sıkıntı var
Printable View
sıkıntı var
bursaspor bu grupya 3.olur arkadaşlar.g.rangers vasat bi takım olmuş oyuncu kadrolarına baktım çok vasat oyuncular var.bursa glasgowdan en az 4 puan alır.çok iyi bir kura çekti bursaspor
19 ekimde Manchesterda olcam insAllah, Bursali arkadaslar bizle Anfielde geldi simdi sira bizde :)
Dişine göre bir Glasgow ve büyük kan kaybı yaşayan bir Valencia. En azından 3. olarak Uefa'ya kalır. İnşallah Tur atlarlar tabi o ayrı. Birinci torbadan da daha güzel bir kura geleydi iyiydi :)
Bursa belki 3. olabilir ama ilk 2 çok zor görünüyor. Rangers ve Valencia'yı yenebilir yinede.
Valencia ve Rangers taraftar forumlarında tırsma durumları var. Keşke Türk takımı çıkmasaydı diyorlar. Bilinmedik bir takım olmamızı avantaj olarak görüyorlar. Rangerslılar ise yine mi yeşil-beyaz, yine mi Celtic forması diyorlar :icon_razz:
Rangers ile yapılacak maçlar çok önemli,içerdeki maç kazanılır,,İskoçya'daki maçtan da 1 puan alınırsa Bursaspor çok rahat Avrupa Ligine gider.Rangers ne ManU'dan ne de Valencia'dan puan alabilecek durumda değil çünkü.
Valencia ve Rangers kadro olarak Bursaspor'dan çok üstün değiller.En büyük artıları Bursaspor'a oranla tecrübeli olmaları.Bursaspor tecrübesizliğinin kurbanı olmazsa maçlarda,bence üçüncü,hatta ikinci bile olabilir grupta.Manchester'ı hesaba katmıyorum.Onlar lider olarak çıkacaklardır büyük ihtimalle.Keşke son maçları Bursaspor ile olsaydı.Avataj olurdu Bursaspor adına.
Ben zaten Bursa'dan kadro olarak güçlü olmadıklarını söylemedim.Üç büyüklerden de güçlüdürler,orası tartışılır.Ancak Villa ve Silva ayrıldıktan sonra kat kat güçlü olduklarına katılmıyorum açıkcası.Şöyle bir şey de var.Valencia tecrübe olarak Bursaspor'dan çok üstün.Bu büyük avantaj sağlayabilir onlara.