Olamaz böyle bi sey Gökay...Hakemin yüzüne etmek başka,arkasına etmek başka mı:)
Printable View
Olamaz böyle bi sey Gökay...Hakemin yüzüne etmek başka,arkasına etmek başka mı:)
Hakeme küfür ederken pozisyon almanın bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum...
Carlos gibi portekizce küfür edilmeli bundan sonra...
Arkadaslar iyi oynadik , son dakikada sacma sapan gol yedik berabere kaldik deyip kabullenmek cok mu zor ?
Benim yazima sacma sapan cevaplar verilmis ben polemik olsun diye yazmadim, dusuncelerimi belirttim.
Sizin psikolojinizide anliyorum takimin gidisati dolayisiyla endiselisiniz ve bunu hakemlere baglamak istediniz. Ama macin beraberligini bir korner , 1-2 faul pozisyonuna baglamak sacmaliktan baska bir sey degil.
Galatasaray'ın katili Elano'dur. Yarım voleyle gönderilmelidir takımdan.
Elano Pazar akşamı geldiğinden beri oynadığı en iyi oyunu oynadı Emrah abi. Ne bekliyorsunuz adamdan 1 pozisyon kaçırdı diye gönderilecek mi? Daha yeni yeni uyum sağlamaya başlıyor ve farkındaysanız Rijkaard onu kazanmak uğruna Keita'yı yedek bırakıyor.. Hatta tahminlerimce İleri hattımız antalya karşısında da ; Arda - Elano - Keita - Kewell olacak..
Ben o maçta iyi oynadı bu maçta kötü oynadı yorumu yapmıyorum. Elano'nun mücadele etmeyen oyun tarzı Türkiye ligine uygun değil diyorum.
Emrah abi bunun için biraz erken değilmi evet 15 hafta geçti ama Elano nekadar oynadı, nekadar oynatılabildi burası bir soru işareti değilmi. Elano şuan kesinlikle Türkiye Süper Liginin en iyi dağıtıcısı olabilir. Evet topa çok basmıyor fakat aldığı topları çok olumlu kullanıyor. Gereksiz top kaybı da yapmıyor. Elano'nun tam performansı için biraz daha beklemeliyiz sanırım..