Dayanın Karadeniz Kaplanları Dayanın...
Printable View
Dayanın Karadeniz Kaplanları Dayanın...
Onur'a bak sen yahu.
Heyecan yapmayın yav benide kalpten götüreceniz :n: :n: açtım camları bağırıyom :n: :n: FB'lilerde suskun :D
4 dk daha uzatma var.
Bılıca penaltı noktasından kaçırdı.
Döndu dolaştıu penaltı noktası lanetı kendıne döndu.
İçim delindi içim. Ya hadi ya. Türkiye'de devrim olsun artık.
kaçan gole bak :/
son 3 dk ! Dayan Trabzon!!!!
Şampiyonluğu falan bilmem de, Onur Kıvrak Türkiye'nin 1 numarasıdır arkadaş...
Ya varya yemin ediyorum Galatasaraylıyım diye değil anadoludan şampiyon çıkacak hadi ya hadiii .
her şey hazır Beraberliği bekliyoruz :n: :n:
bursa şampiyon gibi gibi
fenerli taraftarlar çıldırdı
Şampiyonluk gitti Daum gitti Güiza gitti
hadi bakalım bitti... Tebrikler Trabzon, Tebrikler Bursa!!!
Fenerbahçe'li arkadaşlara geçmiş olsun...Güzel maçlar oldu bugün. biz de 2-1 yenilmişiz :D
Hahaha :D Fb şampiyon zannediyorlar :n:
Her Yerim Titriyor
Helal be Bursa harbidende İşte O Sene Bu Seneymiş..
Sonunda Be Sonunda Anadoludan şampiyon çıktı
Fenerbahçe şampiyon olmadan şampiyonluk kutladı stadında :D Bursaspor'u tebrik ederim, beni yanılttılar..
Bitti maç ve Bursa şampiyon.
Kadıköy'de şu anda sevinenler Bursa şampiyonluğunu öğrenince ne yapar çok merak ediyorum, fena bir durum.
Aslansın BUrsa !
Harbi ya stada giren taraftarlar neye seviniyor.
pozisyonu olmadan gol buldu trabzon bi tek pozisyon murat tosunun sonlarda çektiği şut
Hakkaten fena bir durum o stadda sevinenler için. Bu baskıyı kendileri yarattılar aslında. Baroni şampiyon olmadan şampiyon olmuşlar gibi açıklamalar yapıp, rakipleriyle dalga geçti.
Ne diyelim. Müthiş bir finiş yaşattılar bize. Teşekkürler Fenerbahçe ve Şampyion Bursaspor.
40 yılda 1 kere olmazmış demekki bu facia..Kadıköydede Onur estirdi TS,FB'yi 2 kupadanda etti sadece 2 maçta..Helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum
Yürekten inanarak oynayan oyuncularımızı tebrik ediyorum, olmayınca olmuyor, sağlık olsun...
stada girenler şaka gibi :n: Adamları kim kandırdıysa...
Ama bence Fenerbahçe elinden geleni yaptı
Biri uyandıracak diye korkuyorum sonunda 5. Büyük geldi helal olsun Bursa helal olsun Onur..Cidden Bursaya şampiyonluk getiren kaleci oldu trabzonspor iyi direndi heyecan dolu bir maçtı.