana veriliyor ve bu sebeple Boston maçının sonucunu öğreniriz ve bir heyecanı kalmaz ama ben yine de her ikisini izlemeye niyetliyim; uykuma söz geçirebilirsem...
-
Boston - Miami 4. maç oluyo demi Hakan abi ?
İzlenir bu maç Boston kazanırsa süpürecek Miami'yi. Yaşlanan kadrosuna dinlenmek için ekstra süreleri olacak.
-
Evet; 4.maç... Yine Miami'nin salonunda oynanacak...
-
-
Bu gecenin canlı yayını:
Saat: 03:00
Kanal: NBA Tv
Maç: Charlotte Bobcats-Orlando Magic
Seride durum: Orlando lehine 3-0
Bu seri dışında süpürülme hadisesi yaşanacak seri kalmadı... Bakalım; Bobcats sahasında bir direnç koyabilecek mi; yoksa sezonun "süpürülen" tek takımı mı olacak?
-
BU MAÇLAR KAÇMAZ
NBA'de playoff ateşi bütün heyecanı ile katlanarak devam ediyor... Bu gece (Cumayı Cumartesiye bağlayan gece sabaha karşı) 04:30'da NTV'de Lakers-Thunder maçı saat 04:30'da canlı yayınlanacak... Bu maçtan yarım saat sonra ise bu defa NBA Tv.de Utah-Denver maçı var... Her iki seride de 6.maçlar oynanıyor... Sanırım Nugets'ın maçını izlerim...
Ve asıl şölen Cumartesiyi Pazar'a bağlayan gece doğu yarı finalinin merakla beklenen eşleşmesinde... Clevand-Boston saat 03:00'da NTVSpor'da canlı olarak kapışacak... O gece NBA tv.nin maç yayını ise henüz belli olmadı...
-
cidden kaçmaz yahu bu maçlar...İzlemek lazım ;)