Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 61.11%
  • Berabere

6 33.33%
  • Büyükşehir Bld.Spor

1 5.56%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 132 arası toplam 132 sonuç

Konu: Galatasaray - Büyükşehir Bld.Spor [15.Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Olamaz böyle bi sey Gökay...Hakemin yüzüne etmek başka,arkasına etmek başka mı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakeme küfür ederken pozisyon almanın bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Galatasaray niye geri çekildi demişsiniz de rakip 30sn'de bir sağlı sollu serbest vuruşlar kullanıken defansı ilerde kurmamızı mı bekliyordunuz anlamadım . Hakem tam bir felaketti . Zaten santrayı 4 kere tekrar ettirmesinin art niyetten başka açıklaması olamaz . Hasagiç'in topu bizim yarı sahamıza taşımasına göz yuman hakem aynı hakem .

Maça gelirsek kaçan 3 puana yazık oldu çok iyi oynamıştık hatta haftalardır bu kadar iyi oynamıyorduk . Hakkımız olan bi maçı bu şekilde berabere bitirmek baya üzdü beni açıkçası . Manisa , Bursa puan kayıplarında bu kadar üzülmemiştim çünkü doğru düzgün oynayamamıştık . Güzel futbol gelecek haftalar için umut verdi en azından
    Sorun zaten geri çekildiği için rakibin serbest vuruş kazanmasında. Aydın'ın sarı kartında bariz belli oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Sana nedenini açıklayayım güzel kardeşim. Gerçi sen biraz daha dikkatli okusaydın bir bölümü almasaydın yine anlardın ama işte ... Kazım hakemin yüzüne yüzüne küfrediyor, Mustafa Sarp her futbolcunun bir maçta yaptığı kadar.

Kazım koridoru tekmelemiş diye ceza veriliyor ingilizce küfür ediyor...

Mustafa'da saha içinde ettiyse bununda aşağı kalır bir cezası olmamalı. Duydummu yazacaksın raporuna.. Kötünün iyisi olmamalı diye düşünüyorum.. Yanlışsam söyleyin..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Carlos gibi portekizce küfür edilmeli bundan sonra...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Arkadaslar iyi oynadik , son dakikada sacma sapan gol yedik berabere kaldik deyip kabullenmek cok mu zor ?

Benim yazima sacma sapan cevaplar verilmis ben polemik olsun diye yazmadim, dusuncelerimi belirttim.

Sizin psikolojinizide anliyorum takimin gidisati dolayisiyla endiselisiniz ve bunu hakemlere baglamak istediniz. Ama macin beraberligini bir korner , 1-2 faul pozisyonuna baglamak sacmaliktan baska bir sey degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Galatasaray'ın katili Elano'dur. Yarım voleyle gönderilmelidir takımdan.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Elano Pazar akşamı geldiğinden beri oynadığı en iyi oyunu oynadı Emrah abi. Ne bekliyorsunuz adamdan 1 pozisyon kaçırdı diye gönderilecek mi? Daha yeni yeni uyum sağlamaya başlıyor ve farkındaysanız Rijkaard onu kazanmak uğruna Keita'yı yedek bırakıyor.. Hatta tahminlerimce İleri hattımız antalya karşısında da ; Arda - Elano - Keita - Kewell olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben o maçta iyi oynadı bu maçta kötü oynadı yorumu yapmıyorum. Elano'nun mücadele etmeyen oyun tarzı Türkiye ligine uygun değil diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Emrah abi bunun için biraz erken değilmi evet 15 hafta geçti ama Elano nekadar oynadı, nekadar oynatılabildi burası bir soru işareti değilmi. Elano şuan kesinlikle Türkiye Süper Liginin en iyi dağıtıcısı olabilir. Evet topa çok basmıyor fakat aldığı topları çok olumlu kullanıyor. Gereksiz top kaybı da yapmıyor. Elano'nun tam performansı için biraz daha beklemeliyiz sanırım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Ben o maçta iyi oynadı bu maçta kötü oynadı yorumu yapmıyorum. Elano'nun mücadele etmeyen oyun tarzı Türkiye ligine uygun değil diyorum.
    Kusura bakmada hiç izlememişsin sen o zaman son oynanan 3-4 maçı. Elano nasıl mücadele etmiyormuş anlamadım ben. Ortasahadan rakibi kovalayıp bizim ceza sahası çevresinde rakibin pozisyonunu bozup kazandırdığı birçok pozisyon var aklımda.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Carlos gibi portekizce küfür edilmeli bundan sonra...
    yok yok bizim hakemlerimizin Türkçesi baya bir kıt. ingilizce edersen anlarlarda Türkçede pek anlayamıyorlar. portekizceye gerenk yok.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri